Sunday, September 14

PHOTOS I REBLOGD ON TUMBLR- AUTUMN

Sunday, September 14
Het wordt herfst, binnenkort dan. En wat vind ik het geweldig! Hoewel ik eigenlijk een artikel wilde posten over wat ik allemaal zo geweldig vind van de herfst, maar ik dat al op heel erg veel blogs zag komen, dacht ik; 'Plaatjes (noem het maar Gif'jes) zijn soms beter dan woorden, toch?'

Bronnen foto's: Mijn tumblr (-alle rechten gaan naar de rechtmatige eigenaar van de foto's)

Oke, dan nog een klein cliché tekstje, ik heb er zin in. In mijn warme cashmere truien, die ik aanheb terwijl ik in bed lig te netflixen en warme (chili) chocolademelk te drinken, in die regenachtige dagen, in kneehigh socks en in de knisperende blaadjes onder mijn voeten. Ik heb zin in mijn geurkaarsen met de geur 'versgebakken koekjes', in de mooie (engelse) boeken die ik zeker weten van Laura ga lenen (nu echt), in de tonnen chocolade die ik naar binnen ga werken, in het bos, terwijl het net geregend heeft en de lucht vochtig is en zo lekker ruikt, dat gevoel van herfst. En eerlijk is eerlijk, ik heb ook zin om die geweldige herfstoutfit's online te plaatsen, zoals mijn nieuwe jas en nog veel meer. (Nu baal ik dat het mooi weer is.)

Maar eigenlijk heb ik nog wel een paar eisen: Regen, je mag alleen er zijn wanneer ik dat wil (dus niet als ik vroeg in de ochtend naar school fiets), Netflix, op de momenten dat ik huiswerk heb mag je best even een storing hebben, hetzelfde geld voor alle internet sites die niet goed zijn voor mijn schoolprestaties en Chocolade, maak de prijs wat goedkoper, dit is niet goed voor mijn portemonnee.

Waarom heb jij wel of geen zin in de herfst?
Liefs,
Naomi

12 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ohh ik heb nu heel veel zin in de herfst. Gewoon het cosy gevoel, gezellige sfeerlampjes en veel kaarsen in mijn kamer en natuurlijk oversized sweaters <3

  ReplyDelete
 2. Ahh wat een leuk artikel! Ik heb ook echt heel veel zin in de herfst! En door al die dingen die je opnoemt nog meer! Ik dacht trouwens dat ik de enige was die het jammer vond dat het de hele tijd nog mooi weer is maar gelukkig niet dus haha! Liefs

  ReplyDelete
 3. Ahh ik heb ook zo'n zin in de herfst:) Mooie foto's allemaal!

  ReplyDelete
 4. Leuk artikel en haha, die eisen zijn super leuk! Ik ben het helemaal met je eens!

  ReplyDelete
 5. Mooie plaatjes! Ik heb ook wel zin in de herfst, maar met het weer van deze week kunnen we onze zomerkleding gewoon nog aan, haha! Nog even wachten (;

  ReplyDelete
 6. Hele fijne collage van de herfst! x

  ReplyDelete
 7. Ik begin langzaam al een beetje in de herfststemming te komen maar toch zou ik het zeker niet erg vinden als het nog een tijdje zomerweer wordt! Haha!

  ReplyDelete
 8. Leuk artikel! Ik heb ook veel zin in de herfst! :)

  ReplyDelete
 9. Zo'n zin in de herfst! Lekker warm onder een dekentje met een kop thee, warme appeltaart, Netflix, yesss!

  ReplyDelete
 10. Ik hou van de herfst! Aah ik word zo blij van deze plaatjes! Heerlijk chocomelk drinken onder cosy dekentjes, oh ik hou ervan!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 11. Oh gezellig artikel! Van die goedkopere chocolade komt niet goed uit, toch, aangezien er een extra taks komt op alle suikerproducten? Of is dat alleen in België?

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio