Tuesday, August 5

OUTFIT | BEACHY WEATHER

Tuesday, August 5
It's je surfchick. Grapje. Vandaag ging ik naar het strand! We gingen met het hele gezin (vader, moeder, broertje, zusje, broertje en ik) lekker picknicken en zwemmen en zonnen (ja hoor, ik ben voor de tweede keer ooit verbrand, en niet zo'n beetje ook) en het was super gezellig! Ik laat ook nog even mijn zusje zien (duhh, het waren gewoon prachtige foto's die ik van haar had gemaakt, al zeg ik het zelf, dus ik moest ze wel laten zien ;))

Eigenlijk draag ik nooit Birkenstocks (vroeger toen ik klein was wel), en zo mooi vind ik ze ook niet, maar toen ik afgelopen jaar naar thailand ging had ik een paar goede wandelsandalen nodig. En ze lopen zo lekker, vandaar deze cuties (Sarcasme natuurlijk) En ze staan niet op de foto, maar het zijn bruine slippers. Ze zijn zo handig als je even snel naar het strand gaat, je doet ze toch bijna niet aan.
Kijk wat een beauty mijn zusje wel niet is, stiekem ben ik best jarloers op haar. (Hoi 'zusje', ik weet dat je dit leest, haha)
Mijn moeder vind het altijd leuk om nieuwe dingen te proberen dus we hadden kokosnoot drank gekocht, wat echt super lekker is. Het kwam uit Thailand, en aangezien ik wel voor een kwart uit thaise genen besta, is hij helemaal geweldig. We hebben lekker gezwommen en met een bodybord gespeeld.
De ozo genante beelden van ik in een bikini.
Dress Brandy Melville | Bikini Primark | Tote bag River Island

En nu ga ik lekker eten, all you can eat sushi, ik heb er heel erg veel zin in!
Liefs,
Naomi

Outfit foto credits gaan naar mijn moeder

21 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Superleuk artikel! Ik vind jullie allebei zo knap, die Thaise touch doet het 'm wel, hè? ;P Je ziet er heel leuk uit!
  X Emma

  ReplyDelete
 2. Je zusje is inderdaad een mooie meid, maar jij bent dat ook hoor! ;)

  ReplyDelete
 3. Ahh het klinkt echt als een super leuk dagje! Wel jammer dat je bent verbrand.. Dat shirt staat je zo goed! En je bent net zo knap als je zusje hoor! En wat een leuk armbandje hehehe

  ReplyDelete
 4. Ahh wauw, prachtige foto's! Haha, ik weet ook nooit hoe ik moet 'poseren' in bikini. Saaame problem;) x

  ReplyDelete
 5. Wat is je strandoutfit leuk! Hele leuke zomerse foto`s!
  Liefs

  ReplyDelete
 6. Oei balen dat je verbrand bent! :(

  ReplyDelete
 7. Mooie foto's! Je ziet er leuk uit :)

  ReplyDelete
 8. Wat een leuke foto's! Zo heerlijk zomers en aah je jurkje van de brandy is zo leuk!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 9. Wat een super leuke foto's! Ziet als een gezellig dagje uit. Dat drankje wil ook even proberen haha :)

  Liefs,
  Hazal
  www.sistersandsisters.com

  ReplyDelete
 10. Leuke post, je jurkje is superleuk! Wel balen dat je verbrand bent, hopen dat het snel over gaat!

  ♥ Saskia

  ReplyDelete
 11. Leuk artikel!
  Erg leuke foto's trouwens!

  Liefs,
  Eva ♥

  ReplyDelete
 12. Super leuke outfit, en je zusje is inderdaad heel mooi!

  ReplyDelete
 13. Wat een geweldige foto's heb je gemaakt!

  ReplyDelete
 14. Het staat je, je kortere haar! <3 En dat jurkje van Brandy Melville! <3

  ReplyDelete
 15. Ahw echt een schattig zusje heb je! Mooie foto’s :)

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio