Sunday, October 19

AUTUMN PLAYLIST

Sunday, October 19
Terwijl het voor mij alweer de laatste dag van de vakantie is, is de andere helft van het land volop aan het genieten van de rust. Best raar, zou je kunnen zeggen, en ik verlang nu al weer naar die (welverdiende, haha) vakantie. Maar om een beetje half in die vakantiemood te blijven hou ik wel van wat fijne playlists, dus vandaag deel ik mijn autumn playlist!

Momenteel ben ik helemaal fan van die rustige liedjes, en deze playlist zit er ook vol mee. Ik heb voor jullie expres niet het hele album van bijvoorbeeld Ed Sheeran ingestopt, maar is een keer wat anders. Ik hou ook erg van andere muziek namelijk ;)

Gister had ik opeens echt een bom aan inspiratie voor posts, dus ik heb voor de komende 4/5 weken wel posts, wat super fijn is natuurlijk! En ja, achter de schermen werk ik nog aan een youtubefilmpje, en ik probeer toch een nieuwe lay-out te maken (of een beetje nieuw dan), wat erg moeilijk is.
Welk liedje vinden jullie nu het fijnst om te luisteren?Liefs,

Naomi

13 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Oh, fijne nummers Naomi! <3 En ik vind je lay-out mooi zoals ie nu is!

  ReplyDelete
 2. Ik vind het altijd zo fijn als iemand een fijne muxieklijst post! Dus thankyou ik kan weer lekker muziekjes luisteren!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 3. Ahh wat een fijne lijst! Ik kende veel van deze liedjes nog niet, dus dat is extra leuk! :) Liefs

  ReplyDelete
 4. Leuk zo'n playlist, kan ik nog wat liedjes ontdekken! Voor mij is dit ook de laatste vakantiedag. Helaas. Ik vind je layout nu al heel mooi hoor!

  ReplyDelete
 5. Wat een leuke foto! Leuke nummers, ga ze even beluisteren :)

  ReplyDelete
 6. Heel leuk, ik ben ook gek op fijne playlists :) Fijn dat je zoveel inspiratie hebt, ik ben benieuwd naar het filmpje en de lay-out!

  ReplyDelete
 7. Mooie nummers! Haha ja ik kan ook uren naar het album van Ed Sheeran lusiteren... :)

  ReplyDelete
 8. Ziet er een leuke playlist uit! Ik ken er enkel niet heel veel nummers van, maar ik ga zeker eens luisteren. Ik vind het altijd fijn om nieuwe nummers te ontdekken dus ik ga maar eens aan de slag met luisteren :)

  ReplyDelete
 9. Aaah ik ben zo verliefd op gregory alan isakov! Ik ga vanavond naar zijn concert :)

  ReplyDelete
 10. hey naomi,
  Je bent echt een top meid. Ik kijk al uit naar je video die gaat zoizo fantastisch zijn!
  xxx-jes uit België xxx

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio