Wednesday, July 30

OUTFIT | SHORT HAIR, DON'T CARE

Wednesday, July 30
I DID IT!
Je ziet het vast wel aan de titel (uhm, uhm), maar I CUT MY HAIR! Dit was iets wat ik al een hele lange tijd wilde doen, maar gewoon niet durfde. Ik durfde het niet ja. 'Je haar groeit toch weer aan, Naomi' - 'Ik weet zeker dat het hartstikke leuk gaat staan' - 'Nee, je komt er niet uit te zien als een verknipte koe, echt niet' - 'Doe het gewoon!'
Dus ik deed het. En dit is het resultaat. Blij?
JA!Soms is er iets dat al heeel erg lang in je hoofd zit, maar het gewoon niet doet. Waar je duizenden keren over na hebt gedacht, maar het nog steeds gewoon niet doet. Dat was bij mij mijn haar afknippen, misschien is het voor anderen niks, maar ik twijfelde erg. (Ja, het begint nu echt een trend te worden, je haar afknippen, maar ik wilde het al een jaar geleden doen...) Ik vind het leuker zo, vooral nu. Lang haar is leuk, geweldig zelfs, je kan er vlechtjes mee maken en heel veel kapsels, het is classy en nog zoveel meer. Maar zo is het leuker bij mij. Voller (minder stijl) en het staat wat vlotter (dat zijn de woorden van mijn moeder, haha) Ik hou ervan, al ben ik ook wel blij als ik weer lang haar heb. Maar voor nu hou ik het kort.

Zoals je ziet is de croptop wel heel erg oversized. Dat krijg je ervan als je een maat M koopt, maar ik kon hem gewoon niet laten liggen. Hij is zo oversized dat nouja, ik nog dunner lijk dan ik al was. Alsof ik echt een paar maten te groot heb gekocht zeg maar niks, ik weet het En toch ben ik blij dat ik hem gekocht heb. Want hij is helemaal 'ik'

Lace Sweater/croptop Pull&Bear | Black croptop H&M | Jeans F21 
| Sandals H&M | Sunglasses Primark

Credits voor de foto's gaan naar mijn broertje en mijn moeder.
Wat vinden jullie van mijn outfit, en vooral, van mijn haar?
Liefs,
Naomi

25 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Neeee jou die crop top ziet er helemaal niet veel te oversized uit, hij staat je echt kruik! <3

  ReplyDelete
 2. Oh help 'kruik' moest dus leuk zijn...

  ReplyDelete
 3. Ahh super leuk je haar zo! Leuk dat je het uiteindelijk toch hebt gedaan! Staat je heel goed! En ik hou van je shirtjeee :)

  ReplyDelete
 4. Het staat je super leuk! Onlangs heb ik ook mijn haar ongeveer dezelfde lengte laten knippen. Mijn haar kwam tot aan mijn onderrug dus het was ook wel even een grote verandering. Maar ik kreeg er zo veel complimenten over en ik vond het zelf ook wel beter bij mij staan. Helemaal geen spijt dus! Ik hoop dat je zelf ook geen spijt krijgt want het staat je geweldig!

  ReplyDelete
 5. Je haar is erg leuk zo! Het begint inderdaad een beetje een trend te worden, haha! Die blouse is trouwens leuk, het valt niet op dat hij te groot is hoor, vind het wel mooi zo!

  ReplyDelete
 6. Kort haar staat je echt goed, super knap dat je dat durft.
  Ik raak al in de stress als er meer dan 5 cm van mijn haar af is haha!

  ReplyDelete
 7. Staat je super leuk, kort haar! En wat heb je toch een leuke kledingstijl. Love your shoes. Ik wil ze ook! :(

  ReplyDelete
 8. Je haar is echt prachtig, staat je super Naomi. <3 Liefs

  ReplyDelete
 9. Yay, welkom bij de club, staat je leuk!

  ReplyDelete
 10. Ik ben ook echt zó erg aan het twijfelen om mijn haar af te knippen! Het staat je super :)

  ReplyDelete
 11. Oh wauw wat knap van je! Het staat je wel echt heel leuk :)

  ReplyDelete
 12. Dat kortere haar staat je echt heel leuk! En het is inderdaad - zoals je moeder ook zegt haha- vlotter :)

  ReplyDelete
 13. Wauw de foto's zijn echt mooi! En je ziet er zo tof uit! Je haar blijf ik echt leuk vinden!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 14. Je haar staat echt super leuk! En dat shirt is echt gaaf!

  ReplyDelete
 15. Heel mooi die top & de sandaaltjes zijn super leuk!

  ReplyDelete
 16. Ahhh Naomi, je nieuwe haircut <3 Staat je heel mooi! En leuke outfit, de crop top staat je juist leuk:)
  x

  ReplyDelete
 17. you are so pretty !!
  nice post and lovee your blog =)
  keep blogging, dear..
  xo

  wanna be friend?
  melodyofmywords.blogspot.com

  ReplyDelete
 18. Je ziet er super leuk uit, en dat korte haar staat je prachtig!

  My Makeup Mémoire

  ReplyDelete
 19. Wauw, het staat je echt ontzettend goed! Ik twijfelde ook heel erg lang, maar heb uiteindelijk besloten om het toch maar niet te doen.. Liefs, Xx

  ReplyDelete
 20. Super gaaf je haar! X Sophie

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio