Saturday, August 23

OUTFIT | RAINBOOTS & DUNGAREES

Saturday, August 23
Wow, allereerst, waar is de zomer gebleven? Als je naar deze foto's kijkt zie je alle gele blaadjes al tussen de groene hangen, mensen met regenjassen aan, want ja, het heeft de afgelopen dagen veel geregend hier in Amsterdam, en zelfs in ons hele kikkerlandje! Ik heb er zin in hoor, de herfst (warme chocomel, cosy sundays, grote truien, al die leuke dingen in de winkels... Nee Naomi, je bent aan het sparen!), maar hey aarde, het is pas augustus!

Heb je ook wel eens dat je iets al heel erg lang wilt hebben, en als je het uiteindelijk koopt dan toch twijfelt? Zoiets had ik, al had ik het niet gekocht maar mijn moeder. Vorige maand kocht mijn moeder deze dungarees bij de Zara, ze waren afgeprijsd van 60 naar 15 euro en hoewel ze eerst niet zeker wist of ze ze voor me moest kopen, deed ze het toch vanwege het stofje. Want, wat voelt dit goddelijk aan. Het ziet er uit als spijkerstof (een beetje stretch) maar in werkelijkheid is dit een soort geweldige leuk uitziende joggingbroek voor cosy sundays, ik kan er zelfs in slapen. Ze zijn ook strak en zijn anders aan de achterkant, terwijl ze meestal los zitten. Ik wilde eerst de lossere, want dat vond ik er gewoon heel mooi uitzien, maar strak vind ik ze ook wel heel gaaf! Ik vind het ook zo iets origineler, anders, ze zijn gewoon wat specialer.

Maar ik ben aan het sparen, en mijn kledingkast is niet bepaald leeg, dus ik twijfelde. Elke keer dat ik hem zag. En toen mijn moeder hem vandaag om half 7 s'avonds terug wilde brengen naar de Zara, op de allerlaatste dag dat het kon,ze had nog maar een half uur en ik net thuis kwam van mijn werk toen ze weg ging kon ik hem niet laten gaan. En toen wilde ik gelijk even een outfit online zetten. Ik ben nu al van plan deze outfit vaak te dragen, wat hou ik van mijn dungarees!

En omdat het regent, heb ik de laatste tijd veel mijn regenschoentjes aan die ik iets van een jaar geleden heb gekocht, hoewel ze niet helemaal waterdicht zijn (ssssht, ze zijn zo leuk). Ik vind het trouwens zo leuk dat ik de deur uit stap, 2 minuten loop en dan op zo'n prachtig plekje ben in Amsterdam. Ja, dat is de westerkerk op de achtergrond.
Coat Vintage | Dungarees Zara | Striped shirt H&M | Rainboots River island

Wat vind jij van deze outfit?

Liefs,
Naomi

26 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Staat je goed! En wat ben je mooi :)

  ReplyDelete
 2. Hij is echt ontzettend leuk. Wat lief van je moeder. Hij staat je top! xx

  www.creativityandchocolate.com

  ReplyDelete
 3. Oh wauw! Hij is echt prachtig! Ik vind het echt tof dat hij skinny is inplaats van zo losjes! Hij staat je zo goed! Wauw! Verliefd op deze outfit! En je laarsjes zijn ook zo leuk! Maakt niet uit dat ze niet waterdicht zijn haha. Mooie foto's ook! Goede keuze om hem te houden! Kissesss

  ReplyDelete
 4. Wauw, leuke outfit! Staat je echt heel mooi!

  ReplyDelete
 5. Hele leuke outfit! En die dungarees staan je echt goed! Ook mooi dat strakkere model. En ik vind dit weer trouwens ook niet zo erg, autumn bring it on!

  ReplyDelete
 6. Super leuke outfit! Je hebt de dungarees erg leuk gecombineerd! :)

  ReplyDelete
 7. Super leuke outfit! Ik ben ook echt verliefd op je schoenen :)

  ReplyDelete
 8. Niet meer over twijfelen ..staat heel Toff! X

  ReplyDelete
 9. Wat leuk dat je moeder hem gewoon voor je meeneemt! Hij staat je geweldig en ik ben verliefd op je laarsjes!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 10. Zelf hou ik niet echt van dungarees, gewoon omdat ik toen ik klein was al een hekel had aan 'tuinpakken' haha. Maar je hebt het wel leuk gecombineerd en volgens mij staat alles jou goed:)

  ReplyDelete
 11. Gelukkig heeft je moeder hem nog voor je meegenomen, hij staat je heel mooi!

  ReplyDelete
 12. Super gave dungarees! Ik vind het ook leuk dat ze smal zijn, inderdaad wat origineler! :)

  ReplyDelete
 13. Jaa, ik moet zeggen dat ik het warme weer best mis. Haha je outfit is echt leuk Naomi! :)

  ReplyDelete
 14. Jaa, een tuinbroek! Dara ben ik echt dol op haha :)
  Mooie foto's!

  ReplyDelete
 15. Toffe outfit, en ik vind je regenlaarsjesschoentjesdingen echt heel leuk! :)

  ReplyDelete
 16. Zo'n dungaree is echt heel erg leuk!

  ReplyDelete
 17. Hele leuke outfit, staat je goed :)

  ReplyDelete
 18. Wat een mooie tuinbroek, staat je erg leuk!
  x Manon

  ReplyDelete
 19. Wat een leuke dungaree! Ik wil er ook nog altijd eentje, liefst een korte maar lang is ook erg mooi. En sorry maar voor 15euro moet je over zoiets niet twijfelen, haha!

  ReplyDelete
 20. Die lange jas, wauw! En je laarsjes zijn ook echt geweldig!

  xoxo

  ReplyDelete
 21. Waauwie alweer mooie outfit! Ik vind de dungarees heel leuk!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio