Friday, October 17

OUTFIT | ALL ABOUT PRINTS

Friday, October 17
Me  ♥ this outfit, de beste manier om het te beschrijven. Ik hou van deze outfit, het heeft iets herfstig, iets met chique, maar tegelijkertijd zit het zo lekker. Ik ben ook superblij met de foto's, gemaakt door Tessa, waar ik maandag & dinsdag was. Benieuwd?

Tessa en ik spraken bij haar af in Almere, waar we tot diep in de nacht pepernoten gegeten en barbiefilms hebben gekeken, half voor de grap, half omdat we het leuk vonden. Je voelt je dan net weer een klein meisje, en het was heel erg gezellig! Ook gingen we naar deze 'locatie' om outfit foto's te schieten. Het heeft wel wat, is een stuk moderner en anders dan al die Amsterdamse tafereeltjes :)

 Even over de outfit, ik ben dus verliefd op mijn nieuwe jas, mijn nieuwe sjaal, en mijn nieuwe shortje, all primark, al zou ik dat op het eerste gezicht niet zeggen. Ik heb heel erg veel printjes samengevoegd en hoewel ik dit normaal veel te veel zou vinden, vond ik het nu wel iets hebben. (Stiekem is dit eigenlijk al bijna alles van mijn Londen shoplog, oeps)

Vandaag heb ik wéér met een blogger afgesproken, namelijk Charlotte van My journey through style, en dat is dan wel het enige wat ik heb gedaan, veel afgesproken. Can you believe it? De herfstvakantie is voor mij alweer bijna over. En ik heb nog bijna niks gedaan. Herfstlayout? Check. Youtube? Check. Al kan je het beter 'uncheck' noemen (ook al is dat geen woord.) Verder zie ik nu al tegen school op, de eerste proefwerken zijn alweer in het vooruitzicht, en ik kan er niet tegen. Maar hey, eerst nog genieten van 3 daagjes vrij, of niet soms?!


Coat Primark | Top Men at work | Shorts Primark | Shoes H&M | Scarf Primark


Wat vinden jullie van de printjes in deze outfit?
Liefs,
Naomi

24 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Me ♥ this outfit too, superleuk! Ik blijf je jas echt zo geweldig leuk vinden! Veel plezier met Charlot vandaag. :)))

  ReplyDelete
 2. Wat een super leuke outfit! IK vind echt dat je een leuke stijl hebt!

  ReplyDelete
 3. wat een leuke look! ik ben helemaal weg van de print van de shorts echt suuuper pretty <3_<3
  xx ish

  ReplyDelete
 4. Super leuke outfit, die jaaaas!! Haha Barbiefilms keek ik niet zo graag, maar ik kan me vorig jaar een gelijkaardige avond herinneren maar dan met Hannah Montana, zalig haha.

  ReplyDelete
 5. I am so in love with your top! Too bad we don't have that shop in my country. Anyway your blog is amazing and unique. It's just WAOW! Never stop! Love Jessy

  ReplyDelete
 6. Ik vind je jas zo leuk!! En hele mooie foto's!

  ReplyDelete
 7. Wauw, wat een leuke outfit!

  ReplyDelete
 8. Ik vind je outfit echt heel leuk! En ik ben verliefd op je shortje !

  ReplyDelete
 9. Super leuk gecombineerd! Vooral je sjaal is gaaf!

  ReplyDelete
 10. Ahh ik ben blij dat je blij bent met de foto's! Je outfit is inderdaad echt geweldig! I looove it tooo :) Liefs

  ReplyDelete
 11. Ahh je jas is zo leuk! Mooie outfit!

  ReplyDelete
 12. Wat een geweldige outfit! Ik vind je jas enorm tof en je sjaal! Geweldige prints :)

  ReplyDelete
 13. Aah, echt zo'n leuke outfit! Je jas en je shortje vind ik echt helemaal geweldig! Al die verschillende prints bij elkaar vind ik trouwens ook erg gaaf!

  ReplyDelete
 14. Super leuke outfit !! (ik ben ook helemaal verliefd op je sjaal en short ;) )

  ReplyDelete
 15. Waauuw! Je ziet er weer zo tof uit! Echt heel erg hip!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 16. Ik ben echt verliefd op je shorts Naomi!

  ReplyDelete
 17. een super leuke look love it 👌

  ReplyDelete
 18. Je short ziet er zo mooi uit!

  ReplyDelete
 19. Aahh geweldige outfit! I love it:)

  ReplyDelete
 20. Aaah ik vind al deze printjes juist leuk samen! En ik heb het al gezegd: ik ben zo verliefd op die jas :)

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio