Tuesday, September 2

OUTFIT | DAMSQUARE

Tuesday, September 2
Alweer een outfit voor jullie! Het was gisteren lekker weer, maar aan het einde van de dag werd het toch nog wat frisjes (stomme weersverwachting). Ik ging inderdaad na school gelijk even naar de F21 voor die ene geweldige jas, en nadat ik erheen was geweest maakte ik gelijk even outfit foto's op de Dam. En benieuwd of ik de jas heb gevonden?


Toen ik de F21 binnenkwam was het eerste wat ik zag een rek met 'de jas' en alleen maat L, dus toen ik wilde vragen of het alles was aan een 'jongeman', zag ik in zijn hand de jas! Het was maat M, beter dan de maat L maar nog steeds best groot. En hij vertelde dat het de enige waren, dus ik was best teleurgesteld. Maar ik was alsnog van plan hem te kopen. Laura en ik gingen nog eventjes naar boven, en daar zag ik aan het 'oude rek' (alles was veranderd) heel veel jassen hangen! Waaronder 3 'S'en, puur toeval! Ik liep naar de kassa en daar stond het bordje 'studentenkorting voor de komende 3 weken op maandag' en toevallig had ik mijn schoolpasje (van vorig jaar bij me) probeerde of het kon, en het kon! Dus kreeg ik 10% korting op een jas die maar 36 euro kostte. Jullie krijgen hem snel te zien, hij is geweldig :) (Voor de duidelijkheid, dit is dus NIET de jas op de foto ;))

En whoohooh, ik heb gisteren officieel 200 followers bereikt! 


Leather Jacket F21 | Croptop H&M | Skirt Brandy Melville | Knee High Socks Vintage/market | Shoes H&M | Lipstick M.A.C DIVA | Bag Vintage


Liefs,
Naomi

32 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Aah die jas is zo leuk! Superchill de je 'm met korting kon krijgen. En die lipstick is trouwens so pretty. <33

  ReplyDelete
 2. Wat een leuke outfit! DAT TASJE, loveee ♥

  ReplyDelete
 3. Hele gave outfit! Gefeliciteerd met je 200 volgers en je nieuwe jasje! :D

  ReplyDelete
 4. Hele leuke outfit! Echt gaaf met die sokken! En jaaaj, gefeliciteerd met de 200 volgers. En tof dat je het jasje nu hebt en nog met korting ook! liefs, Luna.

  ReplyDelete
 5. Staat je zo gaaf, je rokje is erg mooi!
  Liefs

  ReplyDelete
 6. Echt een hele toffe outfit, staat je goed! Ben benieuwd naar je jas :)

  ReplyDelete
 7. Ooh wat een mooie outfit! Je hebt me echt heel nieuwsgierig gemaakt naar je nieuwe jas! Super leuk dat je nog extra korting kreeg! En je hebt gewoon 200 followers bereikt! Je verdient het! Liefs

  ReplyDelete
 8. Wat een geluk bij de F21! Ik moet er ook zeker weer een keer heen gaan:) gelukkig ga ik over 1,5 weekje weer shoppen in A'dam dus dat komt helemaal goed:) Gefeliciteerd met je 200 volgers!

  ReplyDelete
 9. Waauw die lippenstift is heel mooi! En ik ben echt heel benieuwd naar die jas, ik was gister ook in de F21 en ik heb ook een supermooie jas van 36 euro zien hangen, hihi. Ben benieuwd of het dezelfde is! :) Liefs

  ReplyDelete
 10. super leuke look! ik ben weg van je lipstick hij staat echt al maanden op mijn wishlist, ik denk dat ik hem gewoon voor kerst ofzo ga vragen haha
  x ish
  tiny-heart-beats.blogspot.com

  ReplyDelete
 11. Leuke outfit, en de lipstick die je draagt staat je heel mooi!

  ReplyDelete
 12. Super outfit! Helemaal mijn stijl :)

  ReplyDelete
 13. Mooie outfit! Je staat goed met die kleur op je lippen. Ben ook benieuwd naar de jas die je gekocht hebt! :)

  ReplyDelete
 14. Het is echt een heeele mooie jas ! Ik vind sowieso deze outfit heel leuk! Prachtige lippenstift trouwens <3 Liefs

  ReplyDelete
 15. Je bent echt zo'n mooie meid en je hebt echt een geweldige stijl! De foto's zijn ook zo tof op de dam! Ik ben heel erg benieuwd naar je jas, wat tof dat je hem toch nog had gevonden en dan met die studentenkorting ook nog!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 16. Wat een leuke outfit, die lipstick is echt am-a-zing! En gefeliciteerd met de 200 volgers, op naar de 1000! ;)

  ReplyDelete
 17. Hele leuke outfit, wat leuk dat je het jasje gewoon in de sale hebt weten te scoren. Je outfit vind ik erg mooi vooral dat rokje staat je heel erg leuk en die lipstick is zooo mooi!

  ReplyDelete
 18. Wauw, wat een prachtige outfit! Superbenieuwd naar je jas! En gefeliciteerd met je 200 volgers<3
  Xo Emma

  ReplyDelete
 19. Hele mooie foto's! Ik ben benieuwd naar je jas! En gefeliciteerd met je 200 volgers! Yay! Ga zo door!

  ReplyDelete
 20. Mooie outfit heb je aan! Ik ben benieuwd naar je nieuwe jas. Leuke blog, ik volg je nu :)

  ReplyDelete
 21. Wauwie, een hele mooie outfit! De rok is echt heel erg leuk! Liefs, Xx

  ReplyDelete
 22. Die eerste foto is echt prachtig en wat een super leuke outfit weer!

  ReplyDelete
 23. Superleuke outfit! Je style is echt super!

  ReplyDelete
 24. Je hebt een hele eigen, maar leuke stijl! Mooi! Liefs

  ReplyDelete
 25. Geweldige outfit en w-a-u-w wat staat rode lipstick jouw mooi!

  ReplyDelete
 26. wat een super leuke outfit, staat je prachtig

  ReplyDelete
 27. Wat een leuke outfit, ik vind je tasje echt leuk! Die lipstick staat je trouwens super. x

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio