Saturday, November 8

OUTFIT | AUTUMN FEELINGS & VAGABONDS

Saturday, November 8
Ik heb me zo verheugd om deze outfit te posten. Ik kon het niet laten, twee outfits achter elkaar, en dus MOEST ik van mezelf deze foto's wel plaatsen. De foto's zijn prachtig (thanks to Laura!) en ik voel me de afgelopen dagen helemaal in 'Christmas' stijl, en dat komt waarschijnlijk omdat ik me ook zo aankleed. Donkergroen, bordeaux, velvet en nog veel meer, ik vind het allemaal geweldig. En het wordt zo koud de laatste tijd! Ik ben alweer van plan om handschoenen te dragen, en ja, dat zegt wel wat. Aaaah, tell me wat jullie van deze outfit vinden!

Dit is dus de eerste outfit met mijn vagabonds, maar geloof me, ik heb nog tonnen outfits klaarstaan voor jullie! (Tenminste, ik heb ze bedacht in mijn hoofd) Ze lopen zo ontzettend lekker, ik moest ze wel nog even een dagje inlopen eigenlijk, maar nu doe ik ze elke dag aan. Wat een beauties zijn het toch. Ik draag nu vooral American Apparel (oeps) maar dit is dan ook een van mijn werkoutfits. Die broek is nieuw, en hij zit zo ontzettend fijn! En trouwens, ik heb besloten om die video op te nemen, wanneer weet ik niet (volgend weekend waarschijnlijk, en ik probeer het deze week) maar ik hem zo leuk mogelijk maken! Of ik doe gewoon een 'ouderwetse, normale' haul. Ligt aan mijn tijd ;)

Trui American Apparel | Velvet jeans American Apparel | Belt American Apparel | Socks F21 | Shoes VagabondsFoto's gemaakt door Laura


Tell me, wat vinden jullie van deze outfit?Superveel liefs,

een veel te enthousiaste Naomi

46 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wat een super leuke outfit! Ik hou echt van je stijl!

  ReplyDelete
 2. De foto's zijn inderdaad zo mooi geworden. Perfectie! En je outfit, wauw. Je inspireert me!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks to Laura! En dankjewel, nooit gedacht dat ik iemand zo inspireren, maar het idee dat ik dat doe is echt geweldig. (Dankje voor je lieve compliment!)

   Delete
 3. Aaaah wauw de foto's zijn zo vet! Je ziet er ook weer zo leuk uit :D
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 4. Oh wauw, de Vagabonds staan je zo mooi! Echt prachtige foto's inderdaad. Vooral die vierde foto is geweldig, I love it:)

  ReplyDelete
 5. Super leuke outfit en hele mooie foto's!

  ReplyDelete
 6. Pretty! Maar liefst 3 favo's in 1 outfit :) haha. Bordeaux, chunky schoenen en fluffy truien <3!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaa, dat heb ik ook! Bordeaux, chunky schoenen en fluffy truien zijn echt mijn dingen voor deze herfst. Draag ze het liefst ook elke dag! Liefs,

   Delete
 7. Wat een leuke outfits :) ik ben verliefd op je vagebonds. En je foto's zijn echt super mooi!

  ReplyDelete
 8. Oooohhh wat zie je er ontzettend leuk uit!

  ReplyDelete
 9. Wauwie Naomi wat een mooie outfit! Die Vagabonds zijn echt perfect en winterkleren zijn gewoon leuk. Je bent trouwens superslank haha!
  X Emma

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thaaaaanks! Ik vind ze ook zoo perfect (waarom zou ik ze anders kopen, haha) en winterkleren zijn inderdaad heeel erg leuk :) En bedankt, ik weet namelijk niet of ik dat altijd zo fijn vind, maar je geeft me weer een boost vol zelfvertrouwen!
   xx

   Delete
 10. Wauw, wat een mooie foto's en de outfit is echt heel leuk en helemaal inde kerfstsfeer. Lijkt me een hele fijne comfy outfit!

  ReplyDelete
 11. Super mooie outfit! ♥ Liefde voor de trui & schoenen :)

  x

  ReplyDelete
 12. Die foto's zijn inderdaad heel kerstachtig maar dat vind ik juist fijn, want tenslotte is kerst ook heel fijn. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kerst is geweldig. Ook al doe ik er niet veel aan, haha. Behalve me kerst-achtig kleden, en dat vind ik al geweldig. Ooit een keertje samen 'half' kerst vieren? Liefs,

   Delete
 13. Guuuurl je bent zo gorgeous! Wel grappig dat je voor de minder scherpe foto's bent gegaan, haha. Ik ga proberen niet dezelfde te publiceren ;) Heel veel liefde voor je outfit trouwens! X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Valt best mee toch? Alleen de close-up, haha. X

   Delete
 14. De kleur van je broek is zo tof, beetje kerstig, ik houd er wel van! (:

  ReplyDelete
 15. Hele toffe outfit en je schoenen zijn echt wauuuw!

  ReplyDelete
 16. ik HOU van die broek! Geweldig :)!

  ReplyDelete
 17. Wauw, hele mooie foto's! Ga zo door, je bent een van mn favo bloggers! x

  ReplyDelete
 18. Wauw! Naomi je bent zo prettyyy! Prachtige foto's ook, en wat een heerlijke outfit! Liefs

  ReplyDelete
 19. Geweldige outfit! Die broek staat je zo leuk, zou ik zelf ook direct aantrekken. En die schoenen, ohhh, zo mooi!

  ReplyDelete
 20. Super leuk! Ik ben verliefd op je schoenen.

  ReplyDelete
 21. Superleuk! Je bent zo ongelooflijk mooi Naomi ❤
  Je hebt echt een geweldige stijl!

  ReplyDelete
 22. Hel mooie foto's en je outfit is echt geweldig!

  ReplyDelete
 23. Super leuke outfit Naomi! De foto's zijn zo kerst achtig met die bokeh lampjes op de achtergrond :)

  ReplyDelete
 24. wat een heerlijke look, bordeaux en wit zijn zo pretty samen en ik MOET die trui gewoon aaien, it looks sooo fluffy <3__<3
  xx ish

  ReplyDelete
 25. Deze outfit is zo perfect en je bent echt mooi Naomi! Nu wil ik ook echt gaan shoppen bij de AA en Vagabonds kopen maar ik twijfel nog haha :)

  ReplyDelete
 26. Super leuk!!! Die broek en trui vind ik echt super!!

  ReplyDelete
 27. Wauw, gave foto's! En ik vind je outfit heel mooi (:

  ReplyDelete
 28. Aaah wauwie wat een mooie outfit! Alles klopt en past goed bij elkaar :)

  ReplyDelete
 29. Naomi, wat zie je er weer geweldig uit. En je foto's zijn echt prachtig, wauw!

  ReplyDelete
 30. Echt een super leuke outfit! Ik zou hem zo aantrekken ^^ En die trui, omg die lijkt me zo lekker om in weg te kruipen.

  ReplyDelete
 31. American apparel EVERYWHERE! Wauw wat is dit een geweldige outfit, ik hou ervan. Hele mooie items en ook super gecombineerd. Ik heb ook van die sokjes, maar wist eigenlijk niet hoe ik ze combineren. Ik ga er nu zeker wat mee proberen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oeps, haha. Ik twijfelde enorm, vind het namelijk nog al stom om het veel in mijn outfits te laten voorkomen, maar het gebeurd nu eenmaal, omdat ik het een hele leuke winkel vind :) Die sokjes zijn leuk hé! Fijn dat ik je heb geholpen. ♥

   Delete
 32. Mooie broek inderdaad! Lijkt mij heerlijk zacht! :)

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio