Thursday, August 21

POLAROIDS & LITTLE BACK TO SCHOOL DIY'S

Thursday, August 21
Waarschijnlijk ben je de afgelopen tijd gebombardeerd met 'Back to school DIY'S', is misschien je vakantie al begonnen en heb je helemaal geen zin meer in die DIY's, maar ik wilde toch even mijn schoolspullen delen, misschien krijg je nog wat inspiratie, ik weet het niet ;) Verder heb ik een hele poos geleden foto's besteld bij de HEMA, die ik dan nu eindelijk laat zien en op mijn blog zet ;)

BACK TO SCHOOL 

Ik heb al mijn schoolspullen (behalve sommige washitape etc) bij de Hema gekocht. Ik hou van de 'craft' serie, veel mensen noemen het een karton achtig kleurtje maar ik heb geleerd om het craftpapier te noemen vroeger. Ik heb schriften, notitieboekjes, snelhechters (die zijn zo gaaf!) en een multomap gekocht, en verdeeld in verschillende kleine 'setjes' en gewoon wat random dingen, omdat ik het leuk en gezellig vind ;)


MINT
       
Washitape Hema | Schoolbordtape Hema | Stempels Hema
How cute is this? Ik hou van mint, het is een geweldige kleur en een van mijn lievelingskleuren naast bordeaux. De snelhechter heb ik gepimpt met uit papier geknipte hartjes, en heb ik voor de zekerheid geplastificeerd (super simpel), ik vond het plastificeerspul toevallig in huis. Het schriftje heb ik gedecoreerd met washitape, stempels en geweldige schoolbordtape van de Hema.

BLACK
Everything from HEMA
Voor het gestreepte notitieboekje heb ik washitape geplakt aan een kant van het boekje, over alles heen geverfd en later de washitape er weer afgehaald. Zo krijg je het strakke effect. Het andere notitieboekje heb ik weer met schoolbordtape en washitape beplakt, en de snelhechter met zwarte verf over een sjabloon van de hema, fineliner en wasitape.
Ik gebruik ook altijd een multomap voor mijn vakken, en ook deze heb ik gepimpt! Ik weet niet hoe ik de zijkanten moet pimpen, ik ben nog aan het twijfelen daarvoor.

COLOUR
Snelhechter Hema | Notitieboekje Hema

Geen idee hoe ik op het idee kwam, maar ik vond het leuk om op een stuk dikker papier met waterverf te splashen, in verschillende kleurtjes. Op de achterkant heb ik de kleuren geel en groen. Ook dit schrift heb ik weer geplastificeerd! Bij de snelhechter kreeg ik inspiratie via Pinterest, wat is dat toch weer een geweldige site voor ideeën.
Ik beschrijf de schoolbordtape met een krijtmarker, je raad het al, van de Hema (alles is er gewoon zo leuk, haha). Het handige hieraan is dat het normaal er niet zo makkelijk van af gaat (dus in je tas verdwijnt het een mini beetje, maar je ziet alles nog prima, je kan altijd nog met een 2e laag erover heen) en dat het alleen er helemaal af gaat met een vochtig lapje. Het is zo simpel! En verslavend en leuk in de les natuurlijk ;)


POLAROIDS/PICTURES

Dress Brandy Melville | Rings Brandy Melville, H&M
Ik heb dus onlangs 30 foto's besteld bij de Hema via mobileprint, en daarvan heb ik er 15 op mijn schuifdeur geplakt, ik vind het er superleuk uit zien, en wilde dit al een paar jaar doen, maar het kwam er steeds niet van. Ik ben zo blij dat ik het nu gedaan heb, en nu heb ik toch mijn eigen zelfgemaakte 'tumblr hoekje' alvast. Ik heb 20 eigen foto's en 10 foto's van mijn tumblr (die ik gerepost) had genomen. Ik denk erover om meer tumblrfoto's erop te plakken, maar dan zelf uit te printen op fotopapier en uitsnijden met een papiersnijder.
De foto's zijn van goede kwaliteit, en niet heel duur (€7.50,- exclusief verzendkosten en verwerkingskosten voor de grotere). Ik heb ze zelf opgehaald bij de Hema, vond ik toch handig want ik kom er vaak en het scheelt dus weer verzendkosten ;) Momenteel is er nu ook een kortingscode voor 20% korting op alle fotoafdrukken die tot 29 augustus geldt (daar heb ik ook mee besteld) en die code is hemavak29. Je kan trouwens ook meer dan 30 foto's bestellen, maar geloof me 30 foto's is wel erg veel!

Voor de duidelijkheid, dit is geen Hema gesponsorde post, ik vind toevallig Hema heel erg leuk :)

Trouwens, die linkerfoto wilde ik jullie nog laten zien. Deze is gemaakt in het concertgebouw in de kleine zaal, toen mijn zusje en ik piano gingen spelen. We zaten aan de piano, en daarachter zie je het publiek, ik vind het zo'n leuke foto! Toen had ik nog lang haar ;)

Liefs,
Naomi

28 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Heel erg leuk om te zien! De Hema heeft ook veel leuke dingen! Even een vraagje, dat bewegende beeld waarin we zie dat je 'notes' op een boekje schrijft, hoe heb je dat gedaan? Veel foto's maken en aan elkaar plakken? Ik ben nog niet helemaal thuis op dat gebied, zou je me kunnen helpen? Alvast heel erg bedankt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. datsoort bewegende foto's heten GIF's, je kunt ze gewoon online maken door inderdaad allemaal foto's achter elkaar te zetten! Het is heel simpel (: Je kunt gewoon google'n op 'gif maker' of 'make a gif' of iets anders in die trant. Ik hoop dat dit helpt! Liefs! X

   Delete
  2. Precies zoals laura al zegt, ik maak ze via een online website die ik vind via gifmakerfree, maar soms ook in photoshop :)
   Liefs,

   Delete
  3. Oh wauw, bedankt voor jullie reactie! Echt heel lief! Dankjewel! :)

   Delete
 2. Super leuke schoolspullen! Echt een tof idee, die waterverf! De foto's zien er ook echt heel leuk uit :D

  ReplyDelete
 3. heel leuke diy en die polaroids zijn ook gaaf! ik wil ook al heel lang schoolspullen pimpen maar bij onze hema zijn ze bezig met een ombouw dus nu is er bijna niks meer *snik*

  liefs Anouk

  www.lovefashionmuse.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Je schoolspullen zien er echt heel leuk uit! En dat gifje is echt awesome, haha! :)

  ReplyDelete
 5. Heel erg leuk! Het is heel erg mooi geworden. Ik vind je foto's ook erg mooi!

  ReplyDelete
 6. Hele leuke schoolspullen, dat krijtbordtape is zo leuk. Maar eens kijken of ze dat ook bij de HEMA bij mij in de buurt hebben :).
  En die Polaroids zijn ontzettend leuk, toevallig heb ik ze gisteren ook besteld, alleen dan via de printicapp :).

  ReplyDelete
 7. Leuke schoolspullen! Ziet er erg leuk en creatief uit! Ik heb laatst ook polaroids gemaakt, echt zo tof is dat :)

  ReplyDelete
 8. ieeeeeeh, wat ziet het er allemaal leuk uiiit! vooral je kast met de polaroids! (ik heb zelf ook zoiets gedaan!) oh en je schriftjes ook! (ik denk dat ik dat schoolbordtape ook maar aan ga schaffen, haha (: ) Lieeefs! X

  ReplyDelete
 9. Heel leuk! Wat ben jij toch creatief

  ReplyDelete
 10. Wauw, super leuke diy's ze zijn zo goed gelukt, Hema heeft heel veel leuke dingen, super leuk gedaan!

  ReplyDelete
 11. Ahh wat super leuk! Het ziet er allemaal zo tof uit! Vooral dat gestreepte notitieboekje en die met die minthartjes vind ik echt geweldig! En die polaroids zijn ook zo leuk! Je hebt me op ideeën gebracht!

  ReplyDelete
 12. Ik ga morgen langs Hema, ik had mezelf voorgenomen zuinig te zijn qua spulletjes, maar je maakt me weer zo hebberig! <3 Echt leuke ideetjes heb je!

  ReplyDelete
 13. Wauw ik hou echt zoveeel van jouw stijl! Vanwaar komt die ketting die je aanhad op die foto met die poloraid foto's trouwens? Die vind ik echt leuk!

  ReplyDelete
 14. Ah, je schoolspullen zien er zo leuk uit! En ik vind je polaroidfoto's echt heel gaaf geworden!

  ReplyDelete
 15. Wat een super leuke DIY's die schriftjes!! Als ik schriften zou gebruiken voor school, zou ik er zeker wat mee doen. Die foto's zijn trouwens ook echt super leuk.

  ReplyDelete
 16. Super leuke diys en diecfpto's zijn ook heel erg leuk!

  ReplyDelete
 17. Wat een leuke dingetjes! Ik maak ook heeel veel dingetjes met spullen van de hema, geweldig :) Ik vind alles echt heel leuk! Liefs

  ReplyDelete
 18. Haha ik vind het ook zo leuk dat je aan het einde zegt dit is geen hema gesponsorde post, je schrijft zo leuk en je polaroids zijn geweldig!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 19. Leuk om te zien! Je schoolspullen zien er erg leuk uit! ♥

  ReplyDelete
 20. Zo leuk gedaan! Ik heb een tijdje geleden ook allemaal stempels en tape en allemaal van dat soort dingetjes ingeslagen, dus ik ga van de week ook aan de slag! Er zijn inderdaad vet veel leuke back 2 school DIY's, dus daar ben ik wel even zoet mee, haha. En ik heb meteen wat foto's besteld, thanks voor je tip!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio