Wednesday, September 24

WAT JE DE KOMENDE TIJD OP MIJN BLOG KAN VERWACHTEN

Wednesday, September 24
Wat je de komende tijd op mijn blog kan verwachten. Ookal heb ik het hier 24/7 over, even een algemeen artikeltje met wat nieuwe mededelingen!

Algemeen
 Ik wil meer plannen. Niet elke keer drie outfit's achter elkaar en dan weer niks, nee echt alles goed verdelen. Ik wil mijn layout misschien nog een beetje overhoop gooien, iets meer in de 'herfst & winter' stijl, dat lijkt me super leuk! 

Inhoud & artikels 
Ik ben aan het nadenken wat ik nu echt wil bereiken met mijn artikelen. Waar ik dan toch echt over wil schrijven. Mijn intuïtie zegt lifestyle en fashion. Maar het is best lastig! Ik kan er eigenlijk nog niet heel veel over kwijt, omdat ik het ook niet echt weet. Ik ga het wel ongeveer hetzelfde houden als nu, maar ik twijfel over sommige series, en posts. Of ik dingen moet verwijderen of niet. Ik ga nieuwe series bedenken, nieuwe onderwerpen verzinnen en nog wat meer dingen doen,


Kwaliteit verbeteren
Ik wil meer energie steken in het maken van mooie foto's. Ik ga nu echt heel snel die 50mm lens kopen, en me veel meer verdiepen in de functies van mijn camera. Want dat heb ik eigenlijk nog niet echt gedaan! Ook ga ik mijn kamer leegmaken, en veel dingen wegdoen. Zelfs al vinden mijn ouders dat niet leuk, mijn kamer moet leger en rustiger. Mijn kledingkast trouwens ook.

Social Media 
Moeilijk. Ik denk dat ik mijn twitter ga verwijderen. Heel leuk hoor, maar eerlijk ik heb geen idee waarover ik moet twitteren en vind het ook niet zo interessant. Nooit gevonden eigenlijk. Facebook blijft gewoon automatisch met posts updaten, dus dat laat ik zo. Met mijn Tumblr ga ik natuurlijk ook door! Wat een geweldige website is dat toch. Net zoals Instagram. Daar ga ik me helemaal op, want wat vind ik dat toch geweldig! Voor als jullie me nog niet volgen, hij heet (wat een verrassing) @Littlekeytohappiness.

Youtube
Ook ga ik (opnieuw) beginnen met youtube. Niet zo'n afgezaagde youtube met alleen maar tags, en how to ... smokey eyes (ik zeg maar wat), maar een youtube met sfeer en inspiratiefilmpjes. Mooie lookbooks. Weinig praten. Een lekker sfeer muziekje eronder. En ja, ik wil maybe ook nog iets van een Brandy Melville collectie laten zien. Misschien af en toe nog wel een update, of een diy.  Maar heel af en toe. Niet teveel. Ik wil dan ook niet elke week iets gaan posten, ik dacht zelf meer aan een keer in de maand. Dan kan ik er ook voor zorgen dat het echt mooie filmpjes worden. Ik heb er ongelofelijk veel zin in, en hoewel ik weet dat ik niet de perfecte tumblr kamer heb,  niet echt dicht bij een prachtig bos of verlaten dorpje woon, en niet echt een camera met 1289032 lenzen heb, hoop ik er toch nog wat van te maken. Denken jullie mee met ideeën? Altijd welkom :)

Ik hoop dit alles in de herfstvakantie een beetje te beginnen, meer vooruit te plannen en nog veel meer. Zodat jullie echt om de dag een post kunnen verwachten om 7 uur s'ochtends. De herfstvakantie is al over 2/3 weken! Ik ga namelijk over twee weken voor de herfstvakantie met school en samen met Laura (Lauresque) samen naar Londen. Yay! Ik heb er zoooveel zin in! (Daar kunnen jullie natuurlijk dus ook wat posts over verwachten)

Hebben jullie nog tips, of andere dingen te melden? Ik zou graag willen weten wat jullie vinden wat er beter kan aan mijn blog. Aarzel niet! (Kritiek is goed, gemeen zijn niet :))

Liefs,
Naomi


20 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wow, dat zijn een heleboel nieuwe dingetjes die gaan veranderen! Ik ben super benieuwd! en niet iedereen hoeft een Tumblr kamer te hebben toch?

  ReplyDelete
 2. Een lay-out in winter/herfst-stijl is een erg leuk idee!
  Doen zou ik zeggen! :)

  Liefs,
  Eva ♥

  ReplyDelete
 3. Leuke ideeën! Ben erg benieuwd naar je youtube, en het hoeft allemaal niet perfect te zijn, je bent ook maar een mens :) Liefs

  ReplyDelete
 4. Een hoop veranderingen, leuk! Ik ben super benieuwd!!

  ReplyDelete
 5. Heel fijn dat je dit allemaal zo fijn in een artikeltje samenvat! Ik ben beniweuwd naar alle nieuwe dingentjes en het is echt zo gaaf dat je naar London gaat, ik ben echt ontzettend benieuwd!

  ReplyDelete
 6. Leuke ideetjes allemaal! Heel tof dat je gaat beginnen met YouTube, ben superbenieuwd naar je video's! :)
  En oh. my. IK GA DAN OOK NAAR LONDEN MET SCHOOL!!!! Ik zit in een gastgezin ergens in Wallington en dinsdagmiddag ben ik in de Oxford Street te vinden. 'T is maar dat je het weet.
  Xo Emma

  ReplyDelete
 7. Wat mij heel erg helpt om er 'structuur' in te houden:

  * Vaste dagen - Ik post elke dinsdag een nieuw verhaal en dat heb ik ook overal neergezet. Dat zorgt er voor dat ik me er wel aan 'moet' houden ;). En ja het is wel eens gebeurd dat ik half slapend op maandagavond om half 12 een blog zat te typen (overdag op dinsdag heb ik geen tijd door werk/training) maar dan leer je gelijk de volgende keer beter plannen en vooruitwerken.

  Ideeën opschrijven - Hoevaak ik niet heb gedacht 'Goed verhaal voor op Nachtmerries van een dierenarts, om vervolgens niet meer te kunnen herinneren wat het ook al weer was... Sindsdien schrijf ik alles direct (echt direct) in mijn Moleskine boekje. Die heb ik namelijk toch altijd bij me. Of ik maak een notitie in mijn telefoon.

  Leuk dat je je blog zo aan het verbeteren bent. Beetje ambitie kan nooit kwaad ;)

  ReplyDelete
 8. Super leuk artikel! Wat veel nieuwe onderwerpen! Leuke ideeën zeg!

  ReplyDelete
 9. Aah leuk dat je allemaal doelen hebt die je wilt! En knap dat je om de dag iets wil gaan posten! Ik post eigenlijk alleen iets als ik ook iets heb om erop te zetten, hihi (dat is dan wel best vaak) En ik ben nu al heel benieuwd naar je youtube filmpjes!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wat leuk dat je zo benieuwd bent! Vanaf het begin heb ik het eigenlijk al volgehouden om om de dag iets te posten, maar aan het einde van de vakantie zakte dat een beetje in, jammer genoeg! Ik ben dus bezig weer in mijn blogritme te komen :)

   Delete
 10. Dat klinkt goed! En het geeft echt zoveel rust als je dingen opruimt en weg gooit

  ReplyDelete
 11. Wat een leuke ideetjes, een lay-out in herfststijl kan natuurlijk :)

  ReplyDelete
 12. Klinken als leuke veranderingen & lekker originele youtube filmpjes, ben benieuwd!

  ReplyDelete
 13. Je wilt veel verbeteren, goede inzet heb je! Ik vind je blog erg mooi, en heb dus geen verbeter punten.

  ReplyDelete
 14. Klinkt heel leuk allemaal! Ik wil ook heel graag een 50mm lens. Ben heel benieuwd naar de layout! X

  ReplyDelete
 15. Een herfst layout is echt een super leuk idee! :)

  ReplyDelete
 16. Geweldige ideeën heb je :) Ik hou zelf ook van Tumblr, daar kan je zoveel inspiratie uit halen. Je schrijft echt leuk btw, zelfs als het over zakelijke dingen gaat ;D

  ReplyDelete
 17. Ja ja ja, super leuk dat je YT gaat doen! :)

  ReplyDelete
 18. Youtube filmpjes zijn altijd leuk om te kijken! Dus yess! :))

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio