Sunday, August 17

de vakantie is voorbij..

Sunday, August 17
De vakantie was vrijdag officieel over voor mij, al had ik nog wel dit weekend, en volgende week wordt het ook niet echt speciaal. Ik heb tenminste nog geen les, alhoewel ik woensdag wel op school moet zijn. Vrijdag ben ik teruggekomen uit Zeeland, waar ik samen met 5 vriendinnen en een vriend in een huisje was. Hier wat (ehh, heel veel) foto's en een kleine diary!
We verbleven vlakbij Arnemuiden, een dorpje vlakbij Middelburg (een half uurtje fietsen naar Middelburg)
Er was voor afgelopen week slecht weer voorspeld, veel regen, maar gelukkig was dat niet zo, integendeel, alleen de eerste en de laatste dag, en s'nachts hadden we regen, voor de rest was het heel zonnig en blote benen weer :)
Het was/is een familliehuisje van een vriendin van me, en ligt aan het water. Je kon dus uit het huis rennen de tuin door (over het gras) en via de steiger het water in springen. Super fijn toch? Ik heb niet gezwommen (het was ondiep en het water was nog al algerig (ik maak altijd van die originele woorden) en ik had er niet zo'n behoefte aan. 
Het is super fijn om via de steiger, te balanceren over een balk (hopen dat je niet in het water valt) en dan te gaan zitten, met je voeten in het water. In de avond, in de vroege ochtend, eigenlijk de hele dag door, kom je helemaal tot rust en kan je over allerlei dingen nadenken. Het is echt een superfijn plekje, en  ik kon er wel uren zitten. Het heeft iets magisch, ik vond het gewoon echt super.

Ik heb tot teleurstelling van mijn vriendinnen en vriend op heel veel momenten mijn camera erbij gepakt en gefilmd, volgend jaar gaan mensen namelijk naar andere klassen en scholen en ik wilde een soort 'afscheidsfilmpje' maken. Ik zal hem niet op mijn blog zetten, het is natuurlijk prive, maar misschien laat ik nog wel wat sfeerbeelden zien ;)
Het is zo leuk om met z'n allen in een huisje, of eigenlijk 'huis' te zijn, te koken, films te kijken, samen af te wassen en op te ruimen, te lachen, en zonder ouders te zijn. Al hebben we onze ouders helemaal niet gemist, er was gewoon geen enkel moment waarbij we dachten, 'was mijn moeder maar hier, dan...' wat wel een goed teken is, het betekent dat we al best volwassen zijn natuurlijk.

We zijn een van de dagen ook naar Middelburg gegaan, waar we boodschappen deden en rondliepen en foto's maakten. Dit zijn nog wat foto's van Middelburg!
 Goddelijke biologische perenijsjes van de natuurwinkel
En deze twee super grote dikke havermoutkoeken, ze waren zó lekker! Ik wilde er eigenlijk nog wat foto's van maken, maar ik kon me niet meer inhouden, oeps.
Vakantie vieren in simpele outfits zonder make-up en ook maar iets aan je haar te doen. Zo fijn <3 comment-3--="" nbsp="">
Deze biologische plantaardige? cola was ook wel gaaf, maar hij was niet geweldig. Ik denk dat ik gewone cola toch lekkerder vind.

Mijn vakantie is vanaf morgen dus afgelopen. Ik heb morgen een vergadering, pas om 16:30, want ik ben minimentor en ga het hele jaar de eerste klassers begeleiden, en heb in tegenstelling tot mijn klasgenoten helemaal geen school deze week, en ga lekker naar Artis enzo :) Dinsdag moet ik mijn boeken ophalen, en dan begint woensdag de 'introductie week', met een eersteklassersfeest als afsluiting.

Hoelang hebben jullie nog vakantie, en wat zijn jullie plannen de komende tijd?
Liefs,
Naomi

24 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ik woon in Belgie en heb nog twee weken vakantie! Joepie! Haha be jaelous now! ;)

  ReplyDelete
 2. Oooh arme jij! Ik heb nog twee weekjes vakantie :) De foto's zijn echt heeeeeel mooi!

  ReplyDelete
 3. Mooie foto's! Vooral die eerste, die tas is zo gaaf :))) succes op school, minimentor zijn klinkt leuk (waarom heeft mijn school dat niet)!

  ReplyDelete
 4. Leuke foto's! Mijn vakantie is officieel nog niet voorbij (mijn studie begint 1 september weer), maar ik ben al aan mijn stage begonnen. Dus eigenlijk is mijn vakantie al wel voorbij, haha :-) Je rugzakje is trouwens superleuk!!

  ♥ Saskia

  ReplyDelete
 5. Aah wat een mooie foto's! En stom dat je vakantie al over is. Ik was trouwens laast in amsterdam en ik was nog wezen kijken bij American Appearal en dat is zoo leuk!

  ReplyDelete
 6. Mooie foto's! Het klinkt en lijkt me echt heel gezellig zo met je vriendinnen :)

  ReplyDelete
 7. Hele leuke foto's. klinkt echt gezellig. Ik heb gelukkig nog twee weken vakantie :)

  ReplyDelete
 8. Het is zo leuk om met vriendinnen op vakantie te gaan! De eerste keer dat ik met vriendinnen ging zaten we ook in een huisje in de middle of nowhere en ik weet nog hoe tof ik het vond. Het ziet er super gezellig uit! :)

  ReplyDelete
 9. Zo leuk met alleen vriendinnen! Ik heb begin deze zomer met 6 vriendinnen in een huisje op het strand gezeten: de beste paar dagen van de vakantie. Hele mooie foto's, dat rugzakje op de eerste foto is zo cute!

  ReplyDelete
 10. Mooie foto's! Het ziet er leuk uit daar! Ik heb nog twee hele weken vakantie :)

  ReplyDelete
 11. Het lijkt mij ook zo gezellig om met ze allen in een huisje te zitten! en oh my god die havermoutkoeken zien er goddelijk uit zeg!
  liefs, Tessa

  ReplyDelete
 12. Ahh wat klinkt dat allemaal gezellig! Het lijkt me echt tof om zonder ouders met een paar vriendinnen vakantie te vieren! Heerlijk! Het ziet er heel leuk uit! Mooie foto's! Ik moet woensdag weer naar school mweh :(

  ReplyDelete
 13. heey,
  ik heb je genomineerd voor de Sunshine blogger award.
  Kijk voor meer informatie op mijn blog http://happydzp.wordpress.com/.
  Groetjes Anna

  ReplyDelete
 14. Wat ben je toch een mooi meisje! En de foto's zien er heel tof uit. Ik heb wel vet veel zin in havermoutkoeken door jou. haha ;)

  ReplyDelete
 15. "6 vriendinnen"? Eh Naomi, volgens mij is één van die zes geen vrouwelijk wezen… ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wauw, ben ik echt zo dom geweest? Heb het gelijk veranderd :)

   Delete
 16. De vakantie gaat super smel! Ik moet morgen weer naar school!

  ReplyDelete
 17. Wat een mooie foto's, echt leuk om te zien!

  ReplyDelete
 18. Wat gezellig zo met z'n allen in een huisje. Leuke foto's heb je gemaakt. Veel succes weer op school! :)

  ReplyDelete
 19. Heel mooie foto's! Ik heb nog 2 weken vakantie gelukkig, maar heb nu eigenlijk ook wel zin om naar school te gaan.

  ReplyDelete
 20. Heel leuk en mooie foto's! Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster Award, meer info op mijn blog :D.

  ReplyDelete
 21. Ahh wat leuk! Mn vriend woont in Middelburg en ik in t dorpje (oost-souburg) ernaast! En ik ben dus supervaak in Middelburg en ik herken dus alles! Mooie foto's! Ik heb nog 2 weken vakantie!

  ReplyDelete
 22. Aw, zulke leuke foto's Naomi! Echt gezellig, met vriendinnen op vakantie! Is altijd leuk! haha

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio