Monday, September 1

OUTFIT /NEW IN | FLUFFY

Monday, September 1
Gister was weer een geweldig dagje. Ik heb dingen die ik al wilde sinds forever gekocht, en heb Vera gemeet! Ik hou echt van deze outfit, en eigenlijk zit alles wat ik heb gekocht ook in deze outfit. Als je iets koopt wat je al zo lang wilt dan heb je zo'n fijn gevoel. Ik liep superblij en hieper de M.A.C winkel uit, half super blij en half teleurgesteld (meer info na de break ;)) de F21 uit en kocht eergisteren een warme, zachtste en leukste trui ever. Zo kan het schooljaar wel beginnen.

Leren jasje. Check. Fluffy trui Check. Bordeaux M.A.C Lipstick CHECK!

In een woord kan ik al deze dingen benoemen: Geweldig. Het leren jasje was 15 euro, en eindelijk eens eentje die niet ultra korte mouwen had (ik heb hele lange armen). En fluffy trui, die cropped is, wit, en zo zacht dat ik er in kan slapen. Hoewel ik dacht dat hij niet super warm zou zijn is hij ontzettend warm, en tegelijkertijd ook best luchtig. 


HET SUPERKORTE VERHAAL VAN DE LIPSTICK

En die lipstick; Wauw, wat vind ik hem prachtig. Hij is die 18.50 helemaal waard, blijft lang zitten, is matte en o so beautiful. Ik zag hem ongeveer een jaar geleden in de MAC-winkel samen met een vriendin. We hadden al veel beleefd, ik heb ongeveer mijn hele hand toen ondergesmeerd met lipsticks, in de MAC-Pro store staan best wat dubbele lipsticks dus ik had toen ook deze enorme DIVA zeker 5 keer geswatcht, en elke keer vond ik hem prachtig (niet wetende dat het dezelfde was, hoezo slechtziend?) maar aangezien 18,50 niet perse goedkoop is kocht ik hem niet. Maar hij bleef door mijn hoofd gaan, een jaar lang. Totdat ik een week geleden bedacht dat ik hem misschien wel moest kopen. Toen 2 dagen geleden opeens een review online kwam op Vera Camilla.nl vond ik het een teken, dit was gewoon geen toeval. Dus ik kocht hem vandaag! En ik huppelde gewoon letterlijk de winkel uit, heb Vera (andere vera) wel duizend keer verteld hoe blij ik was, ze werd er vast gek van.

Aangezien Vera Camilla (Ik zeg het zo om verwarring te voorkomen) dus al een review had geschreven, zal ik het niet meer doen! De review lees je hier.HET SUPERLANGE VERHAAL VAN DE DREAMJAS

In de F21 zag ik behalve dit leuke leren jasje ook een geweldige 'stoffen/wollen' jas voor maar 36 euro. Ik wilde zo'n jas al zo lang, maar 100 euro vind ik een beetje duur voor een jas die meestal niet echt warm is. Helaas was er alleen maat L, wat zo ontzettend jammer is! Maat L heb ik ook gepast, hij was alleen gewoon 'te' oversized. Het eerste wat ik vandaag dus doe als ik uit school kom, is naar de F21 gaan, en die jas opzoeken, want maandag is meestal een aanvuldag. Duim voor me!DE MEETING & DE OUTFIT


Gister ging ik dus meeten met Vera (Sparkly Style)! Het was super gezellig, en we hebben gelijk allemaal plannen voor de volgende keer. We hebben veel kletst (hoe kan het ook anders), geshopt, gelachen en foto's gemaakt! Ze heeft de Canon 700d + de 50 mm lens, en ik weet na twee keer deze lens gebruiken dat ik hem zeker wil. Wat een geweldig ding zeg, wauw. 

Leather jacket F21 | Fluffy sweater American Apparel | Pants Vintage | Shoes H&M
 | Necklace Brandy Melville | Bag Vintage (And shopping bag from MAC)

(WISTEN JULLIE TROUWENS AL DAT HET DEZE WEEK 25 GRADEN WORDT? HALLO LEUKE CROPTOPS EN JURKJES EN SHORTJES EN ALLES!)

(Wow, ik heb 199 followers!)
Liefs,
Naomi

22 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Je ziet er zo tof uit! En die lipstick staat je echt geweldig, ik snap dat je de winkel letterlijk uithuppelde haha!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 2. Prachtige outfit, je trui is zo leuk!
  Liefs

  ReplyDelete
 3. Wauw, mooi zeg! Hele mooie foto's ook! Die lipstick is ook echt heel mooi! En haha op het einde, hallo crop tops en jurkjes en... :)

  ReplyDelete
 4. Mooie outfit! En leuk dat je tekst van Ed Sheeran aan het begin had.

  Liefs, Elbrich

  ReplyDelete
 5. Die fluffy trui is zooo leuk! Ik pas ze ook altijd, maar om een of andere manier word ik er altijd breder in.

  ReplyDelete
 6. Super leuke outfit, die lipstick is ook zo mooi! En die broek staat je ook geweldig:)

  ReplyDelete
 7. Wat een leuke outfit, ik houd van die fluffy trui! Je MAC lipstick is ook echt super mooi, fijn zijn die he? Gezellig dat je met Vera hebt afgesproken! :)

  ReplyDelete
 8. Leuk fluffy truitje! Die kan van de week inderdaad wel weer uit, haha. XO
  p.s. doe jij al mee met mijn give-away?

  ReplyDelete
 9. Wat een leuke trui! En die lipstick, zooo mooi! Ik zit er ook aan te denken om hem te kopen, hij is echt perfect :) Staat je ook super goed! Liefs

  ReplyDelete
 10. Zo'n gave outfit! Ik vind je lipstick & fluffy trui & leren jasje echt geweldig!

  ReplyDelete
 11. wat een onwijs leuke crop top! echt super mooi! ik ben sowiezo wel weg van je outfit, ik ben namelijk het type meisje dat eigenlijk alleen in zwart, wit en shades of grey winkelt haha
  xx ish
  tiny-heart-beats.blogspot.com

  ReplyDelete
 12. Ahh wat een leuke outfit Naomi! Je jasje en trui zijn super:) En gaaf dat je een lipstick van MAC gekocht hebt! X

  ReplyDelete
 13. Ahh wat een mooie items allemaal! Echt hele toffe aanwinsten! Ik vind je outfit ook prachtig! Super leuk gecombineerd je twee nieuwe items met die broek! Wauw! Hopelijk hebben ze je jas vandaag! Liefs

  ReplyDelete
 14. Je ziet er echt heel leuk uit! Ik ben verliefd op de trui... en op de lipstick! Echt iets voor de herfst die eraan komt :). M'n zus heeft de lipstick ook dus die ga ik deze herfst lenen haha. Oja! Gefeliciteerd met de 200 volgers!

  ReplyDelete
 15. Deze outfit is echt zo leuk! Helemaal mijn stijl en die lipstick is ook zo mooi! Ik was ook nog van plan 'm te halen aangezien ik het zo'n mooie herfst/winter kleur vind :) En hopelijk komt de jas in jou maat weer binnen! xx

  ReplyDelete
 16. Wat ben je weer leuk gekleed! EN wow! die lipstick. Prachtig gewoon!

  ReplyDelete
 17. Leuke outfit! Die lipstick is echt prachtig! x

  ReplyDelete
 18. Prachtige lipstick!
  P.s. Gefeliciteerd met je volgers! ♥

  ReplyDelete
 19. Je lipstick is zo mooi Naomi. (ik heb 'm nog op ook, hahahaha) ((((: En je outfit is ook mooi. Net als jij. (:


  doei

  ReplyDelete
 20. Leuk geschreven en wat een gave outfit! Mooie lippenstift btw :)

  ReplyDelete
 21. Echt een super leuke outfit! En die lipstick. Nice niceee ! Liefs

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio