Tuesday, November 4

OCTOBER GOALS RECAP

Tuesday, November 4

Oeps. Dat dacht ik toen ik weer eens naar deze goals keek. Trouwens, dat 'oeps' voorspelt nu al een beetje hoe het is gegaan. Is het nu al november? Serieus? Bij november moet ik wel aan pepernoten, speculaas en mijn lekkere ******* receptje denken (zie lijstje). Gister was mijn kleine broertje jarig en toen besefte ik pas echt hoe snel de tijd gaat. Kleine broertjes worden groot. En mijn lijstje voor volgende maand net zo meer.

Afspreken met veel bloggers.

Check! Ik heb met Charlotte, Tessa, Deborah en Rosina, Annalies gemeet. Het was zo ontzettend leuk


Kledingkast opruimen

Check! Nouja, soort van dan. Ik heb twee kleine plastic zakken gevuld met dingen die ik wil verkopen, maar die staan nu ook in mijn kamer. Ik heb nog wel broeken over, maar die gaan naar mijn zusje. Lastig hoor!


Een lekker recept op mijn blog zetten

Oeps, daar gaan we weer. Nee, het is weer niet gelukt, maar ik heb zo ontzettend veel zin om dat ene recept op mijn blog te zetten. Komende maand komt hij online! I promise.


Analoge camera's uitproberen

Moeilijk. Dan moet ik zo'n rolletje kopen, en ze zijn duur. Die foto's dan weer ontwikkelen kost ook nogal wat. En tijd. Tja.


1 filmpje online zetten

Ideeën genoeg, geloof me. Maar tijd? Nee niet echt. En ik moet ook nog iemand vinden die even goed kan omgaan met mijn camera, maar dat lukt prima. Toch maar eens een dag inplannen.


Vroeger slapen

Check! Afgelopen zaterdag bijvoorbeeld viel ik om negen uur in slaap. NEGEN UUR!? Ja, negen uur. Maar ik voelde me dan ook echt niet zo lekker, en ik was oververmoeid. Nu ben ik hopelijk wel goed uitgerust! Op schooldagen gaat het trouwens nog lastig, vaak leer ik toch tot een uur of elf. Mijn schoolwerk gaat trouwens ook achteruit door mijn blog, youtube en bloglovin. Zonde! Maar mijn motivatie is gone en ik heb geen idee hoe. En hem terug laten komen lukt ook maar niet :( Hebben jullie tips? Ik heb ze nodig!


Gezonde lunch mee naar school

Check! De afgelopen tijd nam ik heeeeuwl veel broodjes avocado mee naar school, of sla broodjes, of meer. (Of ik lunchte gewoon even bij de B&B, haha, maar dat telt niet)


Een mooie herfst/winter layout

I'm sorry girls! Jullie moeten nog even wachten op die nieuwe layout. Ik kan maar niet bedenken wat ik nu wil, het is zo ontzettend lastig! Soms vind ik zo'n kant en klare layout wel mooi, maar werkt hij niet, of is het hem nét niet. In de tussentijd verander ik steeds wel kleine dingen, zoals een nieuwe about, outfit en contact pagina. Of de indeling van mijn lay-out. Maar ik ben er mee bezig!
Ik heb nu de helft uitgevoerd, en de helft niet! Best goed nog! Ik twijfel wel of ik nog verder wil gaan met die goals opstellen en op mijn blog zetten (achter de schermen doe ik het wel altijd) dus ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Hoe gaan jullie om met plannen en teleurstellingen?

Liefs,
Naomi

17 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ik kan mooie planningen maken maar me eraan houden is een tweede! Daar ben ik niet zo heel goed in dus..

  ReplyDelete
 2. Wat leuk dat je zo'n lijstje voor jezelf maakt! En ik vind je lay-out zo al super! <3

  ReplyDelete
 3. Soms heb ik ook even geen zin om te plannen, dan kijk ik gewoon wat er op mijn pad komt. Ik heb ook voor oktober een paar goals gemaakt, maar nu in november heb ik ook even geen zin om nieuwe goals te maken

  ReplyDelete
 4. Leuk zo'n lijstje en je layout is super mooi! Mijn motivatie gaat ook een beetje achteruit, dus je bent niet de enigste! ;)

  ReplyDelete
 5. Je hebt 't in ieder geval geprobeerd! En als het echt niet gaat.. Je moet ook een beetje aan jezelf denken! Vroeger slapen zou wel een goed idee zijn voor mij, haha :')
  X Emma

  ReplyDelete
 6. Ik maak geen planningen leer, omdat ik me er toch niet aan houd... :D
  Ik vind dit soort artikels wel leuk!

  ReplyDelete
 7. Wat leuk en handig dat je zo'n lijstje maakt! Moet ik ook maar eens gaan doen :)

  ReplyDelete
 8. Aah voor analoge rolletjes kun je ook eens kijken bij kringloop of vintage winkeltjes, daar zijn ze vaak goedkoper en komt er een effect in de foto's omdat ze iets ouder zijn (heb ik gehoord maar nog niet ervaren hihi, ik ben er nu een aan het uitproberen) Liefs :)

  ReplyDelete
 9. Aah de foto's die je hebt gemaakt vind ik alleen al leuk aan dit artikel! Ik ben benieuwd naar je receptje *bid dat het pepernoten zijn* en nog gefeliciteerd met je broertje!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 10. Erg leuk artikel! Ik ben zelf niet bepaald goed in het uitvoeren van mijn planningen. ♡

  ReplyDelete
 11. Leuk lijstje! Ik vind je layout op dit moment juist heel mooi eigenlijk, de 'Instragram-balk' helemaal bovenaan je blog is bijvoorbeeld echt super. Je maakt dan ook heel mooie foto's, dus om die reden ziet het er sowieso al gaaf uit;)

  ReplyDelete
 12. Ik herken het wel dat je tussen kant en klare lay-outs gaat neuzen maar dat je ding er net niet tussen zit. Sindsdien ben ik me als een echte nerd gaan verdiepen in html. Als je wilt wil ik hier en daar wel helpen met je lay-out? Ik maak ook altijd goals, haha, maar ik dacht dat het misschien raar was om ze op mijn blog te zetten. Maar meerdere doen het blijkbaar, alleen wil ik niet na-apen, dus ik laat het zo. Knap dat je twee vuilniszakken met kleren wegdoet, kan ik écht niet.

  ReplyDelete
 13. Mooie doelen wel, ik ben benieuwd naar een filmpje van je. Je hebt het toch wel goed gedaan want het is helemaal niet simpel om je daaraan te houden :)

  ReplyDelete
 14. Goede planning! Ik hou er wel van om dit soort dingen te plannen, en het is al helemaal fijn als je je er aan kunt houden! (wat bij mij niet vaak lukt haha..)

  ReplyDelete
 15. Ik heb de deskplanner gekocht bij de Hema (shoplog op m'n blog). Daar kan je ontzettend overzichtelijk je huiswerk inplannen! Jezelf belonen om te bloggen! Dus eerst je huiswerk (of voor een deel) en dan aan je blog werken. Heb je meteen je pauze en dan na een half uurtje (wekker zetten) weer aan de slag!
  Leuke blog heb je trouwens! Je hebt er een nieuwe volger bij :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Awh, echt een hele lieve reactie! Die deskplanner heb ik al een paar maanden, en gebruik hem af en toe. Moet ik toch echt vaker doen! Mijn probleem is eerder dat ik me niet aan mijn planning houd, haha. Maar ga het toch vaker proberen inderdaad! (Blogs schrijven als pauze is inderdaad ook een goed idee)

   Delete
 16. Oeh wat een lekker taartje btw (:

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio