Sunday, September 7

DIARY & UPDATE | NEW FOOD FAIR (AMSTERDAM)

Sunday, September 7
'Wow, waar is Naomi gebleven? Waarom had ze niks gepost afgelopen donderdag?' dachten jullie, althans dat hoop ik ;). Ik heb weer een dagje bloggen overgeslagen, weer een week school overleeft, en heb nog heel wat andere dingen gedaan. Vandaag was in Amsterdam op een van de leukste straten in Nederland (was een paar jaar geleden zo benoemd) de 'New Food Fair', ik ben er heen geweest en heb wat foto's gemaakt! Benieuwd? Klik dan op lees meer.
(WAARSCHUWING, LEKKER ETEN INCLUDED)
Deze week was leuk, druk en een beetje hectisch. Last minute naar de VFNO (VOGUE FASHION NIGHT OUT), veel huiswerk, onverwachte S.O's, en nog wat meer. Laten we beginnen bij het begin.

Mijn school is nogal druk bezig met roosters, en deze week is het rooster alweer 3 keer veranderd, niet echt in mijn voordeel, ik ben nu 3 keer laat uit en heb vele tussenuren, jammer! Het is moeilijk hoor, ik lijk na drie weken nog steeds niet te wennen aan het schoolritme en kijk nog veel te vaak netflix tot 12 uur s'nachts. Ook moet mijn huiswerkritme er weer een beetje inkomen, net zoals het bloggen! Ik ben eruit gekomen dat plannen veel beter werkt dan gewoon een artikel online zetten wanneer het kan, dus ik ga dit weekend een beetje vooruit werken! (I can do this!)
Dinsdag ging ik naar pianoles en toen ben ik gestopt, na 6 (bijna 7) jaar klassiek piano gespeeld te hebben. Moeilijk, heel moeilijk vond ik het, maar het is beter zo. Ik heb veel leuke dingen gedaan, heb 2 keer in het concertgebouw gespeeld, op het Amstelveld, in de Amstelkerk, in de Oude Kerk, Felix Meritis, de Duif, allemaal belangrijke gebouwen en grote concerten. Ik vind het zo bijzonder dat ik dat allemaal heb mogen doen! Maar dit laatste jaar werd het ietsje anders, ik oefende nooit veel (hooguit 10 minuten per dag) maar nu oefende ik nooit meer, en werd piano spelen moeilijker. Aangezien ik perfectionistisch ben voelde elke keer niet geoefend hebben als falen, en alles werd gewoon niet meer leuk. Maar (klassieke) muziek blijft altijd in mijn hart, en als ik over een jaar weer wil spelen dan doe ik dat gewoon!


Donderdag ging ik naar VFNO met Laura en Tessa! Het was ontzettend gezellig, en leuk! We hebben veel gelachen en nog wat kleine dingetjes meegemaakt (of gezien). (Hier komt nog een artikel over)

Dat was even mijn mini update, maar vandaag ben ik dus ook naar de NEW FOOD FAIR gegaan op de Haarlemmerdijk en de Haarlemmerstraat Veel winkels zetten een kraampje neer met de lekkerste dingen, en ja het is gewoon een geweldige dag (Wie wil er nu niet gaan naar een FOOD fair?) Het 'event' / 'straatfeest' is een keer per jaar, en elke keer verbaas ik me weer over hoe snel het jaar wel niet gaat, wat een cliché, maar het is waar; time flies. Wat zijn er trouwens veel leuke winkels bij gekomen! Ik kan gewoon er een hele Hotspot serie van maken, want o god, alles ziet er geweldig uit. (Geweldig, dat woord zal je in dit artikel nog vaak tegenkomen)
Hier wat foto's!

Als eerste deze geweldige winkel die ruikt naar 'Sandal Wood', vol ligt met mooie wereldkaarten en bollen, mooie boeken en waar ik gewoon te weinig foto's van heb kunnen maken. Oh ja, de muren zijn bakstenen. Voor het geval dat je het nog steeds niet leuk vind.
THE THEA BAR, ik heb genoeg gezegd. (Heel misschien is dat drankje op de foto een nieuwe favoriet? Coming soon..)
Papabubble is gewoon geweldig lekker.
 Er zijn serieus zoveel schattige winkeltjes! En kijk al deze macarons dan: Liefs,
Naomi

15 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ahh dit kan k niet aan! Die mscarons!! Echt lekker. Leuk dat je er bent geweest! en jammer van pianoles maar je moet het inderdaad ook echt echt leuk blijven vinden. Liefs

  ReplyDelete
 2. Er zitten een paar erg mooie foto's tussen hoor! Proficiat! :)

  ReplyDelete
 3. Ahh die macarons! Liefde<3 Mooie foto's!

  ReplyDelete
 4. Jammer dat je van piano af bent gegaan. Je hebt echt mooie foto's gemaakt!

  ReplyDelete
 5. Ik wil ook echt een keer naar een foodfaire! Dat lijkt mij zo tof, en de foto's die je hebt gemaakt zien er zo mooi uit!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 6. Aah die macarons! Leuk ook dat je naar de VFNO bent geweest, ik was ook gegaan! :)

  ReplyDelete
 7. Super mooie foto's! Ik krijg er echt honger van!

  ReplyDelete
 8. Ahh wat een super leuk artikel! Leuk om even een update te lezen! Zonde dat je bent gestopt met pianospelen, maar soms is het gewoon beter! Ik heb ook lang pianogespeeld maar toen was het ook opeens over. En wat een heerlijke foto's heb je gemaakt! Dat winkeltje Petit Gâteau is zo leuk! Ze hebben echt heerlijke dingen! Het ziet er allemaal heel gezellig uit! Liefs

  ReplyDelete
 9. oh wat ziet het eten er heerlijk uit! je hebt zo een geluk dat je in zo een fantastische stad als amsterdam woont, het liefst verhuis ik daar nu direct naartoe al is het alleen voor die macarons
  xx ish
  tiny-heart-beats.blogspot.com

  ReplyDelete
 10. Mooie foto's!
  Mmm, macarons! :)

  Liefs,
  Eva ♥

  ReplyDelete
 11. Prachtige foto's! Wat jammer van je pianoles, moeilijke beslissing, maar wie weet wel beter. En inderdaad, je kan zo weer beginnen als je wilt, het is niet zo dat je je talent meteen weggooit :) Liefs

  ReplyDelete
 12. Prachtige foto's, en wat ziet alles er lekker uit! Echt leuk dat je daar bent geweest zeg :) Liefs Emmy

  ReplyDelete
 13. Mmm, wat een mooie (en lekkere) foto's! Ik snap je best goed want sinds school is begonnen is het rooster al drie keer veranderd en volgende week verandert het gewoon weer, yay! :( En ik speel ook piano! Toevallig! Jammer dat je stopt maar ik begrijp het wel. Leuk artikel, ondanks de wat mindere dingen blijf jij echt enorm leuk schrijven!

  ReplyDelete
 14. Hele leuke foto's! :D Lijkt me echt leuk, zo'n event. Toch eens even opzoeken of ze in België ook niet gelijkaardige (food)events hebben. :) Ik ben ook gestopt met piano (niet dat dit zelfs maar te vergelijken valt met jou aangezien ik dat gewoon 2 jaartjes speelde), maar heb er nooit echt spijt van gehad eigenlijk.

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio