Friday, August 29

10 FACTS ABOUT ME

Friday, August 29
Hoewel ik echt ontzettend veel over mezelf vertel, weten jullie nog lang niet alles van me. En dat is ook niet de bedoeling, helemaal niet, maar ik vind het wel leuk om wat dingen jullie te laten weten :)
Trui F21 | Ketting Topshop

- Ik ben 1.67, eerst vond ik mezelf klein, maar het valt best mee! En aangezien ik nog wel iets van 5 centimeter groei (ehh, hoop ik, ik bedoel, ik ben pas 15 jaar, er kan nog veel gebeuren) dan zou het ooit nog kunnen dat ik 1.73 wordt, of ik word op een magische wijze 1.76 en dan heb ik de perfecte modellengte! (In your dreams...)

- Ik en eten, al zouden sommige het niet zeggen, als je me echt kent weet je dat je me altijd blij kan maken met chocolade en cake en snoep en drop en al het zoete (al zijn er een paar dingen die ik niet heel lekker vind). Momenteel zit ik in een soort chocolade hemel en heb ik elke minuut, elke seconde zin in chocolade. Dat is niet goed voor me *kijk naar alle lege papiertjes naast me*. Maar toen ik dus cake afwees toen ik met mijn vrienden en vriendinnen in Zeeland was, was het ook een wonder.

- Ik haat smakken, of gekraak, of als iemand een appel eet, of uberhaupt iets eet, ik ben er vreselijk in. Bij mijn familie merk ik het erg, maar bij vriendinnen en andere mensen vind ik het meestal niet zo erg. (Behalve kauwgum kauwende mensen dan)

- Ik lees elke week de Donald Duck, don't blame me, maar ik vind het nog steeds erg leuk! We hebben met de hele familie een abonnement en elke week was er wel een ruzie over wie hem als eerste kreeg. Dus nu hebben we een schema op de kalender staan. (Ja, ik weet wat je denkt)

- Ik haat het wanneer mensen mijn ideeën stelen en na doen, ik weet niet waarom, maar soms mogen ze best even een bron er bij zetten ;)

- Mijn derde naam is Rosada, het is Thais. Waarvoor? Dat moet ik echt eens aan mijn ouders gaan vragen (waarschijnlijk ben ik het vergeten) (Mijn tweede naam vertel ik niet op mijn blog :))

- Ik heb een haat-liefde verhouding met douchen, ik haat het 'om' te gaan douchen, maar als ik er eenmaal onder sta blijf ik er gerust een uur onder...

- Ik heb iets met hersenschuddingen, ik had er eentje in het midden van de entreetoets in groep 7, en de afgelopen herfstvakantie had ik er ook twee (wow, dat is al weer bijna een jaar geleden!) Ik had er eerst eentje, en toen ik na anderhalve week voor de tweede dag weer op school was, viel mijn ketting van mijn fiets er af en knalde ik met mijn 'net een beetje genezen hoofd' tegen een auto. Hoezo klunzig?

- Ik ben echt iemand die dingen verkeerd begrijpt, diep in mijn hart weet ik wel dat het sarcasme is of iets anders, maar toch zeg ik nog even 'Huh, hoezo' of 'Maar dat is helemaal niet zo toch?' om 1 seconde daarna pas te bedenken wat mensen echt bedoelen. Maar meestal zijn mensen me voor en dan krijg je dit: 'Ja dat is zo stom' - 'Huh, hoezo' - 'Naomi, waarom reageer je altijd gelijk, awh, je bent toch zo schattig' *Wordt in mijn wangen geknepen*

- Vroeger toen ik een jaar of 8 was, was ik model voor Glittertattoo's, als dank kreeg ik een pak vol met glittertattoo's en dure glitters mee naar huis. Ze vertelden me dat ik er maar iets van een jaar op zou staan, maar inmiddels heb ik er zeker 6 jaar op gestaan, maar nu kan ik de website niet meer vinden.Trouwens, de ketting die ik om heb is nu kapot! Er is na anderhalf jaar een ringetje vanaf gegaan, dus ik ga snel er weer een zoeken! Het is mijn favoriete ketting :) (Ik had sprak gister met iemand over mijn blog, en ik vertelde dat ik vond dat ik mezelf zo kwetsbaar opstelde, en toen zei ze: 'Maar je zet toch helemaal geen persoonlijke dingen op je blog?' Oeps. Nu ben ik aan het nadenken om een artikel te verwijderen (Sometimes I pretend to be normal) Need your help!)

Excuses voor de gelige foto's, ben nog even bezig met het instellen van mijn camera, aangezien hij een beetje raar doet!

Wat vinden jullie van mijn sexy faces, en mijn rare weetjes? Vertel eens een leuk feitje over jou!
Liefs,
Naomi

20 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ahh wat een super leuk artikel! Altijd leuk om meer over je te weten te komen! Ik kan er ook echt niet tegen als mensen smakken! Dat vind ik echt verschrikkelijk haha. En wat schattig dat je model was voor glittertattoos! Super leuk! Liefs

  ReplyDelete
 2. grappige facts! Dat met die douche heb ik ook heel lang gehad. Ik vind je hoeveelheid persoonlijkheid wel goed hoor (maar misschien vind jij dat niet). Ik vind het persoonlijke juist wel leuk!
  xxx Saskia

  ReplyDelete
 3. Ik ben ook dol op chocolade! Ik ben ongeveer even groot als jou.
  Leuke feitjes! ♥

  ReplyDelete
 4. Super leuk artikel Naomi! En ik vind Rosada echt een leuke naam :) X

  ReplyDelete
 5. Wat leuk!! Ik zie helemaal niet iets geligs in je foto's, je foto's zijn trouwens heel erg leuk ik zag het ook al bij jiami van lifesplash, maar ik vind ze van jouw ook heel erg leuk! Ik ben ook niet bepaald groot, haha.

  ReplyDelete
 6. Haha het douche dilemma herken ik héél erg :)

  ReplyDelete
 7. Super leuk om te lezen zeg! Heel leuk artikel! :)

  ReplyDelete
 8. Leuk artikel! Ik vind het ook altijd erg naar als mensen geluid maken onder het eten, haha :) xxLiefs

  ReplyDelete
 9. Leuke feiten! :) van dat nadoen, ik ben er ook 'gevoelig' voor hah, al heb ik dat meer 'in het echt', als iemand hetzelfde doet en als die dan nog eens totaal geen blijk geeft dat dit 'oh ja jouw idee' wel eens kon zijn haha.. En zijn er nog restanten (lees: foto's) over van je modellencarrière? ;)

  ReplyDelete
 10. Leuk artikel! Het douche probleem en de gesmak-ergernis herken ik haha :) Liefs

  ReplyDelete
 11. Heel leuk artikel! Haha, wat grappig dat je model was voor tattoo's:D

  ReplyDelete
 12. Ik vind je blog zo mooi. Ik hou van je schrijfstijl <3. Wat leuk dat je vroeger model was!

  ReplyDelete
 13. De haat-liefde verhouding met douchen heb ik ook! Haha, dat je model was, wat leuk! Als kind zou ik ook wel van die tattoo's gewild hebben. Leuke feiten!

  ReplyDelete
 14. Hahah leeuk om te lezen! Ik heb ook echt heel vaak dat ik dingen verkeerd begrijp! Kisses

  ReplyDelete
 15. Niks verwijderen! iedereen vind dat soort artikels zoals sometimes I pretend to be normal juist heel fijn om te lezen! Maar je moet doen wat je zelf wil natuurlijk :)
  x

  ReplyDelete
 16. Leuke feitjes! De haat-liefde douche verhouding herken ik heel erg, haha x

  ReplyDelete
 17. Smakkende mensen, daar kan ik ook écht niet tegen! Ik kan mijn vader horen smakken nog als hij met zijn mond dicht eet. Yugh! En dat met douchen heb ik ook, haha. Van tevoren lijkt het me vaak zo'n 'gedoe', maar als ik er dan onder sta... Heerlijk! Fun fact about me... Die haat-liefde verhouding heb ik ook met slapen. Ik heb er nooit zin in, zeg altijd tegen mezelf 'nee je bent niet moe', maar als ik dan eenmaal slaap... de volgende dag is het echt ontzettend moeilijk om uit bed te komen!
  En persoonlijke dingen op blogs vind ik altijd het leukst, dus deze blog zeker! :)

  ReplyDelete
 18. Haha leuke fotos en weetjes :) Ik kan er ook echt niet tegen als mensen er met jouw idee vandoor gaan.. echt irritant is dat.

  ReplyDelete
 19. Ik kan ook echt niet tegen eetgeluiden haha! En ik vind het zo leuk hoe jij schrijft over jij en eten, geweldig! *kijkt naar lege papiertjes*
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio