Thursday, July 10

SUMMER BUCKETLIST #1

Thursday, July 10
Hoi allemaal! Hoe is jullie vakantie? (Of 'bijna' vakantie?) Natuurlijk heb ik ook weer plannen voor mijn gemaakt voor de komende weken. Een paar ervan zijn best voor de hand liggend, natuurlijk afspreken, bloggen en lekker uitrusten ( of te wel netflixen), maar welke dingen staan er nog meer op mijn bucketlist?
Jaja, ik stop toch niet met die gif'jes, ik vind ze leuk! 


De eerste 5:
1 - Mijn kastjes is mijn kamer worden wit geverfd waarschijnlijk, ik ga veel wegdoen en opruimen!
2 - Ik ben nog steeds bezig met sparen voor een nieuwe lens en een laptop! Ga deze vakantie ook veel werken en lekker geld verdienen ;)
3 - Mijn kledingkast mag wel eens wat minder. De harde waarheid Wat draag ik écht niet meer maar vind ik nog wel leuk? Wat kan écht weg?
4 - Elk jaar maak ik via Hema een foto agenda, dit jaar weer! Meestal ben ik door de vakantie heen bezig met foto's verzamelen en steeds dingen veranderen. Hier komt nog een artikel over waarschijnlijk!
5 - Spreekt voor zich. Ik vind het vreselijk, maar het is zooo moeilijk. Heb alles al geprobeerd. Nu mijn best doen met wilskracht en een combinatie van alles!

 De tweede 5:
6 - Spreekt ook voor zich, ik wil heeeel veel dingen gaan kijken deze zomer!
7 - Ik heb thuis een oude polaroid camera liggen, en ik wil kijken of hij werkt! Even naar de fotowinkel gaan en papier kopen.
8 - Ik MOET naar de bioscoop met iemand om heeeel snel The Fault In Our Stars te kijken!
9 - Ik hou van boeken lezen en door al het huiswerk (netflix en bloggen) is het er een beetje bij in geschoten, weet iemand nog leuke boeken?
10 - Die outfits op mijn blog zijn ook wat minder geworden. Laura en ik hebben nu veeeeel minder afgesproken, dus ik ga snel even andere mensen strikken (en mijn ouders ook even vragen ;)) Desnoods maak ik foto's in mijn kamer, al vind ik dat wel minder.

Ik hoop dat jullie niet duizelig zijn geworden door al die gifs, haha. De achtergrond is trouwens mijn nieuwe shortje van de Zara! Ik zag deze een tijdje geleden bij Janne, en was helemaal verliefd, hij was alleen wel 25 euro (en ik was aan het sparen). Toen Nanne afgelopen week met een post kwam met een nieuwe aankoop, namelijk dit shortje, voor maar 7 euro rende ik gelijk naar de Zara! (Oke, ik geef het toe, pas de dag erop)
(Het licht was raar, vandaar zo'n foto, sorry!)
Wat zijn jouw plannen voor de vakantie?

Liefs,
Naomi

11 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ahh wat super leuk! Ik heb voor volgende week mijn bucketlist ingepland staan voor mijn blog haha! Toevallig :). Ik wil ook echt geld verdienen, kleren verkopen en outfits op mijn blog zetten! Leuke post! Dat broekje wilde ik ook zo graag! Ik was ook meteen de volgende dag na die post van Nanne naar de Zara gegaan, maar ze hadden hem helaas niet meer...

  ReplyDelete
 2. Kledingkast opruimen staat ook altijd op mijn lijstje, want meestal draag ik de helft niet meer haha! En jaaa the fault in our stars!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 3. Wat een leuk shortje! Leuke print ook die erop zit! En wat leuk dat je je bucketlist laatzien met gif'jes!

  ReplyDelete
 4. Super leuke doelen! Goede ideetjes om zelf ook maar eens te gaan doen deze zomer...

  ReplyDelete
 5. Wat een leuke post, superleuk gedaan met die gifjes! Je hebt echt leuke dingen op je lijstje gezet! En jaaaa, ga alsjeblieft zo snel mogelijk naar The fault in our stars!!! Ik ebn ern ook heen geweest en het was echt geweldig. Ik wil ook nog heel veel series kijken, maar tegelijkertijd wil ik niet mijn hele zomer op de band met netflix spenderen, hahaha. Leuk shortje trouwens, ik zag hem ook al een keer langskomen op Instagram.

  ReplyDelete
 6. Leuk shortje! Ik heb hem al bij meerderen bloggers gezien :) En wat leuk gedaan zo je bucket list !

  ReplyDelete
 7. Aah wauwie dat broekje is heel leuk! En bij United Wardrobe kun je ook eens kijken voor het verkopen van je kleren, volgensmij is die nu groter dan marktplaats. Liefs!

  ReplyDelete
 8. Wat een super leuk artikel Naomi! Je geeft me weer wat inspiratie :) xx

  ReplyDelete
 9. Prachtig shortje ja! Wauw! <3 De manier waarop je schrijft vind ik echt leuk. Hé, die gifjes, laat ze maar op je blog. Maak er nog meer, ik hou ervan! <3

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio