Sunday, August 10

OUTFIT | BLACK & WHITE

Sunday, August 10
Afgelopen week heb ik een geweldige vondst gedaan bij de kringloopwinkel en ik heb de laatste tijd iets met outfits posten. Het is zo leuk om ze samen te stellen, (ik draag ze ook echt), wat foto's te maken met mijn moeder en ze dan online te zetten. Het geeft zo'n fijn gevoel, ik vind het echt leuker. Maar nu even over mijn outfit, en mijn geweldige supergoedkope nieuwe leuke vondst natuurlijk. Hier is hij dan ;)

Ik heb ook iets met mijn dagen dat ik post overslaan. Normaal zou ik dan de volgende dag alsnog posten, maar ik vond dat ik dat niet moest doen. Gewoon. Omdat ik nu nog even moet genieten van het niksdoen. Nouja, 'niks doen' ik heb mijn schuifdeuren, kastjes en nog meer kastjes wit geverfd. Mijn kamer krijgt een beetje een make-over (Had ik al verteld, en het was ook nog een van de 'vakantiedoelen') en tot nu toe ziet hij er al een stuk beter uit dan eerst! Ik heb ook foto's besteld bij de Hema (wilde het al eindeloos doen) en hoewel ik eigenlijk geen roomtour wil doen (Mijn kamer is zo iniemini(wat een woord zeg) dat je in een oogopslag alles ziet) zal ik misschien wel wat roomdetails doen. Ook al is mijn kamer niet geweldig.

Komende week (maandag t'm vrijdag) ga ik met vriendinnen naar een huisje in Zeeland. Ik heb er superveel zin in, ik bedoel, met z'n allen alleen in een huisje is super leuk toch? Er is een klein dingetje, er is geen internet voor zover ik weet. Ik ga de reacties dus wel modereren maar ze zullen misschien echt een tijd later online komen. En vanmiddag ga ik lekker even vooruit bloggen, zodat jullie nog wel wat te lezen hebben, en ik beloof dat het geen outfits worden, en heel misschien post ik er ook iets meer dan normaal, want dat hebben jullie wel verdien na mijn afwezigheid.

Nu nog even over mijn outfit, want daar gaat het eigenlijk om, haha. Ik was afgelopen week in de monki, waar ik zo'n geweldige superzachte 'totaal niet waterdichte' lange dure geweldige herfstjas zag. Maarja, zoals jullie al konden lezen kocht ik hem niet, maar hij bleef wel in mijn hoofd hangen, want je weet nooit, misschien win ik ooit wel eens de loterij en kan ik superveel leuke onnodige dure dingen kopen. Toen ik naar de kringloop ging, zag ik dit vest, of deze dunne jas, of dit lange colbert hangen voor €5.50,-. Zeg nou zelf, dan koop je hem toch gelijk? En toen ik bij de kassa kwam en bleek dat hij met 50% korting was (wat neer komt op €2.75,-) kon mijn dag niet meer stuk.

Volgens mij hebben jullie wel in de gaten dat ik weer helemaal into haakjes ben. Het zijn een soort van mijn gedachten naast mijn abnormale lange kletspraatjes. Maar ik moest jullie gewoon even bijpraten na al het geweldige wat gebeurd was afgelopen week.

(Ik ben verslaafd aan de serie 'How I met your mother', het is zo 'gezellig' en leuk om te kijken. Ik ben in een week van seizoen 1 naar seizoen 5 gegaan. Oeps, want elk seizoen heeft iets van 22 afleveringen. Netflix, wat doe je met me.)

(Btw, mijn playsuit van de AA zit zo hemels dat ik het gevoel heb dat ik in een pyjama loop. Vakantie is Heaven, en de laatste week breekt morgen aan. Red me alsjeblieft)


Cardigan/coat Vintage | Playsuit American Apparel | Cut-out boots Modemusthaves | Rings H&M and Brandy Melville

Liefs,
Naomi

21 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Hoe krijg je het toch voor elkaar om altijd zulke mooie outfit foto's te maken? Ik vind je foto's zo professioneel!

  ReplyDelete
 2. Wauw, echt een heel erg mooie outfit! Dat vestje is echt perfect gecombineerd met die jumpsuit, echt heel erg leuk!

  ReplyDelete
 3. Aah, die colbert is echt GEWELDIG! Voor 2,75 kan je die zeker niet laten liggen nee ;) En wat leuk dat je met vriendinnen naar Zeeland gaat, is inderdaad heel erg leuk om met z'n allen op vakantie te gaan :) Ik heb zelf nu nog 3 weken vakantie gelukkig, geniet van je laatste weekje!

  ReplyDelete
 4. Oh, dat je vaak outfits post vind ik helemaal niet erg. Ik vind ze steeds zo mooi! <3 Dus ga maar vaak foto's maken met je moeder! Veel plezier alvast in het huisje!

  ReplyDelete
 5. Wauw! Hele mooie en simpele outfit, leuk! :)

  ReplyDelete
 6. Wauw super leuke outfit! Prachtige foto's ook weer:)

  ReplyDelete
 7. Erg leuke outfit en veel plezier in zeeland met je vriendinnen!

  ReplyDelete
 8. Je jas/vest/cobert ding is coooooooooool!

  ReplyDelete
 9. Awh wauwie, classy sassy outfit haha :) Staat je super Naomi!

  ReplyDelete
 10. Ik vind outfits posten ook eigenlijk een van de leukste dingen die er is! Je ziet er zo gaaf uit! Echt als een fashionblogger! Je schoenen wauwie!
  liefs, Tessa

  ReplyDelete
 11. Hele leuke outfit! Ik ben stiekem ook een beetje jaloers (in the good way) op je cut outs, zoek er al zo verschrikkelijk lang naar!

  ReplyDelete
 12. Echt een heel leuke outfit weer! Je vest/ colbert/ jas/ hoe je het ook noemen wilt is ook echt leuk ♥

  ReplyDelete
 13. WAUW! Hij is echt prachtiggg! Is er een mogelijkheid dat ik hem van je kan overkopen? :( Nee grapje, maar hij is echt geweldig! Ik houd van deze combinatie ook! Ja, zwart wit hehe. Een roomtour zou trouwens wel tof zijn! Of details :))

  ReplyDelete
 14. Geweldig leuke outfit! Ik vind je locatie heel mooi :) Ik wil dat vestje, die is zo leuk! Liefs Emmy

  ReplyDelete
 15. Wow dat jasje is echt leuk! En je laarsjes zijn echt awesome!

  ReplyDelete
 16. Aah wat een mooie outfit! De jas is perfect! En ik vind how I met your mother ook superleukk! haha. Liefs!

  ReplyDelete
 17. Oh wauw, wat een gave outfit! Echt heel stoer. Je foto's zijn ook heel mooi. x

  ReplyDelete
 18. Oh my god deze outfit ziet er zo top uit! En je playsuit ziet er echt geweldig uit, ik zou dit setje zo helemaal dragen. Love it

  ReplyDelete
 19. Super leuke outfit! De combinatie is echt prachtig!

  ReplyDelete
 20. Wat een geweldige outfit ! De playsuit is heel erg leuk en de jas vind ik er super tof op staan ! X

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio