Saturday, November 29

LIFE STRUGGLES

Saturday, November 29

'Lerares? Mijn vriendinnen hebben mijn huiswerk opgegeten'. Een van de dingen die afgelopen week gebeurde. Geloof je het niet? Ik heb bewijs. Inclusief menselijke tandafdrukken op mijn natuurkundehuiswerk, een speekselmonster (nee oke, dat dan weer niet) en een gescheurd papiertje met mijn huiswerk erop. I'm not kidding. Omdat dit soort rare levensmomenten mij wel vaker gebeuren, bedacht ik dat het leuk was om ze even te delen! (En ja ga je gang, je hebt toestemming om me keihard uit te lachen)Het Tony Chocolonely incident #1
Ik stond in de Marqt afgelopen woensdag na lang zoeken voor het Tony-Chocolonelyschap. Ik wilde er eentje mee naar huis nemen, maar ik kon gewoon niet meer kiezen. Ik herhaal: ik kon n-i-e-t  m-e-e-r  k-i-e-z-e-n. Dat is raar. Ik weet het normaal best snel, vooral bij Tony Chocolonely. Maar er is iets veranderd. Alles zag er zo leuk uit, al die kleuren van de regenboog, die speciale limited editions en het idee dat ik er eentje weg kon geven, ehh opeten was gewoon te overweldigend. Het was ook een verschrikkelijk dieptepunt in mijn week


Het School incident

-- 'Hey, Naomi! De lessen waren zooo saai vandaag. En nu ook nog dit wiskunde SO, heb er de hele avond voor geleerd, en nog steeds snap ik er niks van, en jij?'
-- 'Hoiii! HUH?
WAT?
Een S.O? Die was toch voor volgende week...'


Het Vogel incident

Ook spendeerde ik twee dagen ziek in bed, donderdag en vrijdag om precies te zijn, of nouja, ik sliep heel veel, keek een heel seizoen (of twee) New Girl en ruimde een beetje mijn kamer op. Een van de dingen die ik doe als ik mijn kamer opruim is mijn kleedje oppakken en hem afkloppen op het balkon. Dus zo gezegd, zo gedaan. En toen werd ik aangevallen door een vogel. Zoiets gebeurt me dus blijkbaar dagelijks. Hij ging bijna op mijn hoofd zitten, maar vloog toen door naar de reling. Ik, ging als de gek naar binnen rennen om mijn camera te pakken (als een vogel zo raar doet, waarom doe je dat dan?). En toen ik eenmaal weer buitenstond kwam hij weer op me af vliegen. Hij was best groot, denk aan iets minder dan twee keer de grootte van je hand. Ik stond naderhand ook te trillen, en het ergste, hij was niet eens bang voor me. Ik zwaaide met mijn armen, en deed er alles aan om hem weg te houden, maar dat trok hem op een of andere manier juist aan. Ben ik aantrekkelijk voor vogels?

Het Tony Chocolonely incident #2
Je hebt een lange schooldag gehad, zit op de fiets naar huis en denkt: 'Yesss, er ligt nog een stuk Tony Chocolonely op me te wachten'. Je komt thuis, en ziet alleen die lege gouden limited edition wikkel liggen. Oeps. Je had hem vanochtend al opgegeten.


Het Jongens incident
Het is 17 november. Je gaat naar een studievoorlichtings avond, want dat is hoe je je maandagavond spendeert. Je loopt daar rond met je moeder, en ziet de knapste jongens (met hun moeders) voorbij komen. ELKE SECONDE. Je doet je best om ze niet aan te staren. Het is 24 november. Je gaat naar de tweede studie avond. Weer word er een bom gedropt met de mooiste jongens op aarde. WAT IS DIT? Je probeert ze weer niet aan te staren, maar tijdens de voorlichtingen kijk je toch nog even goed om je heen. Je maakt even oogcontact, je ziet ze immers nooit meer terug, toch?

Het Shop incident
Ik was woensdag in de stad, en niet alleen voor de Tony Chocolonely, maar ook om wat leuke sinterklaascadeautjes te kopen. Toen ik iets zag voor mezelf, wat ik wel heel erg gaaf vond, en maar 5 euro was, had ik nog maar 4 euro staan op mijn pinpas. (Waar is die 20 euro trouwens heengegaan?) Ik heb wel meer geld (spaarrekening) en ik wilde wel overmaken, maar ik heb geen ING-app staan op mijn telefoon. Dus ik kon het niet kopen. En ik was net zo excited. #Firstworldproblems. Misschien maar beter ook dat ik het niet heb gekocht, anders zou ik nooit kunnen sparen.

Trouwens, ik heb 300 followers op bloglovin, dus er komt binnen een paar dagen een hele leuke winactie online (eindelijk, na heel veel beloven), yaaay!

Herkennen jullie je in sommige van mijn punten? (Ik hoop niet dat je jezelf herkent in het vogel-incident, haha) En wat zijn jouw life struggles?

Liefs,
Naomi27 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Hahaha, jij hebt echt een zwaar leven.
  En ja.. Ik heb ook een vogel incident gehad, in Madurodam! Hij kwam steeds mega dichtbij en ik steeds weglopen. En toen ie naar me toe liep gleden zn poten onder zich vvandaag en toen viel ie op zn buik haha.

  Xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaawh! En ja, mijn leven is zoooo zwaar ;)

   Delete
 2. Haha, het vogel incident vind ik wel erg grappig, haha. Je zal een speciale aantrekkingskracht hebben, waarschijnlijk. En sparen is ook nooit mijn beste kent geweest, haha. Gefeliciteerd met je volgers!

  ReplyDelete
 3. Hahahah ik ga helemaal stuk! Vooral dat eerste stuk over die tandafdrukken! Ik heb dat ook een keer gehad dat ik niet meer genoeg geld op mijn pin-pas had staan..D:
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 4. Haha, wat leuk geschreven! Ik zit gewoon echt hard op te lachen! Maar jeetje die tweede met die vogel, ik zou denk ik huilen! Vogels zijn mijn grootste angst haha... Super leuk om te lezen! Liefs

  ReplyDelete
 5. Net had ik nog zo'n life struggle: ik gooide op een haartje na mijn beker thee over het toetsenbord en de muis van m'n comp. Oepsiee.....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nou, dat ging maar net goed! Daarom heb ik ook nooit een beker thee staan bij mijn laptop (oke, stiekem soms wel). Kijk uit! En gelukkig was het als het wel was gebeurd alleen je toetsenbord en muis, die kan je makkelijker vervangen :)
   Liefs,

   Delete
 6. Haha, echt heel leuk om te lezen. Dat vogels je aanvallen hoor je ook niet elke dag. Ik heb ook een echte verslaving voor chocolade, soms is het echt gewoon te erg :)

  ReplyDelete
 7. Heerlijk dit artikeltje haha. Geniaal (;
  En dat over die jongens denk ik zelf ook altijd ..
  www.liefslaaura.blogspot.nl

  ReplyDelete
 8. Wat een leuke post! Leuk om te lezen. Dat vogel incident klinkt als een grote nachtmerrie. Ik zie het al helemaal voor me, haha!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zie je mij al gillend wegrennen? Dat lijkt me niet zo'n plezierig beeld om te zien, haha. Het was ook een nachtmerrie. En thanks!
   Liefs, ♥

   Delete
 9. Ik herken me vooral wel in dat eerste xoxo je hoefde in ieder gevaI niet uit te leggen waarom je het niet had heah

  ReplyDelete
 10. Hahaha wat een leuk artikel! Dat school incident gebeurt mij maar al te vaak helaas... En chocola is onweerstaanbaar. Mooie jongens trouwens ook..
  X Emma

  ReplyDelete
 11. Hahaha, dat tweede chocolade incident is herkenbaar, zó balen ;)

  ReplyDelete
 12. hahaha wat een super leuk artikel! ik heb echt hardop gelachen XD
  en ja mijn leven is ook een samenloop van ongemakkelijke dingen haha
  xx ish

  ReplyDelete
 13. haha ik hou van je Naomi, zo'n leuk artikel :)

  ReplyDelete
 14. Haha, ik hou van je geweldige schrijfstijl!

  ReplyDelete
 15. Haha leuk geschreven! Ik herken zeker een aantal dingen!

  ReplyDelete
 16. Haha, super grappig om te lezen! Dat laatste is zo vervelend.. net te weinig op je pinpas hebben. Dat had ik een keer toen ik met een volle tas bij de Primark was.

  ReplyDelete
 17. Gefeliciteerd met de driehonderd volgers!!:) Jup, herkenbare struggles..

  ReplyDelete
 18. Hahaa het leven is ook moeilijk Naomi, ik begrijp je volkomen. Ik heb nu ook echt een struggle: ik door dit artikel heel veel zin in chocolaa:)

  ReplyDelete
 19. Aah wat een leuk artikel, ik herken mezelf zooo goed in het al opgegeten van het laatste stukje chocola, heel vaak, wekelijks (of dagelijks) hihi!

  ReplyDelete
 20. Haha, ik heb erg moeten lachen om je 'vogel incident' verhaal! :)

  ReplyDelete
 21. Aaah Naomi ik vind jou zo grappig! Ik ben ook helemaal weg van Tony Chocolonely!

  ReplyDelete
 22. Haha ik heb er zeker wel even om moeten lachen...

  ReplyDelete
 23. zijn die tony chocolonely repen nog steeds in de winkel (de limited edition dan haha)? Ze zien er zoo leuk uit !

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio