Sunday, October 5

OBSESSION: CACTI

Sunday, October 5
Misschien denk je nu wel, 'Cacti?', wat in hemelsnaam is een Cacti? Nouja, het zijn niet één, maar meerdere cactussen. Jawel hoor, ik heb een huge obsession met cactussen, in het Engels ook wel Cacti genoemd.

Het begon een paar maanden geleden. Ik zag ze heel erg veel op tumblr en we heart it, maar ik kon ze gewoon nergens vinden behalve online. En om nu online planten te kopen... Verder ben ik niet zo'n type die er dan aan denkt om naar tuincentra te gaan, omdat ik daar simpelweg niet heel veel tijd voor heb. Toen ontdekte ik een paar weken geleden dat cactussen 'in' waren, hoera, want dat betekent dat je ze sneller ergens kan vinden en kopen. 

Ik vond uit dat ze ze bij Ikea hadden onder andere via instagram (overal in winkels staan nu ook cactussen, het is een kwestie van niet awkward vragen en als antwoord krijgen dat ze uit Ikea komen!) Dus wil ik daar al een tijdje heen, en maak ik onder andere Laura helemaal gek. Omdat ik niet zoveel tijd heb had ik besloten maar eens te kijken op de markt, en ja hoor, ik vond een leuke (best grote) cactus voor 3 euro! En wonderbaarlijk heb ik me nog nergens aan geprikt, maar dat komt nog wel.

Ikea staat niet aanstaande, maar die week erop, in de herfstvakantie op de planning, en wat heb ik er zin in! Helaas zijn ze niet online te koop bij Ikea (wauw, wat lijkt dit op een gesponserde post zeg), maar ik zou ze toch in de winkel kopen omdat ik online bestellen dus best tricky vind bij dit soort dingen.
CACTACEAE 1 (van 3 euro per stuk) 
CACTACEAE 2 (5 euro per 3, in mooie potjes)


(Had ik al gemeld dat ze sale bij Urban Outfitters hebben?)

Wat vinden jullie van deze beauty?
Liefs,
Naomi

20 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Erg leuk! Ik begrijp je wel! Ik heb een obsessie voor planten! Ik heb er 3 in mijn kamer en nog 2 in de badkamer ;)

  ReplyDelete
 2. Ahh gaaf! Staat erg mooi ook in je kamer. En de kwaliteit van de foto's die je gemaakt hebt is super, Naomi.

  ReplyDelete
 3. Schattige dingskes! :D ik had er vroeger eentje maar heb 'm zo'n beetje dood laten gaan (niet echt express hoor). En ik prikte me er eigenlijk ook teveel aan. Maar het is wel super mooi! Kan me ook helemaal niet voorstellen hoe je planten online bestelt, hah.

  ReplyDelete
 4. Aaah jaa ze zijn zo tof! Ik vind ze zo leuk staan in je kamer! Ik hou van plantjes!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 5. Cacti, dat woord moet ik onthouden, haha! Ik heb het eigenlijk ook altijd wel vette planten gevonden. Alleen stom dat ik geen planten mag op mijn kamer. Een cactus misschien wel? Haha. Tof artikeltje Naomi!

  ReplyDelete
 6. Wauw, wat een ontzettend mooie foto's, heb je een nieuwe lens ofzo?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Awh, superleuk dat je het opmerkt! Een paar posts geleden vertelde ik dat ik analoge camera's had gevonden thuis, waaronder twee analoge lensen die op mijn digitale spiegelreflex pasten! Dus nu gebruik ik een analoge 50 mm lens 1.8 :)
   Liefs.

   Delete
 7. Hij is echt awesome Naomi + je foto's zijn ook echt prachtig :)

  ReplyDelete
 8. Cactussen zijn ook zo leuk! In mijn kamer heb ik nu als een verzameling, haha!

  ReplyDelete
 9. Ik vind planten ook leuk, maar planten mij helaas wat minder, ze gaan altijd dood.... :'(
  Misschien moet ik binnenkort ook maar eens een cactus kopen, ze zien er wel vrij onverwoestbaar uit.

  ReplyDelete
 10. Hahaha, cacti, woord van de dag. :) Maar het staat wel super leuk!

  ReplyDelete
 11. Cactussen zijn zo leuk, cacti klinkt grappig haha :) Mooie foto's <3

  ReplyDelete
 12. Zo heb ik nog nooit naar catussen gekeken! Echt een leuke decoratie (+ ze sterven niet gelijk als je ze een week geen water geeft, handig! *bedenkt zich dat haar plant nu aan het uitdrogen is op haar kamer..*)
  Liefs

  ReplyDelete
 13. Wat een mooie foto's! Cactussen zijn zo schattig en cacti is echt een leuk woord, haha :)

  ReplyDelete
 14. Aaaah Naomi je foto's zijn zo leuk. Veel plezier in Londen :)))

  ReplyDelete
 15. Aah ik wil ook veeeel cactussen voor in mijn nieuwe kamer! en dankje voor de UO mededeling :) :)

  ReplyDelete
 16. Hihi, ik vind cactussen tegenwoordig ook weer helemaal leuk!
  www.mirror-of-fashion.com

  ReplyDelete
 17. Met welke camera (en lens) heb je deze foto's gemaakt? Je maakt echt mooie foto's!

  Liefs,
  Eva

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio