Tuesday, July 22

OUTFIT| MY (HIGHWAISTED) BOYFRIENDJEANS

Tuesday, July 22
Heeey! Ik heb weer een outfit voor jullie, yaaay! Ik moest en zou nog een outfit plaatsen met mijn nieuwe jeans (die highwaisted zijn en een beetje op bfjeans lijken, ookal zijn boyfriendjeans eigenlijk low-waist - maar ik vind ze zo leuk!) , en wat vond ik het jammer dat ik het nog steeds niet gedaan had. Maar hier is hij dan!

Het zonlicht scheen zo mooi op de fietsen en toen 'moest' ik even een foto maken.

Top Monki | (BF)Jeans American Apparel | Shoes  H&M | Lipstick Miss Sporty| Sunglasses Primark 
Behalve mijn wallen, bepaalde rare oogtrekjes en eigenlijk nog wel wat dingen zijn de foto's goed gelukt! We hebben dit in 5 tot 10 minuten gedaan wat echt ongelofelijk bijzonder is omdat ik meestal veel meer tijd kwijt ben. Sommige foto's zijn een beetje onscherp, maar dat komt omdat mijn vader van zichzelf trillende handen heeft en daar niet zoveel aan kan doen. Deze foto's zijn in mijn buurtje gemaakt (lekker close) en ik vond het heel awkward voor geval iemand me zou zien, maar gelukkig keek niemand me raar aan (behalve 200 mensen die over straat liepen en steeds maar om bleven kijken of daar nu echt een meisje stond met rode lippenstift te poseren als een soort gek, maar die tellen we even niet mee)

Morgen spreek ik af met Tessa van Raspberry en Ripped jeans! Ik vind het eigenlijk best wel spannend, haha (Ja Tessa, ik vind het spannend *smileyface met blozende wangetjes*) Dat oproepje om mijn lezers een keertje te ontmoeten en af te spreken was meer iets van 'Lijkt me leuk om te doen maar gaat nooit gebeuren...' en toch reageerden veel van jullie dat jullie het super leuk vonden! Dat was zo leuk en eigenlijk kon ik het wel uitgillen. Vriendinnen maken (ook al ben je twee jaar jonger of 5 jaar ouder, who cares?) is altijd leuk! Al wonen jullie ver weg, een keer niet in Amsterdam lijkt me ook wel leuk ;)

Credits voor de foto's gaan naar mijn vadertje.

(Er is een edit bij HTML #3 post, een voorbeeld van de lijntjes en stippels op je blog!)

Liefs,
Naomi

15 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ahh de broek staat je echt leuk! Veel plezier morgen :)

  ReplyDelete
 2. Ahh ik houd echt zo erg van je broek! En ehh.. ik vind het ook spannend haha maar wel leuk om je in het echt te ontmoeten!

  ReplyDelete
 3. Super leuke outfit, vooral die eerste foto vind ik echt prachtig! <3

  ReplyDelete
 4. Dat is dus de reden waarom ik onwijs veel respect heb voor menen die even gaan poseren op straat, haha! <3 Veel plezier met Tessa!

  ReplyDelete
 5. Wauww wat een prachtige broek! Hij staat je prachtig en je hebt hem leuk gecombineerd :) Je vader heeft mooie foto's gemaakt hoor hihi. Liefs

  ReplyDelete
 6. Wat een knap meisje ben je! en echt een super leuke outfit. ik ben je gaan volgen!

  ReplyDelete
 7. Staat je heel gaaf! Prachtige outfit & foto's <3

  ReplyDelete
 8. Hij staat je echt goed. Heel erg veel plezier bij je meeting! :)

  ReplyDelete
 9. Wat een leuke outfit en foto's!

  ReplyDelete
 10. Oh leuke broek! Je staat ook echt mooi met die lipkleur :)

  ReplyDelete
 11. Die broek staat je echt leuk!! :) Mooie foto's ook trouwens ♥

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio