Thursday, October 23

AUTUMN BASICS

Thursday, October 23
AUTUMN TIMES
Afgelopen week liep ik een winkel binnen, waar ik normaal nooit naar binnen ga. Raar eigenlijk, maar ik vond alles er wel leuk uitzien. En wauw, wat een mooie basics kwam ik er tegen. Ik laat jullie mijn selectie zien en wat foto's!
De winkel waar ik het over heb heet Esprit, zoals je al wel gezien had in de titel. Je kent hem vast wel, en bent er misschien niet heel vaak binnen geweest. Dat geld tenminste voor mij. Af en toe (met mijn moeder) nam ik wel eens een kijkje, en ik had eerlijk gezegd ook het idee dat de winkel meer iets voor mijn moeder was. Maar er is een hoop veranderd! Ze hebben prachtige basics, die toch een tikkeltje anders zijn dan die basics van de Hema of andere winkels. Dat maakt ze juist bijzonder! Omdat mijn kast zeker nog de nodige kleren nodig heeft, zet ik ze hier nog een keer op een rijtje.


Van links naar rechts
Bruine leren tasje
Deze ziet er zo mooi uit, de zoektocht naar een perfect leren tasje is moeilijk, maar ik help je erbij en heb er (misschien) eentje voor je gevonden!

Wollen sweater #1
Sweaters kan je nooit genoeg hebben, toch? (Dat probeer ik mezelf in te prenten althans, elke keer dat ik weer een nieuwe koop) Ik heb wat van die grijze sweaters in mijn kast liggen, die helemaal niet zo mooi zijn en niet fijn zitten, en die ik dus ook weg wil doen. Deze lijkt me zo zacht en leuk!

Coat
Had ik al vertelt over mijn jassenobsessie? Nee? Dan doe ik het nu, want wauw, wat hebben ze bij Esprit mooie jassen, die ook nog eens lekker warm zijn. Deze heeft ook zo'n mooie tartan print. Hier heb ik hem aan en ik ben er helemaal verliefd op. De kleuren zijn zo herfstig en hij is gevoerd van binnen wat hem lekker warm maakt, anders dan mijn andere stoffen jassen. Deze is dus ook perfect voor de echt koude dagen!

Sweaterdress
Nog een obsessie, jawel, de sweaterdress. Ik wil er nog veel meer! Deze grijze is zo leuk! De zwarte die ik hierboven aan heb kan je ook in de winkel vinden, net zoals de grijze. Ik vind ze mooi staan, ze zitten ongelofelijk lekker, en zijn perfect voor die dagen in huis, of op school


Muts/Beanie
Deze leuke zwarte beanie, want we moeten onszelf wel warm houden, as you know.

Chelsea Boots
Omdat je nooit genoeg zwarte laarsjes kan hebben, en vooral niet deze mooie leren, moet je deze echt even uitchecken. Wil iemand deze financieren voor me?

Scarf
Ik heb al wat geprintte sjaals liggen, maar ik wil ook wel graag een mooie effen, zoals deze grijze. Zien jullie ook dat ik een beetje van die donkere en grijze kleuren hou de laatste tijd?

Wollen sweater #2
Ik hou zo van deze kleur blauw! En aangezien ik dus van mezelf onbeperkt sweaters mag kopen, vind ik dat deze ook een plaatsje verdient in mijn kledingkast.

Ik zou zeggen, check hier de website van Esprit even uit, en kijk eens naar al die leuke dingen die ze hebben!


Kopen jullie wel eens wat bij Esprit, en zouja, wat dan?

Liefs,
Naomi


15 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Die tas is zo mooi! Net als die schoenen, wauw! Ik moet dringend eens Esprit gaan bezoeken. Ik heb er tegenwoordig al fijne kledij gezien, ook al is het wel net iets duurder dan H&M en Forever21 en die soort winkels.

  ReplyDelete
 2. Ze hebben inderdaad veel leuke items, zooo leuk voor in de herfst!

  ReplyDelete
 3. Aaah zoveel liefde voor de sweaterdress. Staat je echt heel erg mooi :)

  ReplyDelete
 4. Die jas! En die laarsjes! Super leuk, ik wist ook niet dat ze zulke leuke items verkochten bij de Esprit!

  ReplyDelete
 5. oke oke ik ben overtuigd had het niet vewacht maar wat een top collectie

  ReplyDelete
 6. Ah die sweaterdress staat je echt leuk!

  ReplyDelete
 7. Ik kom eigenlijk nooit in de Esprit, maar ze hebben echt leuke items!

  ReplyDelete
 8. Leuke item!
  Zeker die tas!

  Liefs,
  Eva

  ReplyDelete
 9. Eigenlijk kom ik er nooit, maar wat een leuke items hebben ze!

  ReplyDelete
 10. Dat tasje is echt heel mooi!

  ReplyDelete
 11. Die 'sweaterdress' vind ik erg leuk! Staat je ook heel mooi:)

  ReplyDelete
 12. Leuk artikel! Ik vind ook deze collectie van Esprit prachtig!

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  ReplyDelete
 13. Ik ben gek op de Esprit! Altijd zulke leuke items!

  ReplyDelete
 14. Hele leuke items heb je geselecteerd!

  ReplyDelete
 15. Ik vind Esprit echt een hele leuke winkel! Ik heb er een jas gepast en ik wil hem zo graag hebben. Alleen er hangt een heel duur prijskaartje aan... Dus ik hoop dat die er straks nog in de sale hangt. Ik vind die sweaterdress je wel heel leuk staan!

  Liefs, Jet

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio