Monday, July 14

OUTFIT | I'M ADDICTED TO YOU

Monday, July 14

Naomi, plaats toch eens meer outfits. *Twee outfits achter elkaar*. Naomi, zorg dat je voortaan weer gewoon een post om 7 uur plaatst  *Rond zes uur komt deze post online*. 'Welkom bij Naomi's nieuwe verslaving, GIF'jes!' reageerde Sara op de afgelopen post. En dat is ook een beetje zo, GIF'jes mag achter in de rij van Brandy Melville, Bagels and Beans, ijsjes eten en mijn shortje van de American Apparel gaan staan, maar moet nog wel even wachten want er zullen nog wel wat verslavingen gaan voordringen. Vandaag even geen GIF'jes meer. *Wat een intro*


 
Jacket Stolen from my brother (That's not a brand...)  | Top F21 | Shorts American Apparel | Shoes H&M | Bandana/Headband Brandy Melville

De titel van deze outfit? Mijn nieuwe shortje is zo leuk (hij is al niet meer zo nieuw en ik val in herhaling) en de jas die ik aan heb is ook best wel perfect. Ik ben bijna verslaafd aan deze kledingstukken, soms kan ik toch nog wat leuks vinden in mijn broertjes kast, haha.

Vandaag ging ik met mijn moeder even de stad in. Mijn ozo perfecte trenchcoat is niet meer helemaal perfect, hij is een beetje, te klein. Terwijl ik het eigenlijk wel kan uitschreeuwen van geluk (GROEIEN IS HARTSTIKKE FIJN!) baal ik als een stekker (Wat een raar spreekwoord eigenlijk). Opzoek naar de nieuwe perfecte dan maar. Ik heb vandaag al dus samen met mijn moeder een bijna perfecte gevonden, wat er niet helemaal perfect aan was? De prijs. Wil iemand even €210,- doneren? Het is voor een goed doel! We hadden niet zoveel tijd dus gingen maar eventjes. Eventjes werd toch nog een paar winkels bekijken. Die paar winkels werden uiteindelijk 4 uur. Ik heb haar toen ook nog even overgehaald om even outfit foto's te maken op de Herengracht.

 Het is zo leuk om in mijn stadje (ehhh, stad), te wonen, om binnen 3 minuten in de 'stad' (shopstraten) te zijn! Het was gezellig, ook al had ik met mezelf afgesproken mijn kamer op te ruimen en de deur te verven en nog heel veel andere dingen te doen, waar het niet meer van gekomen is, maar dat komt morgen wel. Morgen kan het, want het is vakantie. Het super magische woord. De tweede week is al weer aan gebroken en ik heb vandaag mijn eerste kaftpapier gekocht van dit jaar, ik moet verder niet teveel aan 'het' denken. Dat woord mag je zelf maar invullen.

Dit was mijn kletspraatje van vandaag, tot woensdag ;) Nu ga ik lekker even series kijken, want ik heb dat nog niet gedaan deze vakantie.  WAT?


Liefs,
Naomi

(Ik heb weer mijn perfecte 'zongezichten' op de foto gekregen, fijn!)

19 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Okeej, ik voel me dom omdat ik dit vraag maar wat eijn 'gifjes'? Ik hou van die top die je aan hebt trouwens!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! Een gif is een soort filmpje of foto van snel achterelkaar opvolgende foto's die steeds op nieuw beginnen! Als je wilt weten hoe het er uit ziet dan kan je de afgelopen 3 posts op mijn blog bekijken :)

   Delete
 2. Wat een (weer) super leuke blog post, je schrijft zo geweldig! En je outfit, love it! ❤ x

  ReplyDelete
 3. Ahh je schrijft echt op een leuke manier! Je outfit is zo geweldig! Vooral dat shortje is echt super leuk! Jammer dat die jas zo duur was...

  ReplyDelete
 4. Supermooie outfit! Oh en wat ben je dun<3 Je bandana staat er zo leuk bij! Haha, ik moest heel erg lachen om die koetsier op de foto..
  Je schrijft trouwens heel leuk!
  Xo Emma

  ReplyDelete
 5. Je intro, echt tof om te lezen, haha! Mooi hoe je je short combineert! Ik wilde dat ik ook dingen uit mijn broertje 's kast kon pikken, haha.

  ReplyDelete
 6. Je shorts van Brandy vind ik zoooo leuk:) En over die GIF'jes, jup, ik ben bekend met de verslaving.. Maar ik was een lange tijd afgekickt. Tot ik jou GIF'jes zag verschijnen. Morgen staat er ook eentje op mijn blog online. Je hebt me geïnspireerd tot het maken van GIF'jes geloof ik ^^
  x

  ReplyDelete
 7. Superleuke outfit, leuk gecombineerd & mooie foto's heb je gemaakt!
  Je schrijft trouwens echt leuk <3, en ik snap je gifjes verslaving wel, gifjes zijn gewoon leuk :)

  ReplyDelete
 8. Hele leuke outfit en ook leuk geschreven! :)

  ReplyDelete
 9. Suuuuper leuke outfit! Die man achter je op dat paardenkoetsje doet me trouwens denk en aan Willy Wonka hahaha, geen idee waarom...

  ReplyDelete
 10. Oooh die shorts zijn zo leuk! En je zongezichten zijn ontzettend schattig :)

  ReplyDelete
 11. Hele mooie outfit! Je short is heel leuk :)

  ReplyDelete
 12. Superleuke outfit en dit is de short die ik gisteren pastte -> die perféct zat -> die ik nu zo ontzettend graag wil! Ik ga 'm vandaag kopen :D ik had 'm al wel eens op je blog gezien maar ik had nooit door dat dat deze was! En ik heb ook al een tijdje vakantie en van die 'taken' komt er bij mij toch niet veel van in huis ;)

  ReplyDelete
 13. Wauw, wat een mooie outfit! echt mooie foto's ook. Echt een leuke zomerse outfit!

  ReplyDelete
 14. Dat shortje blijft echt zo perfect. <3 Super leuke foto's!

  ReplyDelete
 15. Aah wauw die shorts zijn echt perfect! Echt heeel gaaf dat je bij de American Apparel werkt!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio