Monday, August 25

NEW IN | VINTAGE BLACK PURSE

Monday, August 25
Remember dat ik vertelde over mijn schoenentik? Als ik het niet had verteld, sorry. Op dit moment staan er namelijk 1273927163 schoenen op mijn wishlist, en ik begin tassen ook wel mooi te vinden. Dus heb ik afgelopen vrijdag deze vintage classy handtas gekocht. Benieuwd?
Helemaal aan het begin van 'de blogcarriere van Naomi' (sarcasme) postte ik een artikel over Poppy's Parade. Een onwijs leuke winkel met vintage en nieuwe kleding, en die had toen toevallig een pop-up store om de hoek. Ik had toen een supermooie vintage bordeaux blouse gekocht voor 5 euro, waar ik nog steeds erg blij mee ben. Nu was de winkel er de afgelopen 2 maanden, en elke week kwam ik weer even langs om de collectie uit te checken ;) Ook afgelopen vrijdag zag ik heel erg veel leuke dingen, maar ik was ben aan het sparen, en tja dan kan je gewoon even niet zoveel kopen.

Eva, de eigenaresse van de winkel herkende me, omdat ik al best vaak even kwam kijken, en omdat ik een paar weken terug outfit foto's had gemaakt vlak voor de winkel (zie HIER de post). Ze vroeg waarvoor het was, en toen heb ik over mijn blog verteld! Best spannend natuurlijk, maar ze vond hem leuk! (Godzijdank, haha) Ze vertelden (Eva, en haar zus Marre) me dat de winkel ging stoppen, niet alleen de pop-up store, maar ze gaan helemaal stoppen. Ze hadden de winkel met z'n drieeën, maar nu is hun kleine zusje naar Milaan verhuisd. Ik vind het wel jammer, maar de webshop blijft nog wel een tijdje online (niet lang iedergeval, maar misschien wel oktober. Neem zeker even een kijkje bij Poppy's Parade!

Nu over de tas, er was 'uitverkoop/leegverkoop in de winkel, en toen ik een ton spullen ging passen zag ik uiteindelijk dit tasje, voor 10 euro! Maar ik mocht hem voor 7.50 hebben, en kreeg ook nog een chocolade koek! Is hij niet heel erg leuk? Ik gebruik hem nu al best vaak, er past best veel in, en er zijn 4 vakjes, waarvan een met een rits, ook handig natuurlijk :) Ik heb nu al weer veel outfits in gedachten, en het is echt een 'uitgaanstasje', dus ik kan hem ook nog bij speciale gelegenheiden gebruiken! Mijn ouders en ik zijn het er over eens dat het geen leer is, (tenminste, mijn moeder zegt van niet) maar alsnog vind ik hem heel fijn! Hij is stevig in elkaar gezet, en heeft een 'harde' onderkant die je een soort van uit elkaar kan trekken (goede
uitleg, iedereen snapt het helemaal) en je kan hem daardoor overal neerzetten zonder dat hij omvalt!
 Lipstick Miss Sporty | Blush Chanel | Eyeshadow MUA
Dit zijn trouwens een paar producten die ik de laatste tijd veel gebruik!

(Sorry voor de slechte kwaliteit/onscherpe foto's, mijn camera deed een beetje raar!)

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst?
Liefs,
Naomi

21 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Je tasje is zo cute. Ik ken de winkel niet, maar ik ga strakjes even kijken. :) liefs

  ReplyDelete
 2. Wauw, prachtige tas! Jammer dat de winkel gaat stoppen! Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar het klinkt erg leuk!

  ReplyDelete
 3. Oh wauw! Hij is echt heel mooi! En wat leuk dat die mensen je herkenden! En dat je hem voor minder kreeg! Super leuk om te lezen! Hij is echt prachtig! Liefs

  ReplyDelete
 4. De tas ziet er heel leuk uit! Zo te zien is 'ie ook erg stevig zodat je spullen er netjes in blijven staan en niet omvallen zeg maar ( als je begrijpt wat ik bedoel hahah) Wel jammer dat de winkel gaat stoppen! xx

  ReplyDelete
 5. Oh wauw, echt een hele leuke tas! Echt mijn stijl ook haha :)

  ReplyDelete
 6. Echt een leuke tas! Ennuuhh .. Zwart kan altijd!:)

  ReplyDelete
 7. Super leuk tasje! Ik ga een kijkje nemen in de webshop!

  ReplyDelete
 8. Hey Niomi,
  Ik heb je genomineerd voor de sunshine blogger award!
  http://anneriekemeijers.blogspot.nl/2014/08/sunshine-blogger-award.html
  Veel succes (;

  ReplyDelete
 9. Hele gave tas zeg! Jammer dat het winkeltje weg gaat!

  Liefs x

  ReplyDelete
 10. Hij is super leuk! Ook voor een mooi prijsje :)

  ReplyDelete
 11. Waah hij is echt heel leuk! Ik hou echt van dit soort tasjes!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 12. Oeh, wat is 'ie leuk! Ook heel handig met die vakjes en de rits. Ik ben echt dol op vintage spulletjes, het wordt tijd dat er hier in de buurt een leuke vintage winkel komt! Ik heb een jaar geleden via marktplaats een vintage schooltas gekocht, maar helaas ging die na een tijdje al kapot. En stiekem was 'ie ook ontzettend onhandig, haha. Maar goed, ik vond hem dus net terug en ik wil echt meer van die soort vintage tasjes. Ze zijn zo leuk! Heel jammer dat de winkel gaat stoppen, ik kende hem nog niet!

  ReplyDelete
 13. super mooie tas naomi! Maar ik heb een vraagje ; Ik heb achter mijn naam van mijn site .blogspot.nl staan weetje hoe je dat zou kunnen wegkrijgen? xxx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja! Daarvoor moet je een eigen domein kopen, je hebt er veel website's voor, maar het komt neer op zo'n 1 euro tot 10 euro per jaar! (zonder hosting). Ik zit bij 'Transip'. Blogger heeft dan een hele handige help pagina over hoe je je domein installeert :)

   Liefs,

   Delete
 14. Wauwie hij is heel leuk! Ik heb ook zo'n soort vintage tas, alleen is die een beetje kastanjebruin. Maar hij heeft ook die indeling aan de binnenkant: heel chique én handig!

  ReplyDelete
 15. LOVE IT! (ahhhh, wanneer is Poppy's Parade weggegaan???)

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio