Wednesday, October 15

LONDEN | FOTO'S & DIARY #2

Wednesday, October 15
Ik heb deze reis ook kennisgemaakt (selfiegemaakt) met een redelijk beroemd persoon. Niet de charmanste selfie ooit, maar hij kan er mee door. Dat moment spookt eigenlijk nog steeds door mijn hoofd. Die drukte, op Leicester square, al die gillende mensen en die rode loper die daar opeens *poef* was. Verder is dit de laatste Londen Diary post!

DAY 3

Door Laura ^^
Foto door Laura ^^

 In Oxford | Christ Church | Chai Latte bij Caffe Nero | Lopend in Oxford

Vandaag gingen we naar Oxford! Ik had er ongelofelijk veel zin in, het plan was namelijk om Trinity college te bezoeken (een van de vele colleges die onder het mom van 'Oxford University' valt) en dat leek me heel erg gaaf. Eenmaal aangekomen in Oxford zagen we Christ Church, (in de film Harry potter is dit de dining hall, al is degene die je in de film ziet wel nagemaakt), gingen we dus naar Trinity College, dronken we koffie bij Caffe Nero (drie keer raden wat ik had) en hadden we anderhalf uur vrije tijd! Laura en ik sjeesden door naar Waterstones, waar Laura twee hele mooie boeken kocht (en ik niks, want er waren wat probleempjes met het geld) en we na bijna anderhalf uur daar ronddwalen weer teruggingen. 

Na ons geweldige bezoekje aan Oxford, gingen we all-you-can-eat pizza eten bij the Pizza Factory, waarna we weer een paar uur (6!) vrije tijd hadden in Londen! We gingen eerst naar King Cross, om daar als Harry potter fans (en nee, ik ben verre van een fan, heb niet eens alle boeken gelezen, erg hé!) door de muur te rennen met ons karretje vol met toverspullen. Daarna wilde ik wel heel graag die bijzondere Oxfordstreet bezoeken, en hoewel alle winkels al om 9 uur dicht gingen heb ik toch nog even de Primark mogen aanschouwen ;)

Ik vond het een van de leukste dagen! (Eigenlijk waren alle dagen wel heel erg leuk) Terwijl we veel geleerd hebben, hadden we ook veel vrije tijd. Vooral het shoppen en Trinity College vond ik leuk, dat is dat magisch zeg, en al die verhalen over hoe ze anders lesgeven!

DAY 4


Foto door Laura ^^

Mooi klokje in Londen | IK MAAKTE DEZE FOTO VAN ANSEL EN HIJ IS PITTIG LEUK! | IK EN ANSEL!!! | Laura en ik voor het theater.

Het was donderdag, en alweer de laatste dag in Londen. De tijd vliegt voorbij als je het leuk hebt, en dat was wederom hier weer goed te merken. We bezochten in de ochtend Science Museum, (waar de de helft van de tijd de wifi benutten) en British Museum. Daarna was het tijd voor een speurtocht door Londen, terwijl de regen plenste en de voeten pijn deden van al het lopen. Goed geregeld school, zeggen we dan met het grootste sarcasme wat er bestaat. Ik raakte Laura en een vriendin kwijt, waarop ik me ergens anders bij aansloot.

In de avond kregen we geld van school om ergens wat te gaan eten op Leicester square, toen we een grote mensenmassa, veel veiligheidsmannen en mensen zagen. We liepen er langs om te kijken wat er aan de hand was, maar er waren steeds van die vervelende veiligheidsmannen die zeiden dat we niet stil mochten staan. Dus liepen we iets van 10 keer heen en weer, totdat we erachter kwamen dat ANSEL ELGORT (Augustus Waters, in The Fault in our Stars) daar stond. Na lang kijken kwam ik erachter dat er een opening zat in een hek, waardoor ik heel makkelijk bij hem kon! Laura (als grootste fan) was helemaal door het dolle heen, dus haar sleurde ik ook door die opening. Nadat ik een selfie had gemaakt duwde ik mijn telefoon in de handen van Laura, en duwde ik haar naar voren. Ik vind het zo leuk om te zien hoe ontzettend blij ze daarvan wordt! Ik ben zelf ook wel een fangirl van hem hoor, en vind het ook ontzettend gaaf, maar Laura is toch ietsiepietsie veel meer fangirl dan ik, haha.

Na deze gebeurtenis waren we helemaal door het dolle heen, en hadden we veel te veel emoties. We gingen wat eten, dronken daarna nog wat koffie bij ehh, Caffe Nero en gingen toen door naar een musical, Once. Hij was super mooi, en ik heb er ontzettend van genoten! Een vriendin nam toen nog (de enige) foto van Laura en ik samen, uitgeput maar voldaan, van dit geweldige reisje naar Londen.

Londen was geweldig! (Pas maar op, want ik wil snel weer gaan!)

Zijn jullie wel eens in Londen geweest? En wat is het leukste dat je daar hebt meegemaakt?


Liefs,

Naomi

21 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wat gaaf dat je Ansel gezien hebt!

  ReplyDelete
 2. Ik vind het zooo gaaf dat jullie Ansel hebben gezien! Die eerte foto van jou op Day 3 is echt erg mooi!

  ReplyDelete
 3. Wauw, wat een leuke en mooie foto's! En wat gaaf dat je Ansel hebt gezien, hij is superleuk!!

  ReplyDelete
 4. Super mooie foto's , ziet er leuk uit!
  Liefst, Mirthe!
  http://mirtahx.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 5. IK BEN NOG STEEDS ZO JALOERS OP HET FEIT DAT JULLIE ANSEL HEBBEN GEZIEN. Súpertof. :)))

  ReplyDelete
 6. AAAAH ANSEL! Als ik je ga meeten ga ik je aanraken en dan heb ik hem indirect ook aangeraakt.

  ReplyDelete
 7. Ahh zooo leuk om te lezen! Echt hele leuke foto's en het klinkt ook allemaal zo gezellig! Liefs

  ReplyDelete
 8. Prachtige foto's! Die eerste vind ik erg mooi. Omg! Wat gaaf dat je Ansel hebt gezien, wist trouwens niet dat hij zo heette haha. Super gaaf! Die selfie wauw echt heel gaaf. Hij is cute hihi

  liefs!

  ReplyDelete
 9. Zo leuk weer! Heel gaaf dat jullie Ansel tegen kwamen!

  ReplyDelete
 10. ANSEL FRICKIN' ELGORT. IK KAN 'T NOGSTEEDS NIET GELOVEN ADHIALbdaljfablBDALD
  (blij dat ik je wist over te halen toch even terug te lopen trouwens, haha).
  Londen was geweldig chickie, snel een keertje met z'n tweetjes gaaan (: X

  ReplyDelete
 11. Wauw wat een mooie foto's heb je gemaakt! En wat tof dat je Ansel gezien hebt! Ik herkende hem eerst niet maar toen je schreef over the fault in our stars wel! Tof zeg!
  Het klinkt allemaal als een ontzettend toffe reis. Ik ben 3 jaar terug ook in Londen geweest en ben er toen ook echt een beetje verliefd op geworden! Zou graaaaag nog een x terug gaan! :)

  Liefs Rosie

  ReplyDelete
 12. OH MIJN GOD ANSEL!!!! Jaloooooeers! Super leuk om zoveel vrije tijd te hebben! :D Ik ben vorige herfstvakantie geweest (citytrip met mijn mama), was echt zooo gezellig, helaas zijn we niet tot het Harry Potter museum en King Cross station geraakt, en als wel echte Harry Potter fan moet ik dus dringend terug. (Oh ja, waar wacht je nog missschien op om alle boeken te lezen?! haha!)

  ReplyDelete
 13. Oxford ziet er erg mooi en gezellig uit! En... ANSEL!! *fangirling*

  ReplyDelete
 14. Aaah, als ik je diary zo lees, wil ik ook echt naar London toe! Tof!!

  ReplyDelete
 15. Ik dacht eerst Ansel? En toen schoot het me te binnen. Ik heb die film nog steeds niet gezien! Wel prachtige foto's meid!

  ReplyDelete
 16. OMG een selfie met Ansel Elgort!!! laat me nu even wegkwijnen in jaloezie en verlangen...
  Oke ik kan weer door: wat een superleuke foto's allemaal Naomi! Londen is zo'n geweldige stad. Ik ben er nog maar 1 keer geweest maar dat vond ik toen helemaal super

  ReplyDelete
 17. Hele mooie foto's weer. En wat gaaf dat je ansel hebt gezien en een foto met hem hebt!

  ReplyDelete
 18. AAA fantastisch! Ik wou erbij zijn :')
  Liefs, Juanita

  ReplyDelete
 19. Echt heel leuk die foto met Ansel!

  ReplyDelete
 20. Wat gaaf dat je Ansel hebt gezien! Mooie foto's, ik wil zo graag terug naar Londen ♥

  ReplyDelete
 21. OMG ANSEL! Aaaaah die selfie is zo leuk, hij ziet er ook echt zo spontaan uit en asdfghklj! Leuke blog heb je verder trouwens ook haha!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio