Sunday, July 6

QUESTION & ANSWER #1

Sunday, July 6
Blij dat ik was met alle leuke vragen die ik gistermiddag kreeg! Ik heb ze allemaal (ja echt, ALLEMAAL) voor jullie beantwoordt. (Sommige vragen waren dubbel, ik heb natuurlijk niet twee keer dezelfde vraag beantwoord.


Hoe lang blog je al? 
Op 19 april (verjaardag van mijn moeder, haha) blog ik al weer 5 maanden! De tijd gaat zo snel.

Wat is het leukste wat je met of door je blog hebt kunnen doen? (Wat vind je het leukste aan bloggen?)  
Ik heb superveel nieuwe leuke bloggers leren kennen! En er staan al twee nieuwe bloggersmeetingen op de planning. Jeeij!
Wat hoop je nog te bereiken met je blog?
Niet zoveel, persreisjes, gratis kleding etc, hoeft van mij helemaal niet. Het lijkt me heel gaaf als ik mensen met mijn blog blij kan maken en helpen!

Als je je haar in een (gekke) kleur zou moeten verven, welke kleur zou het dan zijn?
Ik heb serieus géén idee. Blauw lijkt me wel gaaf, staat volgens mij wel mooi. Als donkerrood geld als een rare kleur dan lijkt me dat ook heel gaaf!

Waar komt de titel van je blog vandaan?
Ik wilde met mijn blog mensen blij maken, en toen ik echt ontzettend lang (2 maanden) een blognaam aan het verzinnen was die goed bij mij paste kwam deze eruit! Kleine sleuteltjes (die je kan vinden op mijn blog, de blogposts..) waar je gelukkig van kan worden! Ik hoop dat het ook zo is ;)

Wat is je 'story' waardoor je bent begonnen met bloggen?
Ik las heel erg veel blogs en vond het altijd al gaaf. Ik bedacht me dat ik dat ook wilde, een blog. Het leek me super leuk om elke dag te schrijven (ik en schrijven zijn een hele goede combinatie) en dat misschien ook nog één persoon mee zou kijken! Ik had me voorbereid op iets van 2 of 3 volgers, maar dat liep toch ietsje anders, hahaHoe kom je op inspiratie voor artikels?
Ik begon laaaaaaang voordat ik begon met bloggen aan een boekje waar ik alvast ideeën in opschreef voor als ik ooit een blog zou beginnen. Soms haal ik daar wat uit en schrijf ik dingen erbij, maar meestal vanuit spullen in mijn kamer, school, internet (geen plagiaat natuurlijk, meer pinterest enzo), en vooral veel om me heen kijken! Als je artikelen in plant (zoals, 'Ik plaats om de dag een artikel') ga je snel automatisch om je heen kijken voor inspiratie. Ik heb dan ook altijd een boekje bij me (ook naast mijn bed) waar ik plotselinge inspiratie in op schrijf!

Hoe lang ben je?
Iets van 1.67, ik ben de afgelopen 3 maanden iets van 3 centimeter gegroeit. Iets waar ik heeeel blij mee ben. Ooit was voorspelt dat ik tussen de 1.72 en de 1.80 werd, maar ik denk niet dat dat hem gaat worden.

Weet je al wat je later wilt worden? (Welke richting doe je?)
Ik heb hier ook echt geen idee! Momenteel doe ik nu gymnasium en aangezien je daar heeeel erg veel kanten mee op kan, is de keuze nog moeilijker. Iets creatiefs lijkt me wel gaaf, maar iets technisch ook wel (of iets met milieu). Oke, ik vind gewoon veel leuk

Wanneer ben je jarig?
10 februari wordt ik 16 jaar!

Heb je broers/zussen?
2 Broertjes en 1 zusje! Daniel, Benjamin & Hannah, ze zijn allemaal jonger.

Wat is je lievelingskledingsstuk (eentje)?
Oke, deze is moeilijk. Misschien mijn cashmere trui, omdat die zo goddelijk lekker zit. Of mijn maxi-skirt en trui van Brandy Melville. Misschien wel mijn nieuwe boyfriendjeans van American Apparel. Eentje zei je? Ik heb een kast vol met leuke dingen. (Als ik toch echt moest kiezen dan voor mijn.... nee, dit is zoo moeilijk!)

Draag je in je dagelijks leven vaak sieraden? En welke? (Met dagelijks leven bedoel ik op school)
Kettinkjes? JA! Armbanden, nee. (Niet dat ik echt armbanden heb, als jullie nog leuke  (online)winkeltjes weten, ik hoor het graag!) Oorbellen wel, en ringen ook heel vaak. Ringen vind ik de laatste tijd echt geweldig, ik wil mijn verzameling heeeel graag uitbreiden.
Lievelingskleur?
BORDEAUX! & mint

Wat is je lievelingseten?
SUSHIStel je zou moeten kiezen uit nooit meer oreo's eten of nooit meer shoppen bij de Brandy Melville, wat zou je doen? 

Dit is echt zo'n leuke vraag! Maar het antwoord weet ik wel. Nooit meer oreo's eten, ik eet dan gewoon de fake ones. Mag dat niet? Ik kan ook wel leven zonder oreo's. Brandy Melville voor LIFE.Ben je veel bezig met gezond eten, sporten, ...? Ik vraag het omdat andere bloggers daar veel mee bezig zijn en en het ook vaak op hun blog komt.
Hmmm, dit is echt een goede motiverende vraag. Ik ging elke zondagochtend met mijn hockeyteam hardlopen, maar door vakantie en omdat hockey is afgelopen voor dit jaar zakte het een beetje in. Misschien toch maar eens doen. Gezond eten? *Propt een twix in haar mond* Ja hoor, ik ben de laatste tijd heel goed bezig. Grapje, ik probeer wel meer groente en minder te snoepen, maar al die fudge, chocolade is echt zo vreselijk lekker. En ik zeg het eerlijk, ik wil geen ander lichaam, vind het prima zo, dus probeer vooral gezond te eten maar een snoepje op zijn tijd (of oke, heel erg vaak) kan wel.

Wat staat er op je zomer bucket list? (Wat ga je deze zomer allemaal doen?
Hier komt nog een post over binnenkort!

In welke stad/land/plaats zou je het liefst willen wonen?
Hmmm, Thailand lijkt me wel gaaf! Maar het is zo druk, misschien iets van Londen, NY of  Berlijn. Maar Amsterdam vind ik voor nu wel geweldig! (Misschien wil ik hier wel voor heeel lang blijven wonen)

Wat is je muziekstijl?
Ik heb niet echt een 'muziekstijl', vind veel verschillende muziekjes leuk. Geen idee hoe je het kan omschrijven! Maar voornamelijk pop, denk ik.

Wat is het gekste dat je ooit hebt gedaan?
Nu moet ik even nadenken, niet dat ik geen gekke dingen heb gedaan, waarschijnlijk heb ik alles ver weggestopt, haha. Misschien op een olifant rijden? Super hoog op een touwtje klimmen door het oerwoud? 


Heb je een bijbaantje? Zoja, welke?
Ik werk sinds kort bij de American Apparel! (Een kledingmerk uit Amerika) 

Wat is je lievelingstijdschrift? 
Ik lees niet echt tijdschriften! Vroeger toen ik klein was wel de Hoe overleef ik, maar nu lees ik blogs.

Wat voor soort celebrity zou je willen zijn? (een beetje een rare vraag haha, ik hoop dat je snapt wat ik bedoel) 
Oke, ik hoop dat ik inderdaad snap wat je bedoelt, haha. Het lijkt me super gaaf om een 'blog' celebrity te zijn, als blogger kan je zoveel gave dingen doen!

Welke camera gebruik je?
Een spiegelreflex, namelijk de Nikon d3100 (met kitlens)

Hoi. Wanneer zie ik jou weer eens? Doei.
Hoi Laura. Hopelijk zie ik je maandag ochtend, of anders dinsdag? Laten we lekker lunchen in de Bagels & Beans, haha


Hoe breng je normaal je weekend door? (How do you usually spend your weekends?)
In het weekend ga ik bloggen, heb ik in het hockeyseizoen een wedstrijd en maak ik huiswerk! 

Wat zijn je favoriete muziekartiesten?(What are your favourite music artists?)
Bastille, Imagine Dragons, 5sos,  de laatste tijd veel Alicia Keys.

Tegen wie kijk je op in je leven? (Who do you look up to in your life?)
Mijn moeder, ze is een groot voorbeeld voor me. Ze doet zoveel voor anderen en krijgt er eigenlijk veel te weinig voor terug. En toch doet ze het. (Pap, jij ben ook een voorbeeld voor me hoor

Wat is je genanste gebeurtenis?(What is your most embarrassing moment?
Dit is ook echt een moeilijke. Ik weet dat ik er veeeel heb gehad, maar welke?

Het avontuurlijkste ding wat je ooit gedaan hebt? (Most adventurous thing you've done?)
Naar Thailand gaan, daar heb ik zoveel gave dingen gedaan!

Zo, dat waren alle vragen, super veel! 
(Dit artikel was echt hel, ik heb gewoon 2 uur aan het lettertype gezeten, alles was in verschillende grootte, en het lukte maar niet om het goed te krijgen... )

Wat is het gekste ding wat jullie ooit hebben gedaan?

Liefs, 
Naomi

14 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Super leuk! En wat heb je veel vragen beantwoord! Ik wordt altijd blij als ik je blog lees! ik volg je al best een tijdje dus het is leuk om je zo te zien groeien! Ga zo door!
  Liefs,
  Pleun

  ReplyDelete
 2. Ah, wat leuk dat je zoveel vragen hebt gekregen! Erg leuk om je antwoorden te lezen!

  ReplyDelete
 3. Wat een leuke antwoorden! <3 Een leuk sieraden winkeltje online.. Hmm, misschien goedkoopstesieraden.net? Of Hoblit als je zelf je juwelen wilt maken? Zoveel keus!

  ReplyDelete
 4. Wat een leuke vragen allemaal! Super leuk om zo wat meer over je te weten te komen! Ik heb nog eigenlijk wel een vraagje, hoe regel of plan je van die bloggersmeetings? Het lijkt me super leuk om andere bloggers te ontmoeten, maar ik zou niet weten hoe of wie? haha

  ReplyDelete
 5. Echt tof dat je bij de American Apperal werkt..oeff te leuke kleding daar! :)

  ReplyDelete
 6. Haha brandy melville for life! Ik vind het zo leuk dat je gewoon mensen blij wil maken met je blog en niet blogt voor de spullen of volgers, maar gewoon omdat je het leuk vind!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 7. Super leuke tag! Je hebt de vragen echt leuk beantwoord. En ik wist helemaal niet dat je ook weg was van 5sos! Liefs

  ReplyDelete
 8. Wauw, dat zijn echt heel veel vragen! Leuk om te lezen ^^

  ReplyDelete
 9. Woooh dat zijn een hoop vragen. :) Ik kijk uit naar de meeting!

  ReplyDelete
 10. Just wanted to pop in and say that I really enjoyed this Q&A feature and I like your blog very much, I think its cute!

  - J
  aesthetetheblog.blogspot.com

  ReplyDelete
 11. Ik vind dit soort persoonlijke dingen altijd zo leuk om te lezen! Die outfit op je eerste foto is echt prachtig!
  Leuke blog, ik volg je nu :) X
  www.ingewm.nl

  ReplyDelete
 12. Ooh echt leuk om te lezen, ik vind bastille en thailand ook heel leuk, en ik moest lachen om de vraag van Laura, haha!

  ReplyDelete
 13. Leuke antwoorden! tof om te lezen dat je zo lang aan het voorbereiden was voor je blog :D En blij dat je mijn vraag snapte (maar eigenlijk wist ik het antwoord uiteraard al wel haha).

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio