Monday, September 8

#6 FIVE FAVOURITE KEYS

Monday, September 8
Weer een 'Favourites' artikel. De afgelopen tijd heb ik heel wat favorieten erbij gekregen. Een deel is al een keer online gekomen op mijn blog, een ander deel niet. En dat zijn ook mijn nieuwste favorieten! 

LIFESTYLE

POLAROIDS

Remember dat ik ooit, heel lang (2 weken) geleden vertelde over Polaroid foto's van de Hema? Ik ben er zo ontzettend blij mee nog steeds! Ze geven mijn kamer iets vrolijks, en ik ben van plan nog heel wat meer te op te hangen, op mijn andere schuifdeur en boven mijn bed. De mogelijkheden hiermee zijn eindeloos!


FASHION

CASHMERE

Mijn moeder heeft iets met die Cashmere truien en vesten. En ik heb iets met het stelen van al haar cashmere truien en vesten, zo ook dit vest van Repeat. Ondanks dat ze het niet leuk vind dat ik alles van haar steel (er is nu al een trui bij me in de kast beland als een soort jurk, een paars vest dat dient als, wauw, een vest, en een roze trui die wel in mijn maat is, voor me gekocht (in de sale hoor) omdat ze vond dat ik ook echt iets van mezelf moest hebben) ga ik er toch mee door. Kijk dit vest dan! Het is perfect, dun, luchtig, zacht en toch heel erg warm. En ze heeft dit vest al super lang in haar kast hangen! Ik moet toch wat verder gaan kijken denk ik (sorry mam).

DUNGAREE'S

Twee nieuwe dingen waar ik heel erg blij mee ben, mijn lange zwarte blazer/jas en mijn dungaree. Ze zijn allebei zo ontzettend mooi en gaaf, en eigenlijk ook heel tijdloos! Samen in één outfit zijn ze ook heel gaaf. Zoals je op deze foto kan zien :) Jullie zijn trouwens vast verbaasd dat mijn tasje hier niet tussenzit, maar ik vond dat ik jullie daar wel genoeg mee had gespamd.


MAKE-UP

LIPSTICK

Surprise! Ik ben nog steeds zo ongelovelijk blij met deze lippenstift! Je kan hem heel dun aanbrengen met wat lippenbalsem, dan is het een soort doorzichtige roze lipgloss, als je dan nog wat meer kleur aan brengt maar niet dik is het een lichtrozige lipstck, nog wat kleur word hij donkerroze/rood en hoe meer je op doet hoe donkerder en roder hij wordt. Geweldig!

 

FOOD

CHOCOLATE CHAI TEA

Ik en Chocomel zijn een goede combinatie, net zoals chocolade en ik, of chai en ik. Deze poeder van Whittard is ongelofelijk lekker, het is chocolademelk met een kruidig smaakje eraan. Heerlijk voor in de herfst of in de winter, eigenlijk geweldig. Ik ben er nu al verslaafd aan, en eigenlijk moet ik hier ook milkshakes van gaan maken en koude chocolademelk/ijskoffie. Ik hou er namelijk erg van om een beetje koffie met chocolademelk te vermengen, maar met dit smaakje erbij lijkt het me nog lekkerder! Ik begin me nu echt op herfstweer te verheugen, maar de komende twee weken blijft het nog rond de 20 graden hier in Amsterdam en gaat het niet echt regenen. Nog even wachten dus ;).

Wat zijn jullie favorieten van de afgelopen tijd, en waar zijn jullie van deze favorieten het meest benieuwd naar?
Liefs,
Naomi

14 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Dat cashmere vest is zo leuk! En alle foto's zijn zo moooi. :)

  ReplyDelete
 2. Jaa je mooie lippenstift! Ik vind die kleur zo gaaf en hij staat je zo mooi! En je polaroids van de hema zijn ook echt tof, zo leuk om in je kamer op te hangen!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 3. Die polaroid foto's zijn super leuk!

  ReplyDelete
 4. Die chocolademelk van Whittard wil ik ook wel eens proberen! Lijkt me ontzettend lekker. En die lippenstift van Mac.. Ik ben jaloers, Naomi!:)

  ReplyDelete
 5. Wat een gave foto's! Ik vind je tuinbroek/lange jas combinatie helemaal geweldig en wat een mooie kleur lippenstift. :) Liefs, Rowan

  ReplyDelete
 6. Super mooie foto's! En leuke favourite's (:

  ReplyDelete
 7. Ahh wat een leuke favorieten! Polaroids zijn inderdaad echt super leuk! En die outfit met je lange jas en je dungarees is inderdaad geweldig! Die 2 items zou ik wel van je willen stelen, haha. En die lippenstift staat je ook zo goed! Liefs <3

  ReplyDelete
 8. Mooie dungaree!
  Leuke foto's!

  Liefs,
  Eva ♥

  ReplyDelete
 9. Wat een mooie foto's maak jij!
  Liefs Lies

  ReplyDelete
 10. Hele leuke favorieten! Mooie foto's!

  ReplyDelete
 11. Leuk! Ik heb nu helemaal zin in warme chocolademelk met (heel veel) slagroom :) Liefs

  ReplyDelete
 12. Wat eeen mooie lipstick!


  Liefs,
  Hazal
  www.sistersandsisters.com

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio