Monday, November 10

DIARY | INSTAGRAM OKTOBER '14

Monday, November 10

Naast mijn blog, heb ik ook nog het welbekende instagram onder de naam: Littlekeystohappiness (geen toeval hoor, ha-ha). Ik post daar sneekpeeks van outfits, en gewoon dingen die ik doe! Hier een instagram overzichtje van de afgelopen maand.


♥ Lekkere Chili-chocolade melk drinken. Hij is nu al weer op, (nouja, ik heb er wel een maand mee gedaan!) en ik baal als een stekker. ♥ Ik was in Londen, en postte ter plekke met Wifi deze foto! Ik wil vaker foto´s maken met mijn eigen telefoon (ookal is de kwaliteit veeel slechter) want ik vind het zo leuk! ♥ De bootreis naar Londen. Het was zo koud op de boot, en ik was moe van de lange reis, maar wilde heeeel eventjes toch even naar boven om het dek te verkennen ♥

♥ Londen, again, Ik vind dit nog steeds een geweldige foto, gemaakt door Laura! Hij is zo mooi, ik sta er leuk op (want je ziet mijn gezicht niet) ♥ We gingen naar Nero's, (drie keer raden waarvan het kopje komt op de eerste foto) en ik nam alweer een chai tea latte. Omdat het zo goddelijk is. ♥ Memories van Londen, een metro kaartje, een Nero's kaartje en een kaartje van de superleuke musical Once ♥

♥ Een outfit foto, die ik voor de grap een beetje had bewerkt. Vond het resultaat als nog heel erg gaaf! (En hiervoor kreeg ik ook de meeste likes OOIT, misschien voor jou niet veel, maar voor mij wel) ♥ Een mooie quote ♥ Een foto van de bloggersmeeting een paar weken terug. Samen met Deborah en Charlotte op de foto! (Rosina nam de foto) ♥

Ik had een ontzettend leuke maand, en hoop dat deze maand net zo leuk (of veel leuker!) gaat worden! En hierbij nogmaals mijn instagram; Littlekeystohappiness, Ik zou het leuk vinden als je een kijkje nam!

Wat vonden jullie van zo'n overzichtje?
Liefs,
Naomi

14 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Jou Instagram-account is echt een van mijn favorieten op Instagram! Je foto's zijn echt altijd perfect:)

  ReplyDelete
 2. Je foto's zijn altijd zo mooi! :)

  ReplyDelete
 3. Ik ga je volgen op instagram! Super mooi ziet het er uit :)

  ReplyDelete
 4. Erg leuk om te zien! Ik heb je trouwens gevolgd op Insta, je maakt mooie foto's!

  ReplyDelete
 5. He, Naomi, wat is dat nu? Je ziet mijn gezicht niet, dus het is een mooie foto. Zeg dat niet. Je bent een prachtige meid! Maar het is een mooie foto, haha. Zelfs al stond je gezicht erop hij zou even mooi geweest zijn. Chai tea latte, yum.

  ReplyDelete
 6. Leuk overzichtje :) En wauw, chili chocomelk klinkt echt speciaal, weet neit of ik het zou lusten ^^

  ReplyDelete
 7. Jij maakt echt hele mooie foto's! :)

  ReplyDelete
 8. Heyy!
  Je foto's zijn echt mooi!!
  En zo'n overzichtelijk is leuk!

  Liefs x

  ReplyDelete
 9. Ahh ik vind instagram post altijd leuk. Ik vind die foto die Laura heeft gemaakt ook echt supermooi:)

  ReplyDelete
 10. je hebt echt mooie foto's! vind het altijd leuk om je blog en instagram te stalken haha :)

  ReplyDelete
 11. wat een tof foto overzichtje om te zien!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio