Tuesday, September 16

OUTFIT | NEW COAT

Tuesday, September 16
Deze hadden jullie nog van me tegoed, die outfit met mijn nieuwe jas. Gister was ik naar NFFS (Nationaal FilmFestival voor Scholieren) in Lelystad waar ik even snel wat outfit foto's heb laten schieten. (Lees; de hele dag heb gezeurd of iemand de foto's kon maken, oeps). Enjoy!

Ik vind mijn jas nu al helemaal geweldig, hij zit lekker, is nog best warm en staat zo leuk overal bij. Too bad, dat het nog steeds best warm is voor zo'n jas. En vergeef me voor mijn rare poses, maar vooral de vreselijke achtergrond op de foto's, Lelystad is nu niet bepaald de mooiste stad om foto's te schieten. Althans, niet in het deel dat ik was. Je ziet overal blokken, kubussen, maar vooral van die betonblokken. Het filmfestival was leuk! Nadat we workshops kregen en filmpjes van elkaar beoordeelden was er in de avond een 'gala', (lees: iedereen kleed zich mooi aan om vervolgens in een donkere theaterzaal te gaan zitten) en toen werden allemaal prijzen uitgedeeld. Ik moet eerlijk zeggen, de filmpjes die werden ingestuurd waren nu niet bepaald van kwaliteit. Er waren er een paar die erg goed waren maar daar hield het op. Als onze school, die heel erg gespecialiseerd is in film, gewoon een paar mooie filmpjes instuurden (die hier speciaal voor waren gemaakt) dan hadden we zeker wat prijzen gewonnen en als je eerste werd kon je zelfs naar Griekenland! Maar back to the outfit:
Coat F21 | Croptop American Apparel | Jeans River Island | Shoes H&M | Backpack Vintage | Twist scarf American Apparel | 
Mijn outfit voor het gala.
Zwart kanten jurkje Thailand | Lipstick M.A.C |

Liefs,
Naomi

18 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Gave outfit! Ik vind je jas echt leuk (:

  ReplyDelete
 2. Oh waauuw! Hij is echt prachtig! Ik was echt zo nieuwsgoerig naar je jas, hij is echt perfect! Super mooi gecombineerd ook! Liefs

  ReplyDelete
 3. Wat ben je mooooi! Ik vind die jas echt leuk, gaaf gecombineerd met een croptop. En tijdens het gala zeg je er ook prachtig uit zeg, die rode lipstick staat super! :)

  ReplyDelete
 4. Aah jaa die jas heb ik ook gezien, en ik wilde hem ook maar ik twijfelde zo erg, hihi! Hij staat je echt heel mooi :)

  ReplyDelete
 5. Je nieuwe jas is echt super<3

  ReplyDelete
 6. Hele leuke outfit! Je jas is erg mooi :) X

  ReplyDelete
 7. Ik vind de jas echt geweldig! (Oh, en je twistscarf en rugzak trouwens ook!)

  ReplyDelete
 8. Wauw, hele mooie foto's!

  Liefs, Elbrich
  xfashionmeep.blogspot.nl

  ReplyDelete
 9. Wauw, wat een gave jas! Je rode lippenstift op de laatste foto is ook erg mooi!

  ReplyDelete
 10. Wauw ik ben helemaal verliefd op je jas, hij is echt perfect!<3 Tof rugzakje ook!

  ReplyDelete
 11. ahw wat jammer dat ik gister niet nog ben langsgegaan! ik kom zelf uit lelystad en een paar van mijn vrienden hebben gister prijzen gewonnen op het nffs en ik had je zo graag willen ontmoeten haha, en inderdaad, lelystad is echt lelijk :( maar de mensen zijn meestal wel leuk in mijn kleine lelygat haha
  xx ish
  tiny-heart-beats.blogspot.com

  ReplyDelete
 12. Hele leuke jas! En wat staat die outfit je mooi :) x

  ReplyDelete
 13. Ahh die jas!! Wauwie! Hij is echt mooi. Het is dat ik er al een heb, anders zou ik gelijk naar F21 racen, weet je.
  https://lifelovelovely.blogspot.com/

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio