Saturday, July 12

OUTFIT | MINT ICECREAM

Saturday, July 12
Hi Girls! (Ik vermoed dat jullie meisjes zijn) Vandaag  heb ik weer, na heel erg lang (bijna weer een maand, ik voel me zo schuldig...) een outfit voor jullie. Het was heel erg mooi weer dus ik haalde gelijk een ijsje ;) Enjoy!
Hmmmmm...

 
Top American Apparel | Shorts Zara | Bow American Apparel | Shoes H&M
 | Ring Brandy Melville | Icecream Ijscuypje | Flavour Mango

Op deze foto's kijk ik niet altijd even charmant, veel 'zongezichten' zoals ik dat noem. (Samengeknepen ogen...) Ik ben zo blij met mijn nieuwe broekje! Hij zit zó onwijs lekker, en ik vind het leuk dat de zakken een beetje ´verstopt´ zitten. Gisteravond ging ik met mijn broertje hardlopen na ook twee maanden niet te hebben hardgelopen. Het rondje wat ik altijd deed, deed ik wonderbaarlijk nu gewoon heel goed! Altijd fijn, ik ga dus na de vakantie gewoon mijn lat iets hoger leggen. Het was zo mooi weer de afgelopen twee dagen! Altijd fijn na een week lang veel regen. Vandaag werk ik weer,  maar ik hoop dat het net zo mooi weer wordt als gister. Geniet van je zaterdag!

Fotocredits: My mum :)

Liefs,
Naomi

22 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Super leuke outfit! Ben echt verliefd op het broekje! Werkse vandaag!

  ReplyDelete
 2. Wat een leuke foto's! Ijsjes maken alles leuk, haha grapje! Je ziet er echt leuk uit! Ik vind het printje van je broekje heel tof!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 3. Ahh mooie foto's weer! Dat broekje is inderdaad heel mooi! Fijne dag vandaag. X

  ReplyDelete
 4. Wat een super leuk outfit! En die foto's, love it! <3 x

  ReplyDelete
 5. Wat een leuke foto's! Ik vind dat broekje echt super tof. xx

  ReplyDelete
 6. Leuke outfit! Super leuke shorts. Dat ijsje ziet er echt verrukkelijk uit. Liefs!

  ReplyDelete
 7. Ahh je broekje is echt gaaaaf:) En echt prachtige foto's!

  ReplyDelete
 8. Leuk gifje heb je gemaakt haha! En super schattig die strik !

  ReplyDelete
 9. Ahh te leuke outfit! Dat broekje is zooo mooi :)

  ReplyDelete
 10. Hele leuke outfit!
  Dat broekje is zo leuk, en ik vind dat je het echt leuke gecombineerd hebt :)

  ReplyDelete
 11. Ahh wat een super leuke foto's! Ik vind je outfit echt zo tof! Dat broekje!! Wauw! Ik vind het zo jammer dat ik hem niet meer kon vinden bij de Zara! Hij staat je heel goed! Dat ijsje ziet er ook lekker uit! :)

  ReplyDelete
 12. "Welkom bij Naomi's nieuwe verslaving, GIFjes!" Nee grapje, hij is leuk. En ik ben verliefd op je shortje en de foto's. <3

  ReplyDelete
 13. Zo leuk Naomi!! Btw: ik vind je header met die bewegende plaatjes echt leuk: heel origineel.
  En nog bedankt voor de foto tip;)
  x

  ReplyDelete
 14. Super leuk dat gifje! Super leuke short!

  ReplyDelete
 15. Aah wauw ik vind nog steeds dat broekje heel leuk! en het gifje ooook! Ik ga nu even je andere outfit bekijken :)

  ReplyDelete
 16. Wat een mooie outfit, je ziet er superleuk uit! Wat heb je trouwens een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen via bloglovin, hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio