Tuesday, August 12

TUMBLR

Tuesday, August 12
De laatste keer dat ik op Tumblr zat was, ehh vandaag. Nee ik bedoel, voordat ik opnieuw met tumblr begon had ik er eentje, zo'n 3 jaar geleden. De naam weet ik niet eens meer, maar wat ik wel weet is dat hij er waarschijnlijk vreselijk uit zag. Maar ik ben opnieuw begonnen, en je kan wel zeggen dat het een verslaving is.
Dit is mijn site!
Ik plaats voornamelijk reposts, (foto's van anderen) die mij inspireren, en ik mooi vind. Ik hou ervan om er een mooi geheel van te maken. Maar soms plaats ik ook foto's van mezelf. Geen selfies, maar foto's die ik heb gemaakt.

Tumblr is echt iets voor die lazy sundays, lekker met een kop thee in bed, je polaroidfoto's aan de muur samen met de kerstlampjes, lekker tumblren op je macbook pro. Het werkt echt verslavend, en is zo leuk om te doen! Al die mooie foto's zijn echt overweldigend. Hoe kunnen al die mensen toch zo mooi zijn, een geweldige kamer hebben, een kledingkast vol dure kleren, een super gaaf huis op een supergave plek, (in Londen bijvoorbeeld) en tegelijkertijd de hele wereld over reizen en dan van die mooie 'wit strand, blauw water, hoge rotsen' foto's te maken. Tumblr is het perfecte leven wat niet bestaat, maar waar je wel over kan dromen.

Stiekem zou ik willen dat ik mijn website in mijn kamer op kon hangen, er doorheen kon scrollen en steeds nieuwe dingen toe kon voegen. Zo heb je zo'n sfeer hoekje in je kamer met allerlei mooie foto's. Dromen zijn om ze waar te maken toch? Ooit in 2060 heb ik zoiets gebouwd. Of het bestaat gewoon, maar misschien heb ik zo'n tumblrviewer (later we het even zo noemen) helemaal niet nodig, want dan heb ik gewoon mijn eigen tumblrische (we zijn zo origineel vandaag) kamer. Hopen.


Ga jij beginnen met tumblr?
Het is heel simpel ;)

(Voor de bronnen van de foto's ga je naar mijn tumblr en klik je op de foto!)

Liefs,
Naomi

23 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. TUMBLR IS ZO GEWELDIG. Echt. <3 Ik ga je even volgen :)))

  ReplyDelete
 2. Jaaa tumblr is leuk!! Ik ga je volgen :) Echt leuk geschreven! Zo'n tumblrviewer zou echt tof zijn! Liefsss

  ReplyDelete
 3. Ik vind tumblr zo leuk, maar ik heb zelf daar geen blog. Ik zit ook heel veel op weheartit haha!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 4. Ja, ik kijk al uit naar 2060, haha! Een Tumblr hoekje, ik zou het ook echt geweldig vinden! Ik denk dat ik misschien ook eens een account ga aanmaken.. Maar dat is nog een verslaving erbij, dus ik weet nog niet. Ik ga he onthouden. Ik neem zeker een kijkje op je tumblr! <3

  ReplyDelete
 5. Mooie foto's! Ik heb ook al een tijdje tumblr en het is inderdaad écht verslavend..!

  ReplyDelete
 6. Ik heb op je Tumblr gekeken, erg leuk! Ik volg je :)

  ReplyDelete
 7. Ik heb zelf geen Tumblr, ben wel van plan om een account aan te maken. Ik gebruik zelf altijd We Heart it voor inspiratiefoto's:)

  ReplyDelete
 8. Leuk, bij mij is het ook al heel erg lang geleden dat ik nog eens op Tumblr ben geweest. Misschien dat ik mijn oude account nog wel eens opzoek!

  ReplyDelete
 9. Yay Tumblr! Zo verslavend, maar o zo leukk<3 Jouw pagina ziet er supermooi uit!
  X Emma

  ReplyDelete
 10. Ah, zo leuk! Ik heb ook Tumblr maar zit er eigenlijk nooit op.. Misschien ga ik gewoon helemaal opnieuw beginnen. Het is inderdaad super leuk om te doen! Hm, je hebt mij op een idee gebracht! :D

  ReplyDelete
 11. Tumblr is echt tof, je tumblr page is trouwens echt leuk! x

  ReplyDelete
 12. Ik zit zelf nog niet op tumblr maar door jou zal ik er zeker over gaan na denken en er is een grote kans dat ik er op ga! ;) Heel leuk geschreven! Xx

  ReplyDelete
 13. Leuke foto's heb je in dit artikel geplaatst!
  Helaas heb ik heen tumblr.

  Liefs,
  Eva ♥

  ReplyDelete
 14. Ik hád vroeger tumblr, ben de naam etc alleen vergeten. Ik zit wel vaak op Weheartit, vind ik ook super leuk!

  ReplyDelete
 15. ziet er leuk uit ik hou ook van tumblr ik haal veel inspiratie qua oogschaduw daarvan af of van pinterest liefs x

  ReplyDelete
 16. Ahhh je hebt een heeeele leuke Tumblr! Ik ga je volgen!

  Liefs.

  ReplyDelete
 17. Tumblr is sowieso een van mijn favoriete inspiratiebronnen :) Ik ga je even volgen!

  xx

  ReplyDelete
 18. Ik hou van tumblr! Soms dan ben ik er een tijdje niet mee bezig, maar als ik dan eenmaal weer begin, kan ik niet meer stoppen! Zo verslavend! Super leuke tumblr heb je! X

  ReplyDelete
 19. Ik heb ook een tumblr, maar ik zit er niet heel vaak op. Ik zit wel vaak op weheartit, daar worden ook vaak van zulke tumblr foto's op gepost :) Ik ga even kijken op je Tumblr!

  ReplyDelete
 20. Ik hou van Tumblr, je kunt er zoveel inspiratie uithalen! De foto's zijn ook altijd zo leuk om te zien.

  ReplyDelete
 21. Ik houd dus echt van Tumblr haha (: Ik heb je net gevolgd, ziet er super leuk uit!

  ReplyDelete
 22. Ik zocht het even op en wow, ik heb al Tumblr vanaf eind 2010! Post nog altijd dagelijks en heb al zo'n 10.000 volgers. Ik ga jou ook volgen!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio