Tuesday, October 21

OUTFIT | YELLOW

Tuesday, October 21
Er zijn drie kleuren waar ik deze maanden heel erg van hou, genaamd bordeaux (mijn lievelingskleur), okergeel en donkergroen. En laat nou net twee van deze kleuren terugkomen in mijn outfit!


'Waar is toch mijn camera?' 'Beneden op de tafel, volgens mij' zegt Tessa. Ik loop naar beneden en, aha, daaaaaar is mijn camera. Snel en toch voorzichtig doe ik hem in de tas en loop ik naar buiten. Oh, wacht, nog even in de spiegel checken of ik er echt niet belabberd uit zie. Tessa doet haar sleutel in haar slot, ik spring bij haar achterop en samen fietsen we naar die outfitfoto locatie. 

Ik baal toch een beetje dat ik deze outfit nu aan heb, die panty is echt veel te koud met deze wind. Maar wie mooi wilt zijn (ehh, lijken) moet pijn lijden, toch? We zijn er, ik spring van de fiets af, en kijk even goed rond. Donkere wolken vormen zich daar ergens ver in de lucht. Ik hoop maar dat ze niet naar ons toe komen. Tessa gaat staan en doet haar jas uit, want die is al eens op de foto geweest, en we moeten deze outfits toch echt even zonder jas maken. Bibberend staat ze daar te poseren (wat ze overigens heel erg goed kan) terwijl de mensen die langskomen vreemde blikken naar ons werpen. Waarschijnlijk denken ze dat we niet goed bij ons hoofd zijn. Wij, als bloggers, weten wel beter. We doen het voor ons, en voor onze lezers. We zijn knettergek, want waarom zou je voor een paar mensen die een artikel lezen zonder jas in de kou gaan staan?

Dit was een klein verhaaltje, en ik blame jullie niet hoor :)

Top H&M (geleend van Tessa :)) | Blouse (underneath the top) Men at work | Skirt Brandy Melville | Shoes H&M | Headband Primark |

Wat zijn jullie kleuren voor de herfst?

Liefs,
Naomi

21 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Aah je ziet er zo leuk uit! Dat kleurtje van je rok staat heel mooi met je okergele trui! En die haarband staat je tof!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 2. Leuke outfit! De kleuren passen erg mooi bij elkaar! En wat je vertelt over poseren in de kou, jup, heel herkenbaar. 'Het blogger-leven' :D
  Liefs

  ReplyDelete
 3. Kleurcombinatie okergeel met Bordeaux vind ik je echt heel tof staan! :) xx

  ReplyDelete
 4. Wat staat okergeel je mooi! Ik hou van donkergroen en donkerrood in de herfst :)

  ReplyDelete
 5. Wow nooit aan gedacht om bordeaux en oker geel met elkaar te combineren maar het is erg tof! Staat je super!

  ReplyDelete
 6. Ik vind je outfit er leuk! Die gele kleur staat je echt goed!

  ReplyDelete
 7. Ahh hij staat je zo goed! Je mag hem echt van me hebben, ik draag hem toch nooit, volgende keer neem ik hem voor je mee haha! Super leuk geschreven ook! Ik vond het heel gezellig! Liefs <3

  ReplyDelete
 8. Wat een leuke combinatie, dat rokje en de trui! Het staat je echt super :)

  ReplyDelete
 9. Je bent echt een modelletje jij, de foto's zijn weer erg mooi! (: En okergeel, lievelingskleur. Ik had altijd schrik om het te dragen, geen idee hoe. Maar ik ga er toch maar eens naar op zoek in de winkel. Want bordeaux en okergeel is echt een leuke combinatie!

  ReplyDelete
 10. Prachtige outfit! Die combinatie zou ik nooit maken, maar het is juist dat wat het zo speciaal maakt. De kleuren staan trouwens wel heel erg mooi bij elkaar. Zelf ben ik ook helemaal weg van bordeaux liefst gecombineerd met grijs of zwart :)

  ReplyDelete
 11. Wat leuk geschreven! Ik vind die okergele kleur je erg mooi staan :)

  ReplyDelete
 12. Leuke outfit, je haarband staat erg leuk!

  ReplyDelete
 13. Wat een gave outfit! Echt heel leuk! Ik vind rood en donkergroen mooie kleuren!

  ReplyDelete
 14. Ohh zo'n mooie haarband! :D Hele leuke herfstkleuren, al word ik persoonlijk zo'n gele kleur vrij rap beu bij mezelf. 1 kledingstuk heb ik ervan maar dat is genoeg haha! :)

  ReplyDelete
 15. Aaah wat een mooie outfit weer! die headband staat je heel mooi :)

  ReplyDelete
 16. Ik vind het altijd jammer als de zomer voorbij is. Als het dan toch herfst moet worden ben ik altijd helemaal gek op de typische herfstkleuren voor kleding. Donkerrood, Blauw, Mosterdgeel en Groen het staat me allemaal mooi :)

  ReplyDelete
 17. Okergeel staat je mooi! Mij staat het jammer genoeg echt niet...
  X http://lifelovelovely.blogspot.com/

  ReplyDelete
 18. Ik ben ook dol op bordeaux!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio