Tuesday, August 19

EN WE ZIJN WEER EEN HALF JAAR VERDER

Tuesday, August 19
Met onder andere lachen, veel chocolade eten, nog meer lachen (ook voor de foto's), veel smoothies drinken, en vooral heel erg blij zijn. Dat heb ik de afgelopen maanden ervaren tijdens het schrijven en het fotograferen voor mijn blog. Een half jaar vind ik een lange tijd. 6 maanden, 182,5 dagen, 4.380 uren en 262.800 minuten om precies te zijn. Ik kijk al uit naar mijn '1 jaar anniversary'. Hoe staat het trouwens met mijn summer bucketlist?
Voor de leukheid krijgen jullie deze o zo charmante foto te zien ;)
Hier is een het album X, van Ed Sheeran. Op dit moment speelt het liedje Nina op repeat en eigenlijk staat zijn nieuwe album alleen maar op repeat, het is geweldig. Je mag niet verder lezen totdat je op 'play' hebt gedrukt. (Klik op Nina) Grapje natuurlijk.
DRUK OP PLAY EN LUISTER TERWIJL JE AAN HET LEZEN BENT ;)

Laten we gelijk maar een kijkje nemen naar mijn vakantie bucketlist, is het allemaal echt wel zo goed gelukt?

#1 Room make-over 
Gelukt! Kastjes wit geverfd, deuren wit geverfd, wat nieuwe dingen gekocht en veel opgeruimd. (Het is nu weer een beetje rommelig door mijn schoolboeken, maar sssshht)

#2 Sparen en geld verdienen
Check! Ik heb lekker gewerkt, en mijn eerste salaris binnen, en het is best veel. Mijn tweede salaris is ongeveer even veel en komt over iets van 2 weken binnen, Yes! En ik heb er bijna niks van gekocht, goed bezig ;) En ik kan de 50 mm 1.8 lens gaan kopen binnenkort, zo'n zin in! (Wel echt super stom dat die van Nikon 90 euro duurder is dan die van Canon)

#3 Kleding verkopen op marktplaats
Oeps, dit heb ik dus helemaal niet gedaan. Ik heb wel eens goed gekeken in mijn kledingkast, en er zijn gewoon een aantal dingen die ik niet weg wil doen. Maar er zijn ook een paar dingen die ik wil verkopen, dit moet ik echt even doen!

#4 Weer een fotoagenda bij de HEMA maken
Oeps, alweer, hoewel mijn school al begonnen is ben ik nog niet klaar met mijn agenda. Ik ben er mee bezig en bestel hem vanmiddag! Het is elk jaar zo, ik ben er altijd te laat mee.

#5 Stoppen met nagelbijten
Niet gelukt, jammer. Het is zo ontzettend moeilijk, en ik wil er zo graag vanaf. Heeft iemand tips? Alsjeblieft?

#6 'Netflixen'
Dubbel dubbel dubbel check. How I met your mother gekeken, best wel wat films, pretty little liars... Het houdt maar niet op, haha

#7 Kijken of de oude polaroid camera werkt
Ehm, zal ik maar snel vanmiddag naar een camerashop gaan?

#8 TFIOS kijken
Check! Het was geweldig, zo ontzettend leuk! Je MOET hem bekijken. En ja, ik had zakdoekjes mee.

#9 Boeken lezen
Halve check, ik heb een paar boeken voor de helft gaan lezen. Maar ik heb besloten om aan Laura (Lauresque) te vragen of ik wat van haar John Green boeken mag lenen. Bij deze, Lau ;)

#10 Meer outfits plaatsen
Check! Mijn moeder en vader hebben heel wat foto's genomen, en het is gelukt. Hopelijk kunnen Laura en ik ons gezellige middagje dit schooljaar weer voortzetten, al wordt het wel moeilijk met school, hockey en werken...

Dus, is alles gelukt? Niet echt dus, hoewel ik dacht dat ik nog best een eind gekomen was zijn er toch wel wat dingen die ik totaal niet gedaan heb. In totaal zijn 5.5 dingen gelukt. Meer dan de helft dus, haha. Sommige dingen worden binnenkort voltooid, andere doelen (zoals stoppen met nagelbijten) heb ik al gehad voor ages dus ik weet niet of dat lukt. Tips zijn dus altijd welkom! 

Een half jaar, een half jaar. Precies 9 dagen na mijn verjaardag besloot ik dat het toch echt tijd was om een blog te starten. Sindsdien is er al best wel wat leuks gebeurt, de bloggersmeetings, alle superleuke reacties, lieve mailtjes en vragen die ik krijg van jullie en sommige mailtjes van bedrijven. Huh, van bedrijven? Maar ik heb helemaal niks daarover gezien! Dat klopt, het waren hele leuke mailtjes met hele leuke dingen, maar ik heb ze afgeslagen omdat het toch niet helemaal bij mijn blog paste. Moeilijk hoor, sommige dingen waren wel heel leuk, maar ik heb het toch gedaan. En eerlijk, het voelt veel fijner zo.

(Ik krijg trouwens per dag veel nieuwe volgers bij, het gaat opeens zo snel, super leuk! En welkom op Little Keys to Happiness :))
Liefs,
Naomi

21 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Gefeliciteerd met deze anniversary! En ik ken het, ik heb altijd ook veel plannen voor de zomer maar ik doe ze nooit allemaal, oops.

  ReplyDelete
 2. Ah je doet het super goed met je blog<3 Toen ik een half jaar blogde had ik misschien eh 30 volgers haha :p

  ReplyDelete
 3. Ooooh dat album van Ed Sheeran. Ik ben literally in love :)

  ReplyDelete
 4. Gefeliciteeerd! Wat ben je ver gekomen met je blog in een half jaar, echt goed :) Je hebt trouwens nog best veel gedaan van je bucketlist hoor! (Zelf moet ik echt doorwerken, nog maar 2 weken haha.) XX

  ReplyDelete
 5. Nog maar een half jaar! Ik dacht dat je al veel langer blogde! Je doet het zo leuk!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 6. Yay gefelicteeerdd!! Hopelijk ga je nog heel veel jaartjes door met bloggen! Haha, da's voldoende toch, 5,5? ;) Het album van Ed Sheeran is inderdaad so good.. <3
  X Emma

  ReplyDelete
 7. Gefeliciteerd! :) In een halfjaar al zoveel volgers, super goed! Ik heb het album van Ed Sheeran ook de hele tijd on repeat, loooove it!

  ReplyDelete
 8. Jaaa leuk! Gefeliciteerd met je blog! Ik vind dat je je bucketlist best foed hebt afgewerkt! Toevallig heb ik zo'n post als dit voor morgen gepland hihi :). Ik moet ook echt gaan werken en kleding verkopen op marktplaats! Liefss

  ReplyDelete
 9. Natuurlijk mag je mijn boeken lenen (: OH EN NAAST JOHN GREEN GA IK JE OOK DWINGEN OM RAINBOW ROWELL TE LEZEN. Dat moet. Serieus. Dat moet. (: Oh en ja. Wij gaan weer vééél foto's maken. Meer foto's en minder winkelen. Strak plan. Oh. En nu slapen (: Liefs! X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik vind het een goed idee, neem morgen maar gelijk alle boeken mee ;) (rijmnerd alles) Dat van minder winkelen is ook een goed idee. Maar een keertje bij de Brandy en AA is toch niet erg?? ;)
   xx

   Delete
 10. Gefeliciteerd! Je hebt het ook echt verdiend! Je doet het echt super met je blog, altijd ook hele mooie foto's!
  Hee, je kijkt ook pretty little liars! Ik ben fan daarvan haha! En ik luister ook naar Ed Sheeran, zo mooi! Ik vind Thinking Out Loud ook heel mooi!

  ReplyDelete
 11. Leuk om je lijstje te overlopen, er zijn toch wel een deel dingen gelukt he! En wat fijn dat je al 6 maanden bligt, de tijd gaat toch snel!

  X Sara

  ReplyDelete
 12. Gefeliciteerd! En dat van dat nagelbijten.. Vriendinnen van me hebben er ook last van en ze komen er ook niet vanaf. Maar probeer van die nagelbijt nagellakken. Of probeer door te hebben dat je nagelbijt en zeg tegen jezelf stop. Of of, probeer tenminste één nagel clean te houden. Dan zie je hoe mooi niet afgebeten nagels wel niet zijn. Werkte bij een vriendin. Je gaat als een speer Naomi, goed bezig! <3

  ReplyDelete
 13. Congrats! :D ik hou van Ed Sheeran <3!! Ik vind dat je nog best veel doelen hebt gehaald :) ik durf vaak niet eens doelen op te stellen omdat ik er meestal niks van haal, haha. Leuk dat jou (iets) meer dan de helft gelukt is.

  ReplyDelete
 14. Gefeliciteerd! Je bent goed bezig en je hebt een super leuke blog! :)

  ReplyDelete
 15. Superleuke post!! Ik vind 5.5 nog best een prima score, haha. Het is sowieso superknap dat je je salaris hebt opgespaard ;-) Dat lukt mij meestal maar een dag. Hooguit 2, haha. Oeps..

  ♥ Saskia

  p.s. Doe jij al mee aan mijn giveaway?

  ReplyDelete
 16. Gefeliciteerd met je halfjarige blog :) Leuk is dat he, ik ben net 8 maanden bezig en al zoveel bijzondere dingen ervaren hierdoor.
  Keep up the good work!
  x Sandra

  ReplyDelete
 17. Gefeliciteerd!! Je blog is ook zo leuk, ik vind het altijd super leuk om te lezen. Nog heel veel plezier en succes!!

  ReplyDelete
 18. Ohh je houdt van Ed Sheeran?! YEAHH ik ook *highfive* :D Je doet het bloggen echt super! Trouwens, ik kom op 27 september eten bij Toscanini voor de verjaardag van m'n vader. Misschien zien we elkaar dan wel? ^^ x

  ReplyDelete
 19. Superleuk artikel & gefeliciteerd! Ik volg je nu ook! :)

  ReplyDelete
 20. voor 5: Je moet van die nagellak kopen die een vieze smaak heeft. Ze hebben dat speciaal gemaakt om nagelbijten af te leren. ;)

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio