Tuesday, September 30

LITTLE PHOTOSHOOT

Tuesday, September 30
Hoi! Daar ben ik weer, terug van weggeweest, en met een hele leuke post! Ik was vandaag omdat ik niet zo lekker was niet naar school, en ben toen ook nog even naar de camerawinkel gegaan voor advies over de lens die ik moest kopen. Er werd me toen ook vertelt dat een bepaalde analoge lens ook wel op mijn camera zou kunnen passen. Mijn hoofd was bezig terug te denken naar waar ik dat eerder had gehoord. Ik racede terug naar mijn huis, en jawel hoor. Daar ver in de kast van mijn ouders vond ik iets heel erg leuks.
Ik vond er een mand, met twee kleine analoge camera's en een canon analoge camera met 3 mooie lenzen, waaronder een 50 mm 1.8 lens van mijn vader. En ik vond een Nikon fm2 met een grote telelens en een 50 mm lens 1.8 van mijn moeder. Ik voel me nu wel een beetje stom, want wat blijkt, die ene lens past dus op mijn Nikon d3100. Al die tijd had ik er al eentje in huis, die ongebruikt was. Ik kan eigenlijk niet wachten om de rest van al die leuke camera's uit te proberen. Foto's houden jullie nog tegoed!

Laura moest voor het vak film op onze school nog wat foto's hebben met 'emotie'. Ik vond het wel leuk om model te zijn, en hoewel ik niet helemaal denk dat ik alles goed heb gedaan (het was spontaan en in een uurtje, waarin ook nog mijn camera leeg ging...) Dus hier foto's met de emoties: verdrietig, en blij. Ik ben lekker au natural, en als ik er verkouden uitzie, dat komt omdat ik verkouden ben ;)

Ik wist trouwens nog niet hoe alles precies werkte zo samen, (de lens werkte alleen met een diafragma van 1.8 en buiten in het licht) maar ik heb het uit gevonden! Het geeft trouwens wel een mooi vintage effect, de foto's zijn nauwelijks bewerkt. (Behalve de zwart witte dan) Ik ga dus nu geen 50 mm lens meer kopen, want die heb ik al in mijn bezit. Het wordt dus de 35 mm, die ik eigenlijk ook al op het oog had. Deze week ga ik beslissen, want wat wil ik deze graag mee nemen naar Londen volgende week :) Wat kan Laura trouwens toch geweldige foto's maken, talentje hoor!

Ze wilde dat alles redelijk hetzelfde bleef, maar dat je toch aan de foto's kon zien of ik blij of verdrietig was. Hierboven de 'verdrietige', hieronder de blije (of de serieuze, oeps..)

Outfit 1: Trui Ijhallen | Broek F21 | Schoenen H&M
Outfit 2 : Blouse Ijhallen | Rokje Brandy Melville | Schoenen H&M

Foto's made by Laura (Lauresque)

Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt is er bijna een week geen post online gekomen. Ik doe het rustig aan, en ja echt, na de herfstvakantie heb ik een strak en mooi schema!

Wat vinden jullie van de foto's en zo'n Fotoshoot?
Liefs,
Naomi

27 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wauw, wat een super leuke foto's! En wat gaaf dat je al die lenzen hebt gevonden!

  ReplyDelete
 2. Waah wat vet dat je die lenzen hebt gevonden! En wat een mooie foto's heb je gemaakt! Ik hou van het effectje :D
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 3. Jaaaaa, je hebt de 50mm lens! Nu moeten we snel een keer foto's maken om het te vieren. :)))
  Toffe foto's zijn het geworden trouwens!

  ReplyDelete
 4. Wauw! Wat een super mooie foto's! Super tof dat je die lenzen hebt gevonden! Het geeft echt een mooi effect! Liefs <3

  ReplyDelete
 5. Mooie foto's! En super nice dat je die lenzen gewoon thuis had liggen (:

  ReplyDelete
 6. Wauw prachtig deze foto's! En die trui.. te gaaf!

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  ReplyDelete
 7. Waauw Naomi supermooie foto's! En superleuk dat je al die tijd die mooie lens al in de kast had liggen :)

  ReplyDelete
 8. Je bent een prachtkind en je hebt en perfect gedaan! Ik had me geen beter model kunnen voorstellen (: X

  ReplyDelete
 9. Wat zijn de foto's mooi geworden! En wat gaaf ook dat je nog wat lenzen thuis had liggen!

  ReplyDelete
 10. Wat leuk dat je al die lenzen hebt gevonden! Erg leuke foto's :) x

  ReplyDelete
 11. Leuke opdracht voor school! Je bent er ook heel goed in geslaagd moet ik zeggen. Je hebt altijd prachtige foto's :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het was Laura's opdracht, en zij heeft de foto's gemaakt! Credits naar haar, haha. xx

   Delete
 12. Ahhh wauw Naomi, de 50 mm lens heeft ècht een prachtig effect zoals je al vertelde! De foto's zijn ge-wel-dig:)

  ReplyDelete
 13. Prachtige foto's!
  Wat leuk dat je die lenzen hebt gevonden!

  Liefs,
  Eva ♥

  ReplyDelete
 14. Hele gave foto's Naomi, wat ben je toch een knapperd:) En dat van die lenzen is zoo gaaf!

  ReplyDelete
 15. Waarom werk jij niet als model? Want je bent Waow!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dat is zo ontzettend lief dat je dat zegt, echt HEEL erg lief. Thanks.

   Delete
 16. Prachtige foto's, echt wauw<3 Wat een verrassing al die lenzen! Je outfits zijn ook zo leuk, as always! Xo Emma

  ReplyDelete
 17. Wat een leuke foto's! Je staat er echt super mooi op. En wat gaaf van die lens! :o Leuke verrassing :)
  x

  ReplyDelete
 18. Wauw! Erg mooie foto's! En een leuke pull was dat!
  Liefs, Juanita

  ReplyDelete
 19. Wauw, ik vind je outfit er zo leuk uit zien!!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio