Sunday, November 2

BOUGHT SOME BOOTS

Sunday, November 2

Je weet wat ze zeggen; 'give a girl the right shoes and she can conquer the world'. True story, want wat word ik toch blij van nieuwe schoenen. Momenteel heb ik iets van 2 paar schoenen, en een derde kon er dus wel bij. Ik heb zelfs geen gympjes! Dus ik kreeg van mijn ouders dit paar, and I'm in love.


Ik droomde een paar maanden lang van een perfect paar zwarte laarsjes. Ongeveer een jaar geleden ontdekte ik het merk Vagabond. Het merk komt uit Zweden, en ze ontwerpen schoen in de 90's stijl. Ik moet wel zeggen dat je er van houdt, of dat je het vreselijk vind. Ik hou van ze, en ik zeg het je, ik heb ze gelijk zoveel mogelijk aangehad toen ze kwamen. Naar dit moment had ik serieus dus 3 maanden naar toe geleefd, maar ik wachtte steeds met bestellen. Nu maar hopen dat mijn voeten niet meer groeien en ik eindelijk een echte schoenencollectie kan opbouwen :)Ik heb ze gekocht bij Zalando voor 87,95€, in plaats van 110 euro in de Urban Outfitters, waar ik ze eerst wilde kopen. Op dit moment is daar namelijk sale bij de sectie 'Vagabond' en zijn ze een stuk goedkoper dan eerst (20 procent korting). En dan ook nog gratis verzending! Mooi meegenomen toch? Ik wil er eigenlijk nog veel meer kopen, maar ik spaar, dus het mag niet van mezelf. Zelf twijfelde ik trouwens nog tussen de hoge, en de lage dioon boots, maar ben uiteindelijk toch voor de hoge gegaan. (Hier kan je de hoge, en hier kan je de lage vinden). Ik heb trouwens ook de leren variant, de stoffen vond ik ook heel erg gaaf maar ik bedacht me dat deze misschien iets beter bestand zijn tegen de regen.

Trouwens, als ik dan nog een paar zou kopen, dan zou ik tussen deze, deze en deze kiezen. Vooral die laatste vind ik zo ontzettend leuk. Maar genoeg voor vandaag, hoewel ik nog wel veel meer kan zeggen over deze schoenen.Yaaay, ik ben echt gewoon ZO blij met mijn nieuwe beauties. Een outfit volgt over een tijdje ;) Ze lopen trouwens zo ontzettend lekker! En voelen ook fijn aan, het is echt leer en ze ruiken zo lekker. Dat ze fijn lopen is natuurlijk belangrijk, ik heb nog nooit schoenen gekocht die niet fijn zaten. Verder heb ik ze nog niet een hele dag aangehad (want-hockey, gister), maar ik zal jullie up-to-date houden. Ik ben benieuwd wat jullie van ze vinden, lomp, mooi, lelijk?

Wat vind jij van deze schoenen?
Liefs,


21 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Oeh, pretty! De schoenen staan je zo leuk :) Het is wel echt jouw stijl, in mijn kledingkast zou het ook perfect passen. Ik heb laatst schoenen gekocht die op je laatste keuze lijken die je de volgende keer zou kopen, maar dan van Bronx. Ik ben er zo blij mee, ik loop net op kussentjes haha.

  ReplyDelete
 2. AAHH WAUW, ze zijn echt super gaaf Naomi! De foto's die je hebt gemaakt zijn ook erg goed gelukt moet ik zeggen. Die eerste foto komt zo uit een tijdschrift!

  ReplyDelete
 3. Ik vind ze echt awesome! Heel benieuwd hoe je ze gaat combineren :)

  ReplyDelete
 4. Wauw!! Ze zijn echt prachtig! Ik ben verliefd! <3

  ReplyDelete
 5. Volgens mij ben ik verliefd. Want wauw, ze zijn zo leuk! Van de paren waarnaar je hebt gelinkt vind ik de tweede echt zo mooi! :)

  ReplyDelete
 6. Normaal ben ik niet zo van de schoenen met een platform maar ik vind deze er toch wel erg tof uit zien! Ik ben benieuwd hoe je ze gaat stijlen in de outfit post :)

  ReplyDelete
 7. Mooi, maar ik denk dat ik ze zelf niet snel zou kopen! :)

  Liefs,
  Joyce

  ReplyDelete
 8. SAME! Ik zoek al zo lang perfecte zwarte laarsjes zonder hak, want die mis ik echt in mijn kast. De laarsjes die je hebt zijn liefde w-a-u-w. Ik ben echt verliefd. Het merk kende ik nog niet, maar daar ga ik zeker eens naar kijken! Ik vind ze echt mooi dammen ze zijn met hak, terwijl ik écht schoenen zonder hak wil. Maar. zo. mooi. help.

  ReplyDelete
 9. ZE ZIJN ZO VRESELIJK GORGEOUS. ECHT WAAR.

  ReplyDelete
 10. Wow, die zijn echt mooi! Niet meteen iets wat ik mezelf zie dragen maar het tweede linkje van de volgende drie die je wilt kopen, wel dat is net iets meer mijn ding. Ik blijf ook hopen dat mijn voeten niet meer groeien, haha.

  ReplyDelete
 11. Waauw, ze zijn echt super gaaf! Zal je vast goed staan ;-)

  ReplyDelete
 12. oh wauw deze vagabonds staan al maanden boven aan mijn wishlist maar ik mag ze niet van mijn moeder, ik heb teveel soortgelijke schoenen volgens haar :( ik kan niet wachten om te zien hoe je ze styled
  xx ish

  ReplyDelete
 13. Omg! Ze zijn prachtig, me so jealous!

  ReplyDelete
 14. Ik vind ze lomp en heeel mooi tegelijk! En dat is juist goed, hihi :) ik heb laatst ook nieuwe schoenen gekocht en nieuwe schoenen maken je zo blij!

  ReplyDelete
 15. Ze zijn ZOOOO leuk! VERLIEFD haha Liefs

  ReplyDelete
 16. Waaauw ik ben opslag verliefd. Wat een gave schoenen!

  ReplyDelete
 17. Zuuulke gave schoenen! Ik zou ze ook zo gaan dragen! Vagabond vind ik een super leuk merk, en de schoenen die ik ervan heb lopen geweldig ♥

  ReplyDelete
 18. O mijn god wat heb jij leuke schoenen!! En een leuke blog ♡ ik schrijf zelf ook over mode hihi

  liefs Isabel

  http://trendysabel.blogspot.nl

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio