Tuesday, September 23

WHY I LOVE BLOGGING

Tuesday, September 23
Zoals een gewone dag begon ik de dag met mijn blog checken. En toen zag ik dat getal. 50.000 pageviews. Are you kidding? Ik kan me nog tot op de dag van vandaag herinneren dat ik begon en al blij was met 5 pageviews op een dag. Dus vandaag wat redenen waarom ik van bloggen hou, enjoy!


Dit is trouwens mijn nieuwe favoriete playlist: (Morning Tea)


ALLES MAG 

Het is MIJN eigen stukje internet. Jawel, ik mag er alles op posten wat ik wil. Niet dat ik nu lekker alles ga plaatsen wat ik maar kan verzinnen, maar het kan wel.

NIEUWE MENSEN LEREN KENNEN 

Jajaja, dit vind ik zó leuk aan het bloggen! Ik heb al zoveel leuke, mooie en lieve meisjes ontmoet, zoals Sara, Jill, Tessa, Vera, Britt, Rosina, Deborah, Leonie, Charlotte en Rhoda. En ik heb het idee dat ik snel weer nieuwe mensen ga ontmoeten (dat hoop ik dan). Handig is dat je dezelfde hobby deelt en lekker veel met ze kan kletsen. Als jullie dit lezen, jullie zijn lief!

ALLE LIEVE REACTIES 

Ja, deze reden bestaat er door jullie. Elke keer nemen jullie de moeite om naar beneden te scrollen en een reactie te plaatsen, echt zo ontzettend lief! Mijn zelfvertrouwen is van 2 naar 80 geschoten en ik ben jullie zo ontzettend dankbaar. En dat terwijl ik niet eens weet hoeveel van jullie de reacties menen. Ja, daar ga ik dan weer over twijfelen. Maar ik probeer daar niet over na te denken hoor. Elke dag maken jullie me aan het lachen, of ik zit nu ook helemaal glunderend dit te typen. Zien jullie je het voor je? Doe maar niet. Ik zie er glunderend niet echt goed uit, denk ik.
 
Ik weet het, iets teveel screenshots, maar ik kon het niet laten!

DAT MENSEN UBERHAUPT IETS WILLEN LEZEN WAT IK HEB GESCHREVEN 

Zovan, ik schrijf lappen tekst waar je echt niet doorheen komt, waar waarschijnlijk ook nog miljoenen spelfouten in staan en jullie lezen ze toch nog elke keer. Petje af hoor.

HET LEREN 

Ik leer zo ontzettend veel met mijn blog! Hmtl codes, bewerken, spelling (ha-ha), er is elke dag wel weer iets nieuws. Ik leer ook nogal veel van jullie! Hoe ik lekkere groene smoothies kan maken bijvoorbeeld, of hoe jij dat ene kledingstuk combineert, door jullie kom ik ook op veel nieuwe ideeën. Geweldig vind ik dat, want ik ben nogal leergierig.

CREATIVITEIT UITEN 

Als ik creativiteit heb dan. Een hobby waarbij je schrijven, fashion, fotograferen, filmen, beauty, koken, naar de bagels & beans en nog veel meer hotspots gaan, lezen, tekenen, 'internet' en 'computer', shoppen en nog veel meer kan combineren in een ding? Wauw, dat moet wel geweldig zijn. En dat is het ook.

(Ik had trouwens vandaag een trui aan. Het is sinds zondag echt officieel herfst, dus nu is het legaal ;))

Zoals jullie merken ben ik weer een dag later met mijn post. Het blogritme zit er netzoals mijn schoolritme nog niet echt in, ik werk eraan!

Liefs,
Naomi

19 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Echt een leuk berichtje!! Ik hou ook zo van bloggen!

  ReplyDelete
 2. Wat een super leuk artikel! Gefelicitieerd met de 50000 pageviews! Alle punten die je opnoemt zijn inderdaad zo fijn! Dat is wat ik ook zo fijn vind aan bloggen! En jij bent ook lief! Ik vind het super leuk dat ik je heb leren kennen! Liefs <3

  ReplyDelete
 3. Leuk artikel! Ik vind je blog erg leuk en je verdiend het zeker om steeds meer te groeien!

  ReplyDelete
 4. Zitten stukjes tussen, waarin ik mij ook goed in kan herkennen! Vooral 'het leren'. Van blogs lezen wordt je ook gewoon wijzer, haha! :)

  ReplyDelete
 5. Wat leuk om te lezen, ik ben het helemaal met je eens! Je hebt zo'n leuke blog, die 50,000 views verdien je helemaal! Laatst zei iemand dat ik sinds een paar jaar terug veel minder creatief bezig ben, maar bloggen is inderdaad best creatief, haha.

  ReplyDelete
 6. Ahh gefeliciteerd met 50.000 pageviews! Je verdient het. Je mag trots op jezelf zijn ^^ x

  ReplyDelete
 7. Wat super gaaf om dit allemaal te lezen, echt waar ik kan me hier zo goed in inleven. Je hebt zo'n leuke schrijfstijl daar hou ik echt van. Zelf heb ik het de laatste tijd erg druk, maar ik probeer je artikels altijd te lezen. (ik heb je trouwens in een artikel genoemd, mocht je benieuwd zijn!)

  ReplyDelete
 8. Ahh gefeliciteerd met de 50000 pageviews! You go, girl! :D Precies die redenen, en reacties zijn inderdaad een soort beloning. Alle reacties die ik typ meen ik, anders reageer ik niet. ;) Je behoort trouwens officieel tot m'n favoriete bloggers, yeah!
  Xo Emma

  ReplyDelete
 9. Super leuk bericht. Ik heb ook meer mensen leren kennen. Niet in het echt maar via internet haha

  ReplyDelete
 10. Jeej lieve post, en we moeten snel weer een keertje afspreken om foto's te maken! :)

  ReplyDelete
 11. Je verdiend die pageviews heel erg! Je blog is zo leuk!
  Ik vind dit soort artikeltjes zo leuk om te lezen :)

  ReplyDelete
 12. Leuk geschreven! Ik ben uiteraard ook dol op bloggen!

  ReplyDelete
 13. Ik vind het idee van dat ik álles op mijn blog kan posten ook erg 'aantrekkelijk' haha, waardoor ik wel vaak de meest onsamenhangende artikels krijg haha :) je hebt echt een leuke blog! Raar om mijn reactie zo terug te lezen haha!

  ReplyDelete
 14. Heel leuk artikel, bam op naar de volgende 50.000

  ReplyDelete
 15. Leuk artikel en je bent zelf lief :)

  ReplyDelete
 16. Super gaaf om te lezen, en je hebt gewoon een super leuke blog :)

  ReplyDelete
 17. Super mooi en herkenbaar lijstje <3 Bloggen is echt super fijn én leerzaam!

  ReplyDelete
 18. Leuk artikel! Ik herken zelf veel puntjes. Bedankt voor je lieve reactie op mijn blog, vind ik erg leuk om te horen. Je hebt zelf ook hele leuke blog!

  ReplyDelete
 19. Je verdiend het en dat meen ik ;) echt leuk geschreven

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio