Sunday, August 3

OUTFIT | LACE SKIRT

Sunday, August 3
Vandaag heb ik weer een outfit voor jullie, en een diary (uhm, Bagels and beans, uhm eentonig) en gewoon een kletspraatje (vakantie update) Enjoy!
6 dagen niks gepost. 6 DAGEN! I guess I had a holiday. Afgelopen vrijdag wilde ik wel posten, maar was ik druk bezig met mijn kamer helemaal opnieuw te schilderen en in te richten. Toen bedacht ik me dat ik hem ook best de volgende dag (zaterdag/ gister in dit geval) kon plaatsen. Maar ik deed het niet. Niet omdat ik geen tijd had, (ik had serieus geen tijd) maar omdat ik mezelf vertelde dat ik toch best eens vakantie mocht hebben, even een dag overslaan, dat moet toch kunnen. Ik wil alleen niet dat ik in herhaling val, haha. Maaar, jullie verdienen hierdoor een extra lang kletspraatje Nee Naomi, waarom? *Zucht*
Ik merk dat in de vakantie bloggen anders is dan tijdens schooltijd bloggen. Als je uit school komt zit ik meestal boordevol inspiratie (en nee, dat komt niet door scheikunde) en kan ik na school gelijk aan de slag. Oftewel, een klein beetje huiswerkontwijkend gedrag. Maar nu het vakantie is kan ik me helemaal focussen op het bloggen, waardoor de drang om te bloggen minder is. Terwijl ik het nog steeds even graag doe. En toch is het anders. Of het voelt anders in iedergeval.

Mijn outfit van vandaag is simpel, en gek genoeg allemaal van H&M, terwijl ik genoeg andere winkels in mijn kledingkast heb hangen. Ik ging voor een keertje met mijn vader door Amsterdam wandelen, en dan zie je veel meer dan wanneer je fietst. We gingen even langs de Bagels and Beans, en ik vond mijn perfecte trenchcoat! Ook schoten we snel nog wat outfit foto's (2 minuten hooguit), al vind ik niet dat ze zo goed gelukt zijn. Ze zijn wat geler uitgekomen, ik denk dat het door de blauwe achtergrond komt. Maar ik wilde ze toch nog even posten. Ik had een make-uploze dag vandaag, en dat zie je best goed (niet dat ik normaal veel make-up draag, integendeel)

Ik hoop dat jullie niet gek worden van mijn kletspraatjes, inmiddels heb ik in ieder artikel wel een kletspraatje.


Cardigan, Croptop, Skirt, Shoes All H&M

Liefs,
Naomi

11 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Zulke posts vind ik juist altijd heel leuk om te lezen! En wat betreft het bloggen in de zomervakantie heb je helemaal gelijk, haha. Net zoals je vroeger buiten wou spelen als het regende en je binnen wou blijven als het zonnetje scheen, als je begrijpt wat ik bedoel. De bagels & Beans is zo lekker, hij zit hier ook, ik moet er echt vaker heen gaan! Leuke outfit trouwens, dat vest heb ik ook! Hij zit zo heerlijk!

  ReplyDelete
 2. Hele leuke outfit! Ik snap wat je bedoelt met het verschil tussen bloggen in de vakantie en bloggen tijdens het schooljaar, ik heb precies hetzelfde! Veel liefs

  ReplyDelete
 3. Super leuke outfit! Je broodje van Bagels en Beans ziet er ook zo lekker uit!

  ReplyDelete
 4. Hmmm die bagelll wat doe je me aan! Haha grapje ;) Ik houd van je kletspraatjes. Bloggen in de vakantie is inderdaad anders, ik had laatst juist wel veel inspiratie maar ik ben een paar dagen geleden mijn notitie boekje kwijtgeraakt dus nu zit ik echt in een soort crisis haha.. Suuuper leuke outfit trouwens! Leuk dat je dat shirtje toch hebt gehouden! :)

  ReplyDelete
 5. Wat sta je er erg mooi mee! De outfit is prachtig :)

  ReplyDelete
 6. Ik vind de foto's goed gelukt hoor! Ze zijn mooi geworden :-) Ik heb het denk ik precies omgedraaid, wat betreft bloggen na schooltijd en in de vakantie. Ik moet voor mijn studie vaak een stuk reizen, waardoor ik meestal wel moe ben als ik thuis kom en geen zin meer heb om ook maar iets te doen, haha. Het is dan voor mij veel lastiger om echt de tijd te vinden om te bloggen! In de vakantie heb ik daarentegen tijd zat en kan ik eindelijk op mijn gemakje lekker inspiratie opdoen en bloggen :-)

  ♥ Saskia

  ReplyDelete
 7. Ik ben echt zwaar jaloers op je wenkbrauwen! Je outfit is ook nog eens super leuk :)

  ReplyDelete
 8. Wat een leuke outfit zeg :)

  ReplyDelete
 9. wow toevallig, ik heb ook mijn kamer geschilderd en ingericht deze week :o
  Maaarr leuke outift (:

  ReplyDelete
 10. Alleen maar gezellig zulke kletspraatjes joh! Ik bezoek je blog nog maar sinds kort (nadat jij een reactie op mijn blog had achtergelaten), maar ik ga je meteen volgen op Bloglovin!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio