Monday, October 13

LONDEN | FOTO'S & DIARY #1

Monday, October 13
Daar sta ik dan. Na een reis van wel 8 uur sta ik daar voor onze bus, te kijken naar dat schattige herbergje waar we de komende nacht zullen verblijven. Half slaperig probeer ik even een beetje normaal te lopen, voor zover dat lukt na zo'n lange bus & boot reis om mijn koffer uit die bus te halen. Verdomd, ik zie dat hij helemaal achterin ligt, wat betekent dat ik ten eerste ontzettend lang moet gaan wachten tot dat iedereen zijn koffer heeft gepakt, en ten tweede daarna ook nog die bus in moet kruipen om hem te pakken te krijgen. Maar hey, I don't give a shit (oeps!) want ik ga morgen naar Londen!

Sommigen van jullie volgen misschien ook Laura's blog, en hebben dus dit verslagje al gelezen op haar blog! Dit is echter wel mijn kant van het verhaal, we hebben ook andere dingen gedaan hoor ;)

DAY 1

Foto gemaakt door Laura (Lauresque)
 Op de boot naar Londen | Op het balkon in onze hotelkamer

Als we naar binnen gaan, zijn de meeste kamers al vergeven, en zitten Laura en ik met z'n tweeën in een klein kamertje, al kan je het beter een kledingkast noemen. Samen met een paar anderen maken we een uur lange wandeling naar de supermarkt, om vervolgens met z'n drieën weer voor 50 man te gaan koken. Het was lekker hoor, maar jesus wat kost dat veel werk! Naderhand in de avond ging ik met wat mensen nog 'weerwolven' (wie kent dat spel ook?) en het was eigenlijk heel erg leuk en gezellig! Toen we klaar waren, waren we allemaal erg moe dus gingen we ook redelijk vroeg (12 uur) slapen.

DAY 2

hh
Foto gemaakt door Laura (Lauresque)

The Big Ben | London Eye | Een leuke foto van een drankje, omdat het kan | Hyde Park | Een foto van een Paleis, en ik heb geen idee meer welke (oeps.) | S'avonds, een (hele charmante) foto op Picadilly Circus voor het theater (als je goed kijkt, zie je dat het het theaterkaartje is ;)) 

De volgende ochtend gingen we gelijk weer op weg om naar ons 'Hotel' te gaan in Londen. Het hotel lag in een hele mooie straat, en zag er van buiten ontzettend chic uit, maar vanbinnen was het toch meer een soort herbergje. Daar niet van dat onze kamer wel heel erg schattig was, en ja hoor, we hadden er eentje met een balkon! We zijn daarna gelijk Londen in gegaan, in verschillende groepjes, om Londen te verkennen. Het hotel lag ongeveer naast Hyde Park, dus daar gingen we eerst wandelen, om vervolgens naar Westminster te gaan, en fijn alle bekende toeristische attracties (denk aan de Big Ben) langs te lopen. Het was echt heel erg gezellig! 

We hadden nog een beetje vrije tijd voordat we gingen eten, dus ben ik gelijk de Marcs & Spencer in gedoken om lekker Engels eten in te slaan, en even de Nero in te lopen om koffie een lekkere chai-latte gaan drinken. (waar ik overigens deze reis wel 4 keer ben langs geweest, oeps). Daarna gingen we in een Belgisch restaurant eten, ergens bij Covent Garden, om vervolgens nog naar een heel gaaf toneelstuk genaam The 39 steps te gaan. Daarna gingen we fijn naar huis (want ik noem Londen wel thuis) en slapen.

Ik heb deze diaries opgedeeld in meerdere delen, omdat het nogal veel foto's zijn (Laura en ik hebben er samen wel 1000 genomen) en ik veel te vertellen heb!

Wat vinden jullie van de foto's? En zijn jullie zelf wel eens in Londen geweest?
Liefs,
Naomi

19 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Hele leuke foto's! Echt zo tof dat je in London bent geweest, ik wil er ook echt is naartoe :D

  ReplyDelete
 2. Ahh dat klinkt echt super gezellig! En wat een prachtige foto's! Dat balkon ziet er heel tof uit! Liefs

  ReplyDelete
 3. Mooie foto's! (Ik blijf het zeggen:)

  ReplyDelete
 4. Heel gaaf dat je naar Londen bent geweest. Je foto's zijn prachtig!

  ReplyDelete
 5. Leuk zeg! Ik ben zelf ook in London geweest en ik ga waarschijnlijk dit jaar weer! :)

  ReplyDelete
 6. Aaahww super leuke foto's! Ik zou ook nog graag naar london willen *hearteyes*

  ReplyDelete
 7. Gave foto's! Ik ga over een paar weken naar Rome, en hoop dan ook heel veel mooie foto's te maken (:

  ReplyDelete
 8. Mooie foto's! Londen is zooo leuk, wil erg graag nog een keertje heen♥

  ReplyDelete
 9. Ah leuke foto's
  Ik zou zo graag weer een keer naar Londen willen. Echt heel erg leuk daar.
  Wil er eens heen rond de kerst periode..
  Die outfit / foto op het balkon is erg mooi :)

  ReplyDelete
 10. Leuke foto's! Aah ik vind Londen zo leuk... Wil er graag weer snel heen!

  ReplyDelete
 11. Haha, wat leuk dit! En ik herken het wel van de koffer die helemaal achterin zit van de bus, bah. En een kamer die de grootte heeft van een kleerkast, tjaa, ook dat herken ik helaas van op schoolreisjes..

  ReplyDelete
 12. Wow, prachtige foto's! Zo gaaf dat jullie hierheen gingen, lijkt me echt heel leuk! Ik ging afgelopen week op schoolreisje naar Duitsland en daar speelden we ook weerwolven!

  ReplyDelete
 13. Mooie foto's! Ik zou graag terug Londen gaan! :)

  ReplyDelete
 14. Aaah wat een leuke foto's en leuke dingen heb je gedaan :) Weervolven is heel leuk haha!

  ReplyDelete
 15. De foto van de london eye is er per-fect :)

  ReplyDelete
 16. Het klinkt super tof, en zo te zien hebben jullie ook geweldig weer gehad (zeker voor Engelse begrippen). :)

  ReplyDelete
 17. Zo te zien heb je het erg leuk gehad! Ik krijg door alle mooie foto's wel een beetje heimwee, Londen vind ik zo'n leuke stad!

  ReplyDelete
 18. Ah klinkt echt heel erg leuk & gezellig :D mooie foto's heb je ook gemaakt!

  ReplyDelete
 19. Londen is zo mooi! Alleen al te zien aan jouw foto's, wauw!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio