Sunday, November 23

EEN KLEINE ROEP OM HULP

Sunday, November 23
Ik moet iets bekennen. Een week geleden heb ik de serie How I met your Mother afgerond, en jeetje, wat een prachtige serie was het. Ik heb er enorm mee meegeleefd. en de serie heeft er vaak voor gezorgd dat mijn huiswerk niet zo goed gemaakt werd ;)


Eerlijk gezegd heb ik wel wat tranen gelaten bij de laatste aflevering, omdat ik echt niet wilde dat hij afgelopen was (De laatste tijd huil ik echt zo snel om dingen, heel apart!) Het is een serie die ik jullie zeker weten aanraadt om te bekijken, hij heeft 9 seizoenen en per seizoen ongeveer 21 afleveringen van 20 minuten. Maar nu waar dit artikel echt om gaat is of jullie nog tips hebben voor nieuwe series.

(Verder moet ik ook nog bekennen dat ik afgelopen week the Carrie Diaries al heb afgekeken en nog wat Vampire Diaries. En Orphan Black. En ehh nog meer, oeps)


Heb jij How I met your mother ook afgerond, en heb je een hele leuke rebound serie bekeken? Zoja, welke dan?30 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. How I Met Your Mother heb ik nog nooit gekeken, maar wie weet gaat daar snel verandering in komen, aangezien ik nog maar 1 aflevering moet van Prison Break! Wat trouwens ook echt een aanrader is, net zoals mijn all-time favorite Breaking Bad :)
  Liefs ♥

  ReplyDelete
 2. Ahh ik wil die serie ook nog steeds een keertje kijken! En ik ben vergeten of je het kijkt, maar Pretty Little Liars is echt ge-wel-dig!! Liefs <3

  ReplyDelete
 3. Ik wil nog beginnen aan die serie! Verder kijk ik Pretty Little Liars, Orange is the new Black en Revenge!

  ReplyDelete
 4. Je hebt me erg benieuwd gemaakt naar deze serie ik denk dat ik hem maar eens ga kijken!

  ReplyDelete
 5. HIMYM lijkt mij ook heel leuk! Ik weet nog dat ik het vroeger wel eens keek op tv, maar ik heb het nooit écht gevolgd. Wil ik wel doen, maar ik stoor me zo snel aan die lachbandjes op de achtergrond :'). Uhhh, of ik nog leuke series weet. JA! Ik ben zelf bijna klaar met Lost, die is echt héél goed. Wel heel lang, 6 seizoenen met veel afleveringen van 45 min. New Girl is ook grappig en Orange is the new black blijft mijn favoriet. Maar goed, ik moet maar nadenken over de serie die ik na Lost ga kijken, misschien wel How I Met Your Mother. Orphan Black lijkt me idd ook wel wat. Er is ook zoooveel keuze! En deze comment wordt te lang, oh oeps. Fijne zondag! ♥ :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. New Girl heb ik inderdaad veel over gehoord! Je comment is niet te lang hoor, ik vind het juist leuk :)

   Delete
 6. Jaaaa HIMYM, ik had er pas ook al een artikel over geschreven omdat ik op zoek was naar een rebound serie haha. <3 Ik heb zo meegeleefd met 'de gang'. Overigens heb ik nog steeds geen goede vervanger gevonden, helaas...

  ReplyDelete
 7. Ik ben nu klaar met PLL en om maar de tijd even door te komen tot de nieuwe aflevering er is, kijk ik Ravenswood.

  ReplyDelete
 8. Ik hoor altijd zulke goede verhalen over HIMYM, maar ik heb het zelf nog nooit gekeken. Misschien moet ik dat maar een keer gaan doen!
  Een hele goede serie vind ik 'On top of the Lake', een Britse misdaadserie. Je moet de trailer maar eens kijken op Youtube. Hij is wel vrij heftig, dus je moet er tegen kunnen. Plus er zijn maar zes afleveringen, die elk een uur duren. Niet zo'n lange serie dus, maar wel echt een aanrader vind ik! :)

  ReplyDelete
 9. oh how i met your mother is echt mijn holy grail van de series, ik heb zoveel jaar genoten van die serie, als rebound kan je 2 broke girls kijken, echt heerlijke slechte vrouwen humor, revenge en reign zijn twee mega spannende series (reign is een kostuumdrama van the CW de kleren zijn zoooo mooi!!) en als je een beetje van horror houdt kan ik je alle 4 de seizoenen van american horror story aanraden en penny dreadful! die kan je via netflix ook kijken :D
  xx ish

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik voel me zo leeg nu 'mijn' serie weg is! Het is inderdaa echt de holy grail. 2 Broke girls kende ik nog niet, ik ga even kijken! En nee, ik houd niet van horror, haha. ♥

   Delete
 10. Ik heb bijna Modern Family uitgekeken, wat een geweldige serie is dit, je moet er wel van houden maar ik vind het hilarisch!

  ReplyDelete
 11. Op welke site kijk je die series? <3

  ReplyDelete
 12. Ik heb het nog niet gekeken, maar ik was wel van plan het te gaan kijken. Lijkt me echt een hele leuke serie. Misschien dat je hem al gezien hebt, maar ik vind Pretty little liars echt een hele leuke serie <3

  ReplyDelete
 13. Aaah HIMYM is zoo leuk! Ik ben sinds kort begonnen met the vampire diaries, die zorgt er ook vaak voor dat ik mijn schoolwerk niet doe :)

  ReplyDelete
 14. Oeeeh misschien moet ik binnenkort ook maar beginnen aan HIMYM! Ik heb ook al vreselijk veel series afgekeken (even huilen) en ik ben op dit moment bezig met Girls, wat ook erg leuk is. Volg je New Girl al? Misschien is dat een goede rebound, die serie is echt té grappig!

  ReplyDelete
 15. Oeh, deze serie wil ik ook nog kijken, mijn lijstje wordt steeds langer.. Ik kijk op dit moment Red Band Society, een nieuwe serie over jongeren in het ziekenhuis. Ik vind hem tot nu toe wel leuk, misschien jij ook wel (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. De kende ik nog niet, bedankt voor de tip!
   Liefs, ♥

   Delete
 16. Teen wolf, skins, american horror story, family guy zijn zeker aanraders! Liefs.

  ReplyDelete
 17. Ik heb How I Met Your Mother nog nooit gekeken, maar ik ben er wel benieuwd naar geworden! Ik kijk momenteel Awkward en Keeping up with the Kardashians. Eigenlijk hou ik niet van reality series, maar ik ben stiekem gewoon hartstikke benieuwd hoe de Kardashians leven. Verder ben ik net klaar met Gossip Girl en wil ik beginnen aan Breaking Bad :) X

  ReplyDelete
 18. Zelf kijk ben ik verslaafd aan gossip girl, misschien vind je dat leuk?

  ReplyDelete
 19. Teen Wolf is ontzettend leuk en verder kan ik Gossip Girl ook wel aanraden, al ben ik daar zelf net pas mee begonnen.

  ReplyDelete
 20. Ik moet de serie nog steeds kijken, shame on me!

  ReplyDelete
 21. haha ik heb ook de hele serie gekeken hij is ook gewoon zo geweldig, misschien ga ik hem binnenkort wel overnieuw kijke :). Ook moet ik bekennen dat ik helemaal bij ben met Pretty Little Liars, Orange is the new black en nog veeel meer. Once upon a time is trouwens echt een super leuke serie (en vreselijk verslavend).

  Liefs, Maaike.

  ReplyDelete
 22. hey,
  Zelf kijk ik graag naar pretty little liars en akward.
  how i met your mother lijkt me ook wel een super leuke serie, Ik ga zeker eens kijken!
  kusjes :*

  ReplyDelete
 23. Oehh, ik denk dat ik How. I met your Mother ook maar eens gaat kijken! Zelf ben ik net begonnen met Pretty Little Liars en ik houd echt van die serie!

  Liefs

  ReplyDelete
 24. Ik heb deze serie nooit gezien.
  Dexter blijft mijn all time favorite!

  ReplyDelete
 25. Ik heb de laatste afleveringen van HIMYM nooit bekeken, want ik kan het gewoon niet aan haha :P
  Revenge, Pretty Little Liars, Suits en Orange is the New Black zijn ook goede series! (ik vergeet waarschijnlijk nog een hoop andere series)

  ReplyDelete
 26. Faking it is echt een hele goede serie, er zijn helaas nog maar 2 seizoenen van... :( Ik ben net klaar en ben nu opzoek naar een goede vervanger, ik denk dat ik ga beginnen aan pretty little liars, daar ben ik wel even zoet mee in de kerstvakantie. :P

  ReplyDelete
 27. Ik raad aan: gossip girl, new girl en modern family. Teen wolf en once upon a time schijnen ook leuk te zijn & veel van mijn vriendinnen kijken ook pretty little liars. hoop dat je er wat aan hebt :) x

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio