Saturday, October 11

OVER LONDEN, THUISKOMEN EN VAKANTIE

Saturday, October 11
Voor wie het nog niet wist, ik was afgelopen week naar Londen met school. Vandaar dat de reacties even niet gemodereerd werden (best wel fijn eigenlijk!) en ik wat afweziger was op social media. Als je mijn instagram volgt, heb je al wat foto's gezien, maar die volgen later. Ik kan al wel verklappen dat outfit foto's er niet tussen zitten, school had de reis nogal volgepland, en dat ik een beetje los (voor mijn doen dan) ben gegaan in de Primark.Verder heb ik ook weer een nieuwe liefde(s) in mijn leven, namelijk de liedjes van Agnes Obel. Ze zijn zo rustgevend en geweldig, toen Laura ze me aanraadde was ik gelijk helemaal in. Ze waren perfect voor de o zo lange busreis naar Londen.

 En er zijn 3 'oude bekendes' mijn kamer in gekomen toen ik er niet was. Na een lange nacht in de bus en op een (verschrikkelijke) boot kwam ik gisterochtend om 10 uur thuis. Ik zette (lees: dumpte) heel moe en voldaan mijn koffer in mijn kamer en het eerste wat ik zag waren 3 kleine geweldige nieuwe vriendjes uit Ikea die mij verwelkomden (even serieus, wat een rare verleden tijd van verwelkomen?!). Mijn ouders waren zo lief om ze voor me te kopen! (Ik heb werkelijk nog nooit zo'n prikkelig verwelkomen gehad, jullie?).

(En ik wil er nog steeds veeel meer kopen.)


Bloglovin had overigens wel 200 posts klaarstaan voor me, die ik bijna allemaal weer heb gelezen. Misschien moet ik mijn bloglijst toch weer een beetje inkorten. Gisteren was zo'n dag dat ik de hele dag op de computer wilde bloggen, maar veel kwam daar niet van aangezien ik gelijk in slaap viel. Typisch ik weer. Het is nu officieel vakantie, en dat betekent dat ik lekker ga uitrusten, werken aan mijn nieuwe blogideeën (zie deze post). De komende tijd gaat er heel erg veel online komen in het teken van Londen, maar dat is ook wel logisch.


Overigens wil ik ook nog even melden dat ik dus een hele lieve vriendin heb die Laura heet, en de meeste prachtige outfit foto's van mij maakt (en ik ook die van haar!), die zelf ook blogt op haar hele leuke lifestyle & personal (fashion)blog genaamd Lauresque. Voor als jullie je afvragen wie die mooie foto's van mij toch maakt ;)

Wat vinden jullie van mijn nieuwe vriendjes?


Liefs,

Naomi

17 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ahh je cactussen (of cacti :) zijn echt super leuk! Je foto's worden trouwens echt steeds mooier. Tumblr-waardig. Kijk heel erg uit naar het lezen van je posts over Londen <3

  ReplyDelete
 2. Ik ben benieuwd naar je Primark aankopen! Londen is een beetje al 'thuis' voor mij. Heb er gewoond en gewerkt, vaak naar toe geweest, dus vind het altijd heerlijk om posts over Londen te lezen :)

  ReplyDelete
 3. Wat lief dat je ouders die plantjes hebben gekocht! x

  ReplyDelete
 4. Fijn artikel! Blij om te horen dat je het naar je zin had in Londen. Wat een leuke plantjes trouwens! Ik zou graag ook wat groen op mijn kamer hebben.

  ReplyDelete
 5. Wat fijn dat je weer terug bent, die plantjes zien er echt super leuk uit! Ik wil ze nu ook echt super graag.

  ReplyDelete
 6. Hoi, ik wil echt graag naar Londen en ik voel me nu sip, want jij bent er geweest en ik niet.
  LOVE YOU

  ReplyDelete
 7. Haha ja mijn inbox staat na een paar dagen ook helemaal vol met nieuwe artikelen en dan kan ik lekker de hele ochtend blogs lezen, ik ben heel erg benieuwd naar de rest van je foto's! En wat lief van je ouders dat ze die cactusjes voor je hebben gekocht, cactusjes zijn the best!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 8. Ahh wat super lief van je ouders! Ik wil ook nog steeds een paar van die kleine cactusjes hebben, maar dat komt waarschijnlijk als we gaan verhuizen. Wat jammer dat je geen outfitfoto's hebt gemaakt, ik had precies hetzelfde probleem! :( Ik ben benieuwd naar je verslagen en aankoopjes! Liefs <3

  ReplyDelete
 9. Die bovenste foto is zo tof! En je cactussen zijn leuk, ik kom ze snel een keer bewonderen muahaha. :)

  ReplyDelete
 10. Heel erg leuk verhaaltje! Dat met bloglovin' heb ik trouwens ook, ik volg er echt te veel haha :)

  ReplyDelete
 11. Haha, leuk om thuis te komen met drie prikkelige vriendjes, haha! Agnes Obel heb ik ook altijd al prachtige liedjes gevonden.

  ReplyDelete
 12. Ik ben benieuwd naar alle foto's die je in Londen hebt gemaakt!

  ReplyDelete
 13. Ik heb een vraagje, hoe bewerk jij je foto's? Liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eigenlijk bewerk ik ze helemaal niet zo veel! Ik doe meestal iets aan de helderheid en contrast, en dat doe ik dan meestal met het berwerkingsprogramma van Windows Photo gallery, en heel af en toe photoshop. Dat ze al zo licht zijn van zichzelf ligt meer aan de lens dan aan mijn camera trouwens. (De 50 mm lens 1.8)

   Liefs,

   Delete
 14. Aah ik vind jullie blogs allebei leuk! En ik ben benieuwd naar je foto's uit London! Die jas op de eerste foto is zo mooi :)

  ReplyDelete
 15. Ahhh, die cactussen zijn zo leuk! Ik vind ze de laatste tijd echt veel schattiger worden.

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio