Wednesday, October 1

OCTOBER GOALS & SEPTEMBER FAVOURITES

Wednesday, October 1
Even een klein extra berichtje, met (ja alweer) een update! September is alweer voorbij, en dat betekent dat ook de eerste maand op school (voor mij bijna twee maanden) voorbij is. Wat voelt dat gek hé! Maar goed, hier mijn oktober goals, & september favourites.

Favourites

Coffee geurkaars
Herrineren jullie je de waxmelts nog die ik ooit had gekocht en gereviewd had, zo niet; dan kan je hier het artikel bekijken
50 mm lens
Ookal heb ik deze beauty pas een paar dagen (ik bedoel ehh, dat ik hem naar jaren heb gevonden in een kast bij mij thuis), ik gebruik hem nu al volop en het enige minpunt is dat hij manual gescherpstelt en niet automatisch, wat nog wel eens een probleem kan zijn. Maar binnenkort (deze week) kom ik waarschijnlijk ook in het bezit van een 35 mm lens, whoohooh!
Sjaal en Jas
Ik heb die mooie jas van de F21 en samen met mijn tartan print sjaal van de Zara draag ik die heeeel erg vaak. Wat zijn ze mooi! (Zie volgende goal)
Natural face
Helemaal geen make up, zelfs geen mascara. Een 'natural' face voelt heel fijn aan, en scheelt weer tijd in de ochtend. Alhoewel, soms wil ik in de middag nog wel eens gaan spelen met mijn M.A.C lipstick, haha

Goals

Sjaals en jassen (Staat niet op het lijstje)
In een woord; PRIMARK. Ja, ook ik ben van plan naar de Primark te gaan deze herfstvakantie, maar daarvoor wil ik eerst even die in Londen uit gaan checken. Ze hebben prachtige sjaals die ik echt MOET hebben (ik heb nu maar een mooie) en die jassen zijn ook adembenemend. Ik heb er nu maar eentje, maar die is niet echt hooggesloten, dus kom maar op met al die jassen! (Ooh ja, mijn ouders betalen mijn jassen, dus die moet ik even over zien te halen)
Laarsjes kopen
Vagabonds. Ik wil ze zooo graag. Maar wat als ik in Londen goedkopere leuke laarsjes zie? Misschien zou ik dan wel twee verschillende soorten laarsjes kunnen kopen. Hmm..
Sparen
Na al die goals hiervoor lijkt dit echt onmogelijk. Maar nee hoor, ik wil echt niet veel geld gaan uit geven. Zelf ben ik tot de berekening gekomen dat ik de afgelopen 4/5 maanden maar iets van 150 euro heb uitgegeven. Ik ben al goed bezig, al zeg ik het zelf.
Gezonde lunches mee naar school
Dit vergt tijd, wat geld en inspiratie. Maar het gaat me lukken hoor!

Veel foto´s maken in Londen en ervan genieten
Londen gaat natuurlijk niet alleen maar om shoppen, sterker nog, we hebben daar misschien helemaal niet echt de tijd voor! We gaan ongelofelijk veel dingen doen, dus mijn plan is veel (outfit) foto's maken samen met Laura, en lekker genieten!
Kledingkast opruimen
Hup, alles wat ik niet draag naar Marktplaats, en de oude broeken door naar mijn zusje. Ik kan het wel. Echt wel.
1 youtube filmpje online zetten
Yay! Zo als ik al vertelde, wil ik beginnen met één keer per maand. Ik moet wel nog even brainstormen waar het filmpje van oktober over gaat :)
Afspreken met veel bloggers
Deze herfstvakantie heb ik heeel erg veel plannen met bloggers, en eigenlijk vooral het laatste weekend, omdat de herfstvakanties niet samenvallen. Ik moet nog even kijken hoe ik 4 afspraken in een weekend ga maken, maar dat lukt wel hoor!
Een mooie herfstlayout maken
Ik heb eigenlijk nog geen idee hoe ik dit moet gaan doen. Maar waar een wil is, is een weg!
Analoge camera's uitproberen
Nu ik ze heb gevonden moet ik ze zeker uitproberen, ik heb eigenlijk geen idee hoe ze werken, dus ik hoop dat jullie en mijn moeder me ermee kunnen helpen! Het is natuurlijk wel duur, met ontwikkelen en alles, maar ik heb het voor een keer er wel voor over!
Vroeger slapen
Spreekt voor zich. Hup, weg met Netflix en slapen. Ben er gisteravond al een beetje mee begonnen.
Mijn overheerlijke lekkerste recept op mijn blog zetten (surprise!)
Geheim. Maar het is heel erg lekker. En heerlijk. En herfstig. Jup, dit moet je gaan uitproberen, for sure.

Wat zijn jullie goals voor oktober?
Liefs,
Naomi

17 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Leuk lijstje en mooie doelen! Ik moet ook maar eens beginnen aan het opruimen van mijn kast. Herfst schoonmaak?

  ReplyDelete
 2. Leuk lijstje! Ik zou deze maand graag mijn punten een beetje ophalen dus dit wordt leren, leren en nog eens leren! Maar ik heb het er voor over :) Veel succes met je doelen!

  ReplyDelete
 3. Mooie foto's en leuk artikel:)

  ReplyDelete
 4. Kast opruimen is ook iets wat ik nog eens moet doen, alhoewel dat ik het onlangs nog maar had gedaan.. Ik ben benieuwd naar je herfst lay-out!

  ReplyDelete
 5. Superleuke lijstjes! Ik wil ook nog heel graag een mooie tartan sjaal. Wat een mooie doelen allemaal, je herinnert me eraan dat mijn kast ook nog 'es uitgemest moet worden...

  ReplyDelete
 6. Oehh wat een super leuk artikel! Mooi lijstje en super leuke doelen! Wij moeten ook weer eens afspreken! Als je naar mij komt kunnen we naar de Primark hihi, dan heb je twee doelen in 1 :). Echt super leuk dat je naar Londen gaat! Ik ga voor mijn reisweek naar Barcelona, en ik ben ook van plan om heel veel foto's te maken! Hihi. Liefs <3

  ReplyDelete
 7. Leuke lijst met doelen, ben benieuwd naar je recept!

  ReplyDelete
 8. Leuk gemaakt, dit artikel! <3

  ReplyDelete
 9. Wat een leuk lijstje :) Heel veel plezier in London en succes met je doelen! x

  ReplyDelete
 10. Weer een heel leuk artikel! gaaf ook dat je nog een lens krijgt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wat ben je lief! Ik krijg geen lens hoor van mijn ouders, daar heb ik hard voor gespaard en gewerkt ;)
   Liefs,

   Delete
 11. Vroeger slapen staat bij mij ook hoog, die momenten dat ik denk dat ik 'mijn slaap wel in het weekend bijhaal' moeten echt over zijn haha. En deze maand wil ik ook echt elke dag mijn (niet-bestaande (voorlopig) dus) oefenen, misschien wel handig voor het dansen, haha. Veel succes met je eerste Youtube filmpje! Ik was er ook eens over aan het denken, gewoon iets zonder stem ofzo.

  ReplyDelete
 12. Leuk artikel! Veeel succes met je doelen voor de komende maand, het lijkt me echt leuk om filmpjes te zien! Zelf wil ik ook vroeger slapen en lekkere healthy school lunches maken. Beetje variatie erin brengen. :) Loves ♥

  ReplyDelete
 13. Leuk artikel en mooie doelen!

  ReplyDelete
 14. Een heel fijn lijstje! Ik wil ook nog graag een tartan sjaal!

  ReplyDelete
 15. Wat een leuke blog heb je!! :)

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio