Friday, November 21

BUDGET PLUM LIPSTICK

Friday, November 21
Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt, ben ik gek op mijn 'Bordeaux' lipstick van MAC. Hij is zo onwijs mooi, matte en heeft een perfecte kleur. Nu weet ik dat MAC duur kan zijn, en kwam ik een (soort van) budget versie tegen. Hij is dan misschien anders, maar niet minder mooi!

Het gaat hier om een lipstick van de HEMA, de moisturising lipstick nummer 14 om precies te zijn. Hema verrast me altijd weer, ik vind het een onwijs fijn merk en heeeel erg veel in mijn huisje komt van de Hema, denk aan alle schoolspullen, mijn eerste lipsticks, créme, zakdoekjes en nog veel meer. En nu hebben ze ook een 'donkere plum' lipstick!


Hier zie je het verschil tussen MAC Diva (onder) en Hema nummer 14 (boven). Behalve dat Diva matt is en langer houd op de lippen, is het ook nog een andere kleur dan '14' (Waarom heeft deze lipstick niet gewoon een leuke naam?) Desalniettemin is '14' niet minder mooi, hij is meer paarsig, donkerder en nog meer edgy. I like. Als je het glimmende effect niet mooi vind kan je hem makkelijk mat maken met een zakdoek of tissue (hoe je het ook wilt noemen). Hij houdt ook erg lang op je lippen! Hij slijt mooi, al was de eerste keer opbrengen nog wel een beetje stroef.

Hier zie je een 'full face', of hoe ze dat ook wel noemen bij beautybloggers:


Deze lipstick is te koop bij de Hema voor €3,-, en hoewel dit een prachtige kleur is was hij nog volop aanwezig in alle Hema's waar ik ben geweest! (Zelfs in het centrum van Amsterdam ;))

Hoe vinden jullie zo'n beauty artikel voor een keertje,
en wat vinden jullie van deze lippenstift?


Liefs,

Naomi

28 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Heel leuk om te zien en ik vind de kleur erg mooi bij je staan!!

  ReplyDelete
 2. Super mooi!! Je zou niet zeggen dat hij écht budget is!

  ReplyDelete
 3. Diva staat al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar ik moet zeggen dat ik de Hema lipstick heel anders vind.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dat is hij ook! Maar ik vind hem nog steeds prachtig, hoewel hij anders is :)

   Delete
 4. Die lipsticks van de Hema zijn inderdaad erg fijn. Ik heb er ook eentje, maar die is lichter :)

  ReplyDelete
 5. Oehh wauw! Super leuk dat je een beauty artikel schrijft! Het is echt een prachtig kleurtje! Niks voor mij, maar jou staat ie heel goed! Ik ga zeker wel een kijkje nemen bij de andere kleuren! Toffe review! Liefs <3

  ReplyDelete
 6. Leuk dat je ze hebt vergeleken! Ik vind die van Mac supermooi, maar die van de Hema ook! Die is inderdaad nog wat meer edgy. Ook fijn dat ie veel goedkoper is, ik denk dat ik snel langs de Hema moet :D (en wat staat deze kleur je toch moooooi)
  Fijn weekend! X

  ReplyDelete
 7. Oehh gave kleur, looks good!

  ReplyDelete
 8. Ik vind het heel leuk, een keer zo'n artikel! Mag je vaker doen naar mijn mening :) Omdat de foto's die je maakt van geweldige kwaliteit zijn, is het meteen al een goede review eigenlijk. Leuk!

  ReplyDelete
 9. Heel fijn om te weten! Ik was nog op zoek naar een donkere lippenstift, dus dit bericht komt goed uit ;)

  ReplyDelete
 10. Ik vind de HEMA make up ook super fijn! Deze kleur is zeker prachtig, en komt erg in de buurt van de MAC kleur!

  ReplyDelete
 11. Waah ik zag hem op instagram en ik was gelijk verliefd! Hij is zo pritty en hij staat je zo vet!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 12. Leuk om te zien en toffe kleur! ♥

  ReplyDelete
 13. Wauw prachtig! En dat voor maar 3 euro :)

  ReplyDelete
 14. wauw wat een schitterende kleur! ik had een tijdje zo een soort kleur van rimmel maar dat was een limited en ik ben echt drastisch opzoek naar een goede vervanger ik ga zeker even langs de hema binnenkort!
  xx ish

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaa, moet je doen! Ik ken die van rimmel inderdaad, maar op een of andere manier koop ik of een dure lipstick (zoals van MAC) of een budget, daartussen niet echt. ♥

   Delete
 15. Gave kleur! Ik vind hem jouw heel mooi staan, ben benieuwd of hij mij ook zou staan (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dat moet je gewoon uitproberen! Volgens mij staan die lipsticks de meeste mensen wel, het is meer of je het lef hebt om er mee over straat te gaan. Ik denk dat je dat zeker hebt!

   Delete
 16. Wauw, wat een mooie kleur!
  Het staat je mooi! (:

  ReplyDelete
 17. Super leuk, ik vind het een mooie kleur! Ik wil graag zo'n lipstick proberen dus ik ga zeker eens kijken bij de Hema! (of ik vraag zo'n lipstick voor surprises met vriendinnen (: )
  X

  ReplyDelete
 18. Hij is erg mooi! Staat je ook goed!

  ReplyDelete
 19. Wow, die kleur staat je echt goed!
  Ik weet niet of ik ermee zou staan haha.

  ReplyDelete
 20. Moraal van het verhaal; ik moet maar eens snel langsgaan bij Hema ;)

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio