Tuesday, July 8

LIFESTYLE | SUMMERY DRINKS & FRUIT

Tuesday, July 8
Zomer. Het seizoen van de zon, warmte, strand en vakantie. En niet te vergeten, eten. Lekkere drankjes en fruit, altijd fijn. Nu ben ik zo'n persoon die echt vergeet te drinken totdat ik heel erg dorst heb, veel te slecht natuurlijk en daar wil ik iets aan veranderen. Lekkere drankjes en fruit moeten me daarbij helpen! Hier wat inspiratie, mijn favorieten en een receptje ;)
Foto's van we heart it.


Watermelon Lemonade

Benodigheden:
1/2 cup witte suiker
1/2 cup water
4 cups fijngesneden watermeloen
3 cups koud water
1/2 cup verse limoensap
6 cups ijsblokjes
Blender

Bereiding: (Simpel)
Stop de watermeloen in de blender en blend net zo lang totdat het een fijn smooth geheel is.
Doe de suiker en water samen in een pan (zet het vuur aan op medium warmte), en wacht voor 5 minuten totdat de suiker opgelost is. Roer er dan het koude water en de limoensap er doorheen

Verdeel het ijs in twaalf glazen en schep 2/3 eetlepels watermeloen puree in de glazen, over het ijs en dan de limonade erboven op. Nog even roeren en smullen maar!

SOME FAVOURITES


Deze biologische appelsap is ook heilig.

Smoothies

Kijk Hier voor het recept!
Ik bedoel. Ik LEEF op smoothies in de zomervakantie, naast netflix en bloggen natuurlijk ;)

Fruitwater

Oh nee, ook Naomi is nu begonnen aan 'de fruit in het water' of de 'fruitwater' trend. En ja, het is lekker! Het is simpel en snel en zooo fotogeniek (too bad, dat ik nu geen foto's heb ervan). Mijn favoriete combinaties zijn met citroen of sinaasappel en frambozen & mint. Aardbei en sinaasappel kan ook, maar aardbei geeft niet heel erg veel smaak af. Ooh, en ik wil zo'n VOSS fles!

Foto's van We heart it.

ARIZONA

(Don't judge me!)
Foto's van We heart it.

Nog wat inspiratie:
Foto's van We heart it.
Foto's van We heart it.

Dat was het voor vandaag!

Liefs,
Naomi

14 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Oeh door jou heb ik steeds meer zin om gezonder bezig te gaan. Fruitwater is zo lekker!

  ReplyDelete
 2. Jummie, dat ziet er lekker uit!! dat fruitwater is inderdaad echt zo'n trend, ik wil het ook wel eens uitproberen. Vandaag ben ik vrij, dus ik stap zo op de fiets om fruit te halen, haha. Die smoothies zien er ook zo lekker uit! Ik wil alles, haha!

  ReplyDelete
 3. Heerlijke inspiratie, en leuk receptje! Misschien nog maar eens gaan proberen :)

  ReplyDelete
 4. Die rietjes zijn echt zo leuk! Die drankjes zien er altijd zo super cute en lekker uit vind ik.

  ReplyDelete
 5. Ahh, ik ben ook altijd zo gek op van die fruitige drankjes in de zomer:)

  ReplyDelete
 6. Ik word echt reuze dorstig van al deze heerlijke drankjes. Maar echt, serieus dorstig.

  ReplyDelete
  Replies
  1. WE'VE GOT A THIRSTY GIRL OVER HERE YO

   Delete
 7. Oeh, wat lekker allemaal, leuk artikel!

  ReplyDelete
 8. Ahh het ziet er allemaal zo heerlijk uit! Ik vergeet ook echt altijd te drinken! Dat eerste receptje klinkt heel lekker! En fruitwater is ook lekker hihi. Ik houd echt van smoothies en fruit in de zomer!

  ReplyDelete
 9. Dit ziet er allemaal zo lekker , omnomnom *rent naar de fruitschaal en plundert die*...

  ReplyDelete
 10. Ooooh wat klinkt dat heerlijk allemaal!! Ik ga dit eens proberen (als het weer beter wordt pfff...) Liefs Emmy

  ReplyDelete
 11. Het ziet er allemaal zo schattig uit in die mason jars! En heel lekker natuurlijk!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 12. Wat een fijne inspiratie, alles ziet er zo lekker uit. Zelf maak ik in de zomer ook veel fruitwater. Lekker met munt, aardbeien, limoen etc. Love it <3

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio