Wednesday, September 10

VFNO (VOGUE FASHION NIGHT OUT)

Wednesday, September 10
Die ene avond die ik altijd weer vergeet, en last minute bedenk dat ik er heen wil. (Al was dit de eerste keer dat ik ook daadwerkelijk gegaan ben) Vogue Fashion Night Out, en wat is het toch leuk! Een diary met veel foto's en wat leuke mini verhaaltjes/weetjes/gebeurtenissen.
Omdat #VFNO nogal in het teken was van #hashtags, komen die #hashtags vaak voor.
Misschien wel het moeilijkste van de avond was het beslissen wat ik aan moest doen. #FIRST WORLD PROBLEMS. Ik ben erg kieskeurig en zelfs de leukste combinaties vond ik niet leuk genoeg. Dus toen deed ik maar een minder speciale combinatie aan, maar wel eentje die ik zelf fijn vond zitten en waar ik me in op mijn gemak voelde. #CASUAL #CHIC #BLOGGER. Wat #make-up op, mijn mooie geweldige lipstick van #M.A.C glijdt over mijn lippen, en ik voel me een echte #Diva. (Ha-ha Naomi) Terwijl ik mijn fietsbanden over de straten rollen kijken mensen me aan, en de zon schijnt op mijn gezicht, en de wind wappert door mijn haren.
Foto in het trappenhuis in de Bijenkorf, made by Laura. (Zoals je wel kan zien ;))

 Het is een leuke dag. Fietsen is toch altijd een magisch gevoel, vooral in #Amsterdam, je fietst over de grachten en schiet bij elk hobbeltje de lucht in, het heeft gewoon iets grappigs. Aangekomen bij de Dam moet ik eerst nog een half uur wachten op Laura en Tessa, want ik ben te vroeg en zij zijn te laat #typisch.

In een half uur kan veel gebeuren. Ik zie veel verschillende mensen, in geweldige kleren #bontjas #highheels #vogue #fashion en het heeft een leuke sfeer. Na een tijdje komt er een meisje naar me toe. Of ik misschien in de Vogue wilde komen? Laat ik het zo zeggen, degene die daar nee tegen zegt is gek, en dat ben ik niet. (Oke, misschien een beetje dan). Dus er wordt een #Samsung telefoon in mijn handengedrukt. en dan moet ik poseren voor een #streetstyle reclame in de Vogue, en oh ja, het is niet gegarandeerd dat je in de Vogue komt, je moet eerst gekozen worden. En dat wordt ik natuurlijk niet. Maar die leuke jongen met die hele gave camera maakt wel mooie foto's, dus ik vraag of ik die foto's misschien kan hebben. Ja hoor, ze komen op onze #facebook te staan. hoor ik. Helaas kan ik mededelen dat er maar 28 foto's online staan op de Vogue facebook, en ik sta er niet bij. Stom stom stom, want ik had ze al helemaal in deze blogpost gepland, #Bloggerlife.

In de Bijenkorf zelf krijgen we #Goodiebags, eten we ijs met hetzelfde smaakje als een net gelanceerde parfum, zien we een #lookalike van #ChuckBass, maken we een #Polaroid foto en zitten we twee keer in een #Photobooth, worden we gevraagd waarvoor wij die camera's hebben meegenomen en geven we onze blognamen weg, wordt ik 20 keer gefotografeerd door een random persoon, die 10 seconden later nog een keer terugkomt 'om nog meer #foto's te maken want de vorige foto's waren niet goed', zien we heel erg veel leuke jongens rondlopen, maken we een modeshow mee, maken we veel gewone foto's, poseren we als een heus #model bij #scotch&soda, krijgen we een gratis canvas tasje, eten we #frozenyoghurt, zit ik op Laura's rug met een octopus in mijn hand, zitten we op een (draaimolen)paard, maken we nog meer #polaroids, spotten we (stalken we) de lookalike van #ChuckBass (#Gossipgirl) nog een keer, eten we nog meer ijs, lopen we de #Dam op, maken we foto's van Laura's fotogenieke #champagne in het #maanlicht, wordt ik weer gefotografeerd (?) door een random jongen. Ik heb zo'n gevoel dat ik op al die foto's sta met een #onderkin aangezien ik in het begin best wel schrok. Maar het is ook leuk!

En dat was dan #VFNO. (Zeker voor herhaling vatbaar)
Made by Laura
Made by Laura


Liefs,
Naomi

20 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Het klinkt hartstikke gaaf, en de foto's zijn ook tof! Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar wie weet ooit nog... En dat ijsje in de smaak van het nieuwe parfum, dat is echt zó gaaf! Leuk!

  ReplyDelete
 2. Wat super gaaf! Echt hele mooie foto's heb je gemaakt x

  ReplyDelete
 3. Klinkt als een leuke dag! En wat zag je er mooi uit :) leuke foto's ook!!! Xx

  ReplyDelete
 4. Aah echt leuk dat je daar geweest bent! Die foto van jou en Laura is leuk :) Liefs

  ReplyDelete
 5. Aaah wat ziet het er toch geweldig geweldig geweldig geweldig uit!

  ReplyDelete
 6. Wat leuk! Ik wou dat ik er ook naar toe kon... :( Heel erg leuke foto's ook!

  ReplyDelete
 7. Wauw, hele leuke foto's! Ziet er allemaal zo gezellig uit!

  ReplyDelete
 8. Ahh super leuk, zag er al een artikel over op Laura's blog! Haha, en grappige manier van schrijven met al die hashtags:)

  ReplyDelete
 9. Ahh wat heb je het super leuk geschreven! Het was echt heel gezellig! Volgend jaar weer! :) Liefs <3

  ReplyDelete
 10. Kiehls is echt GE-WEL-DIG! Het ziet er super leuk uit!

  ReplyDelete
 11. ah klinkt allemaal super leuk! ik denk dat ik volgend jaar misschien ook wel wil gaan, dit jaar had ik jammer genoeg een ballet optreden (ook heel leuk!)
  xx ish
  tiny-heart-beats.blogspot.com

  ReplyDelete
 12. Leuke foto's!
  Klink gaaf!

  Liefs,
  Eva ♥

  ReplyDelete
 13. Ziet er super leuk uit! Mooie foto's! :) Liefs

  ReplyDelete
 14. Ziet er super leuk uit! Toffe foto's!

  ReplyDelete
 15. Die eerste zin is zo herkenbaar :') Ik vergeet het ook altijd, maar ben nog nooit gegaan haha!

  ReplyDelete
 16. ah wat zag dat er onwijs leuk uit, die polaroid foto's zijn zo leuk!

  ReplyDelete
 17. Super leuk! Ik was ook op de VFNO alleen ik ben niet naar de bijenkorf geweest ik heb alleen de pc gedaan...Wel leuk om te zien wat er daar allemaal te doen was!

  ReplyDelete
 18. Aah, wat leuk dat je geweest bent! Ik zag het op je #twitter (ha ik doe lekker mee) langskomen en ik wou ook heel graag gaan! Alleen echt superjammer dat Amsterdam een dik uur met de trein is :((((. Maar goed, misschien volgend jaar! En een lookalike van Chuck?!! Oh my gaaawd, ben je met hem op de foto geweest? Haha, grapje hoor, maar wel heel cool. Hele leuke foto's trouwens, het ziet er heel tof uit allemaal!

  ReplyDelete
 19. Hi absolutely love your story haha! Wish I could've been there too!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio