Friday, October 3

OUTFIT | AUTUMN IS COMING

Friday, October 3
Hey! Even een outfit van afgelopen week voor jullie. Het weer van de afgelopen dagen vind ik perfect herfstweer naar mijn mening. Niet te warm, maar ook niet heel koud. Ik kan gewoon lekker rondlopen in warme truien met een sjaal, maar wordt niet constant nat of verkouden. Een groot pluspunt, hoewel ik het ook wel leuk vind om nadat ik natgeregend ben onder een warme douche te stappen en daarna series te kijken met een grote kop thee en cosy socks.

Ik had weer eens een staart in, wat is dat eigenlijk toch fijn! Ik merk verder dat mijn haar alweer een stuk langer wordt, en denk erover na om het weer te knippen. Of is dat weer te kort? Ik wil nog wel een mooi staartje in kunnen, geen mogelijkheid voor staartjes vind ik toch wel jammer. Ik denk dat ik een verslaving heb aan mijn haar steeds korter te knippen, een jaar geleden had ik het nooit zo kort willen hebben, maar nu moet het steeds korter. Raar hoor, hoe zulke dingen in een jaar kunnen veranderen, maar ook leuk! Mijn jeans zitten trouwens echt geweldig, ze zijn een stuk dikker waardoor ze perfect zijn voor de winter en herfst. (al is hij in de lente en zomer ook heel fijn hoor) Ik leef momenteel trouwens in mijn sjaal, heb hem elke dag mee naar school. Hij is zo zacht en zit zo fijn en cosy.

Wat vinden jullie trouwens van mijn nieuwe lettertype? Misschien merk je helemaal niks, maar dat vind ik juist fijn, want dan weet je dat hij écht in de lay-out past. Hij leest heel fijn vind ik zelf, en heeft toch iets meer persoonlijkheid dan Arial. Als lettertypes persoonlijkheid kunnen hebben dan.
 
Leren jasje F21 | Blouse Vintage | Jeans American Apparel | Boots H&M | Scarf Zara 

Liefs,
Naomi

33 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Aaaaah die sjaal, ik kom hem stelen want hij is geweldig! En ik vind de foto's met je nieuwe lens zo tof. :)))

  ReplyDelete
 2. Mooie outfit meid ! Die sjaal is superleuk :D

  ReplyDelete
 3. inlove wit your tartan scarf, je bent zo mooi Naomi!

  ReplyDelete
 4. Hele mooie outfit! Die sjaal is echt leuk

  ReplyDelete
 5. Wat een mooie outfit, ik vind die broek echt heel leuk :) En ik merkte pas na het lezen dat je een ander lettertype hebt, volgensmij heb ik dezelfde en hij leest echt fijn!

  ReplyDelete
 6. Leuke outfit! Ik vind vooral de sjaal super leuk. X

  ReplyDelete
 7. Leuke outfit! En je sjaal is heel mooi, ik heb ook zo'n sjaal, maar die is nog wat te warm voor deze temperaturen... Nog even wachten (:

  ReplyDelete
 8. Oehh je sjaal is moooooi! Erg leuke outfit weer:)

  ReplyDelete
 9. Ik zei het al, maar ik ben echt in love met je sjaal!<3 Mooi lettertype trouwens!

  ReplyDelete
 10. Wat een prachtige scherpe foto's! Ik vind je sjaal zoo leuk :) En die kleur van je blouse is mooi voor de herfst!

  ReplyDelete
 11. Wauw, wat een mooie foto's Naomi, ik vind je sjaal ook erg tof!

  ReplyDelete
 12. Je sjaal is zó leuk. En die laatste foto, waaaaaaauw. Knap kind!

  ReplyDelete
 13. Oh wauw! Ik vind je outfit echt super leuk weer! Dit is inderdaad ook perfect herfstweer! Je broek is echt ge-wel-dig! En je sjaal straalt gewoon herfst uit! Wow! Super mooi gecombineerd! Liefs <3

  ReplyDelete
 14. Die sjaal is prachtig!

  Liefs,
  Eva

  ReplyDelete
 15. Hele leuke combinatie, het staat je heeel erg mooi!
  Neem ook een kijkje op mijn blog: www.l-lam.blogspot.nl

  ReplyDelete
 16. Dat probleem met haar afknippen of niet. Ik vind de lengte die je momenteel hebt je erg leuk staan. Dus ik zou hem behouden! Maar jij beslist! verder weer een mooie outfit!

  ReplyDelete
 17. Pretty pretty! Super leuke outfit! (alweer ^^)

  ReplyDelete
 18. Wat een leuke outfit! Super gaaf met die sjaal!

  ReplyDelete
 19. Ik blijf me afvragen vanwaar jij die kleren haalt?!
  Haha, hele mooie outfit!
  Liefs,
  Juanita

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het staat onderin, haha! Ik ga veel naar mainstream winkels (h&m, zara, river island, f21) maar probeer het te combineren met vintage en kleding van de Brandy Melville (of andere exclusieve winkels zoals urban outfitters (wat heel duur is hoor!) en online!)

   Delete
 20. wauw je bent zo mooi! en je sjaal is geweldig :)

  ReplyDelete
 21. Aaaaw super leuke outfit! En natuurlijk niet te vergeten: je hebt een geweldige blog! Echt heel erg leuk! Liefs !

  ReplyDelete
 22. Super leuk! De sjaal is ook echt geweldig.

  ReplyDelete
 23. Vind de outfit echt super! Hele mooie foto's en vooral de sjaal is amaaazing :D

  ReplyDelete
 24. Super mooie outfit en foto's. Smoorverliefd op je sjaal! (:

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio