Wednesday, October 29

OUTFIT | EEN BEROEMD BANKJE & EEN VINTAGE SWEATERDRESS

Wednesday, October 29
De afgelopen weken heb ik hard geprobeerd om mijn herfst (en winter!) garderobe aan te vullen met fijne kleding. En niet van die dingen die ik toch nooit meer aandoe, nee, iets waar ik echt heel erg blij van word. Zoals deze sweaterdress, het is een beauty, en oke, misschien heb ik er veel te veel voor betaalt, en misschien moet ik hem dragen met een lange mouwen shirt omdat hij anders veel te veel kriebelt, maar daar denken we even niet meer aan.

Alweer anderhalve week geleden (want wow, ik maak mijn outfit-foto's nu een week van tevoren) had ik afgesproken met de lieve Charlotte. Ik showde haar Amsterdam even. Lees: we gingen naar de Bagels & Beans, de Brandy (waar ik wonder boven wonder alwéér niks heb gekocht) en we shopte en kletsten erop los. 

Inmiddels ga ik er van uit dat iedereen wel de film the Fault in our stars kent, en zo niet dan kijk ik je niet meer aan! (Uhhh, voor zover dat kan) Terwijl ik mijn camera uit mijn tas haalde, en Charlotte even de plek ging verkennen die we hadden uitgekozen (waar ik inmiddels heel vaak kom voor foto's) bleven er maar hordes groepjes meisjes langskomen, ze staarde ons even aan en toen ze 'een bankje' zagen te gillen. Een bankje? Ja! Je kent dus TFIOS, en in de film zitten Hazel & Augustus heel liefdevol op een bankje in Amsterdam. Het is een magisch momentje, en tja; dit was het bankje. Toen er even geen mensen waren slopen we richting het bankje om even te kijken hoe dat nu was. Zo groen was het niet meer, aangezien het helemaal volgeschreven was met permanent marker. Het voelde gewoon als een normaal bankje. Je kon er op zitten. En kijken over de grachten. En eerlijk is eerlijk, als je daar zit moet je toch een beetje aan Hazel & Augustus denken. Maar lang duurt het niet. Snel sta je weer op, want er staat weer een rij meisjes op je te wachten.

Dit beroemde bankje kan je vinden op de kruising Leidsegracht/Herengracht in Amsterdam

Sweaterdress Vintage (Indianaweg 10) | Shoes H&M | M.A.C Diva lipstick | Bag Brandy Melville
Zijn jullie wel eens naar het bankje gegaan? Enne, wil je er überhaupt ooit naartoe?

Liefs,
Naomi

23 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ja! Ik zou dat wel even willen doen, gewoon gezellig fangirlen! Even foto en weg. (once in a lifetime, haha) Dan zou ik me wel gewoon erna op een ander bankje gaan zetten om even te genieten,haha. Het blijft tenslotte maar een bankje. :-)

  ReplyDelete
 2. Heeel tof die sweaterdress! Staat je leuk! Ik ben nog niet geweest bij het bankje haha, kom sowieso niet vaak in Amsterdam. Wel grappig dat dat nu zo'n 'ding' is hihi. Liefs!

  ReplyDelete
 3. Ooh die jurk is leuk! Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik TFIOS nog niet gezien heb omdat ik eigenlijk er onbewust een afkeer van gekregen heb door de megagrote hype die eromheen hangt maar hé ik zal eens kijken. Weet ik tenminste ook weer waar het over gaat als ik meisjes hysterisch zie gillen bij een bankje.

  ReplyDelete
 4. Even serieus, wat een mooie foto's weer! Ik twijfel ook wel eens over hoe ik m'n tekst neer moet zetten, maar ik merk weinig verschil in het lezen, dus doe wat je mooier vindt :) Liefs

  ReplyDelete
 5. Ahh wat een prachtige foto's! Je bent zo prettyy! En je sweaterdress is echt geweldig, wauw! Liefs

  ReplyDelete
 6. ik vond tfios echt een geweldig boek en ik heb ook erg genoten van de film maar ik ben echt niet het soort persoon dat per see naar het bankje zou willen ahaha ik ben een low-key fan.
  ik vind je outfit wel erg leuk, ik ben gek op sweaterdresses, ik heb er zelf 2 en ik draag ze echt non stop
  xx ish

  ReplyDelete
 7. Je 'sweaterdress' vind ik je zo goed staan<3

  ReplyDelete
 8. Waauw wat een mooie sweater dress! Ik wil er ook graag zo eentje maar dan tot op mijn enkels :) denk ik dan, hihi. Je ziet er altijd zo mooi uit op je outfit foto's!

  ReplyDelete
 9. Jaa ik zou wel even op dat bankje willen zitten hihi! Je sweaterdress is ontzettend mooi, in combinatie met dat tasje, wauw!<3
  X Emma

  ReplyDelete
 10. Leuke outfit! Staat je echt mooi:)

  ReplyDelete
 11. Ik was gister nog bij dat bankje! Los daarvan, ik vind je outfit echt super leuk! De trui is echt heel mooi :)

  ReplyDelete
 12. Superleuke outfit, en prachtige foto's ;)
  Was gezellig!! En wat een fangirls waren het inderdaad!

  ReplyDelete
 13. Mooie outfit en foto's! Ik wil dat bankje wel een keer zien haha :)

  ReplyDelete
 14. Wat een ontzettend leuk jurkje, ziet er heel comfy uit. Het bankje heb ik nog niet gezien, maar stel ik zou er toevallig langslopen, zou ik het wel heel leuk vinden.

  ReplyDelete
 15. Oeh leuke foto's! Ik vind je outfit ook geweldig :)

  ReplyDelete
 16. Ik wil het wel eens zien, maar ik woon in België -_-
  En ooh wat een mooie outfit!

  ReplyDelete
 17. Wat een mooie en scherpe foto's! Ik wil ook nog graag een keer het bankje opzoeken :)

  ReplyDelete
 18. Wat een leuke outfit! Super mooi die sweaterdress!

  ReplyDelete
 19. Wat een geweldige sweater! Oh en zulke laarsjes zoek ik al zo lang. Ik heb gewoon geen platte zwarte laarsjes die overal bij passen. Eens even bij de H&M kijken dus :)

  ReplyDelete
 20. Oh, wat jammer, ik was net een paar dagen in Amsterdam, maar het bankje heb ik gemist! :(

  ReplyDelete
 21. ik vind het heel fijn dat de tekst links is getypt, staat ook heel erg mooi!

  ReplyDelete
 22. i love your style it's so pretty, and it looks sooo warm and comfy :)

  ReplyDelete
 23. Jaaa ik houd van TFIOS <3
  Dus ik moet er sowieso naar toe en super leuk dat jij in Amsterdam woont!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio