Thursday, September 18

OUTFIT | FOUND MY FJALLRAVEN

Thursday, September 18
Ik hou van de Fjalraven rugzakjes, de afgelopen tijd heb ik mijn blauwe dan ook veel gedragen. Maar we hadden ook een zwarte mini thuis (en nog een grote blauwe, haha) , die ook weer even weg was. Maar hij is er weer, en ik vind hem toch wel heeel wat leuker dan de blauwe. Benieuwd?
Fjallravenrugzakjes heb ik al gehad vanaf ik heel erg klein was. Mijn oma en moeder namen ze mee uit Zweden, al iets van 20 jaar geleden! We hadden er vroeger veel meer, maar nu dus minder. Ze zijn oud en versleten, en mijn moeder heeft er al veel weggedaan, jammer genoeg. Maar ik ben zo blij dat ze de zwarte weer gevonden heeft! Hoewel ik de grootte heel erg leuk vind (maar ook best duur, 80 euro ofzoiets!) zijn de kleine toch ook wel heel erg schattig. En hoewel ik dit al had verteld, ik vind het grappig dat Fjallraven rugzakjes nu een 'trend' zijn. Trends vind ik meestal niet echt iets waar ik pérse aan mee moet doen. Soms is er een trend met iets wat ik ben vergeten hoe leuk het was, en dan het weer uit de kast pak. Of ik vind iets heel erg leuk, maar ik had het eigenlijk nog nooit gezien of ik had er nog nooit van gehoord. Het was trouwens weer supermooi weer gisteren, 24 graden in september en vandaag wordt het nog mooier! Dus geniet ervan :)

Blouse Gsus | Croptop Brandy Melville | Shorts Berskha | Shoes H&M | Backpack Mini Fjallraven 

Wat vinden jullie van deze outfit, en mijn zwarte fjallraven kanken rugzakje?

Liefs,
Naomi

14 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Aah die laatste zwart-witte foto is supermooi! En echt leuk dat je altijd al die tasjes had, en dat je ze nu inderdaad heel veel ziet!

  ReplyDelete
 2. Ik vind die rugzakjes zo leuk! Pas heb ik nog met een knalgele in mijn handen gestaan en onwijs over getwijfeld, maar ik wist niet zeker of hij wel sterk genoeg was voor zware boeken + laptop... Heb jij daar ervaring mee?

  ReplyDelete
 3. Naomi je bent zo mooi!! Prachtige foto's en je outfit vind ik ook echt geweldig! Ik vind die rugzakjes zo leuk! Liefs

  ReplyDelete
 4. i love ur blog so much, leuke outfit girl

  ReplyDelete
 5. Super leuke outfit en de foto's zijn ook erg gaaf! x

  ReplyDelete
 6. Deze outfit staat je echt mega goed :)

  ReplyDelete
 7. Is het erg als ik zeg dat ik het niet eens kende? Ach, ik loop gewoon echt achter qua trends. Ik vind het een super leuk rugzakje! Mooi gecombineerd ook weer, maar hoe kon het ook anders, haha.

  ReplyDelete
 8. Je ziet er zo tof uit! Leuk zo dat blousje omgeknoopt, ik vind dat altijd zo leuk staan!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 9. Zo'n schattig rugzakje! En een leuke outfit natuurlijk :)

  ReplyDelete
 10. Ah, wat leuk dat 'ie zo oud is! Leuke blog heb je :-)


  Liefs Judith
  www.myownvogueworld.com

  ReplyDelete
 11. Leuke outfit! Je rugzakje is superleuk :-D

  ♥ Saskia

  ReplyDelete
 12. Wat een toffe outfit! Je ziet er prachtig uit!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio