Saturday, July 26

NEW IN | LACE & BORDEAUX STRIPES

Saturday, July 26
T-Shirt/Dress Brandy & Melville | See through lace sweater Pull & Bear

Ik heb wat dingen gekocht. Meer dan deze twee beauty's, waar ik zo ontzettend blij mee ben. Maar ik twijfel. Een zwarte croptop van de H&M die heel erg lijkt (heeft alleen dunne bandjes, en de andere dikke) op eentje die ik al heb (ook van de H&M), maar o zo leuk is. Een superzacht en fijn basic donkergrijs v-hals shirt van de Zara, maar er liggen al zoveel donkergrijze shirts in mijn kast. Maar geen losse v-hals. En ook geen zachte. En om ze allebei nu te houden.... Dat zijn mijn first world problems.

Maar nu over naar deze twee beauty's. Ik wilde al een half jaar zo'n perfect zacht t-shirt van de Brandy (Nee, die had ik nog niet, haha) maar kocht hem steeds maar niet. Totdat ik een 'Brandy pauze' inlaste. En nu, een half jaartje later, zijn die shirtjes zo populair geworden bij mij op school, bij de bloggers, je ziet ze overal. En toen wilde ik hem niet meer, althans mijn drang om er een te hebben werd minder. Toevallig wilde ik ook al heel lang een t-shirtjurk. Toen ik dit lange t-shirt zag bij de Brandy, wist ik dat ik hem wilde. In alle kleurtjes. Helaas is mijn portemonnee heel erg streng en stond hij het niet toe dat ik er meerdere kocht, dus moest ik kiezen. En deze perfecte met bordeaux!! streepjes is hem geworden, ik kan niet wachten tot ik er een outfit mee plaats (ik heb er echt al 1000 in mijn hoofd, haha)

Verder ging ik even langs de Pull & Bear, met de verwachting niks te kopen toen ik op deze croptop stuitte. Het is een sweater van kant, cropped en see through, dus een zwarte croptop is voor mij een must.(toevallig...) Hiermee heb ik ook nog 1000 outfits in mijn hoofd. Over 1000 gesproken., ik heb bijna 1000 reacties op mijn blog, 30.000 pageviews en bijna 100 berichten. Dat zijn nog eens getallen! Ik had nooit gedacht dat ik ze ooit zou bereiken (het lijkt voor velen van jullie misschien weinig, maar ik vind het heel veel.)

(En ja, mijn Brandy pauze heb ik gebroken, maar ik zal proberen niet teveel te kopen nu, haha)

THANK YOU!

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? En wat zou ik doen, de andere dingen houden of niet? (Hou in je achterhoofd dat ik wel heel erg moet sparen...)
Liefs,
Naomi

17 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ik ben verliefd op je gestreepte shirtje van brandy!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 2. Mooie dingen! Ik wou graag nog datzelfde T-shirt van de B&M maar dan in het wit met grijze streepjes (dacht ik toch). Het is gewoon zo zacht haha! En Ik zou het allebei terugbrengen als je wilt sparen... De donkergrijze T-shirt eventueeeel houden maar als je zegt dat je er al zoveel hebt... Maar deze is wel zacht, en voor zacht ga ik wel bijna altijd haha... Ik weet het niet haha. Proficiat met je grootse getallen haha :)

  ReplyDelete
 3. Oh, dat shirtje van Brandy Melville had ik ook aan! <3 Helaas was hij echt te wijd voor me.. Ik baal zo, ik had hem moeten meenemen 'voor de groei'.. Ik moet echt naar Brnady Melville nu. Ik zou die dingen bijhouden. Ik weet niet, maar ik zou er spijt van krijgen als ik ze eenmaal terug heb gegeven.. Maar dat ben ik. Ik laat de keuze lekker aan jou over, maar ik zou zeggen, houden!

  ReplyDelete
 4. Hele mooie items! Je hebt trouwens ook echt een hele mooie blog! Xx

  ReplyDelete
 5. Hele leuke topjes! Als de andere topjes veel op elkaar lijken kun je er misschien wel wat terug brengen.. je moet even kijken wat je nu vaker aan gaat doen en welke je het beste kunt combineren :)

  ReplyDelete
 6. Leuk! Vooral het shirt met streepjes!

  ReplyDelete
 7. ik hou echt superveel van joiw stijl!

  ReplyDelete
 8. Wat leuk om te lezen, ik vind je shirtje erg leuk!

  ReplyDelete
 9. Leuke aankopen! Ik ben zelf ook verliefd op Brandy Melville :)

  ReplyDelete
 10. Wat een super leuke aankopen! Dat shirt van brandy m. ziet er vet leuk uit!

  ReplyDelete
 11. Wat een leuke items zeg <3 Liefs

  ReplyDelete
 12. Ik kwam vandaag toevallig op je blog terecht, en ik wil even zeggen dat ik je blog echt helemaal geweldig vind!

  ReplyDelete
 13. Wat een leuke dingen😍👌 die kante vind Ik her leukst. En gefeliciteerd😚

  ReplyDelete
 14. hii je blog is zoooooo leuk. ik kijk er nu voor het eerst en t ziet heeeeeel leuk uit! heb jij die kleren ook zelf? ze zijn namelijk echt suuuuuper leuk!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio