Thursday, November 6

OUTFIT | THROWBACK OF THE WEEKEND

Thursday, November 6
Throwback, throwback? Misschien zou je het niet helemaal zo kunnen noemen, aangezien het maar anderhalve week (of twee) geleden was. Maar ik had het ontzettend naar mijn zin met een paar van mijn lieve blogvriendinnetjes, en Utrecht even verkennen was ook heel erg gezellig. We hebben heeeul veel gekletst, gelachen en heeeuul erg lang foto's gemaakt. En weer veel gelachen. Enjoy!


Al maanden waren we bezig een meeting te plannen. Geloof me, het was lastig. Het probleem van een bloggersgroep van 10 meiden gewoonweg dat NIEMAND tijd heeft. Tenminste, het is ons nog nooit gelukt om met z'n allen af te spreken (een keer wel met z'n negenen). Dus, we besloten om de meeting maar met 6 te houden. Uiteindelijk (na dat Sara en Jill hadden afgezegd) waren we met vier. Maar dat maakte alles niet minder leuk, het was onwijs gezellig!

Ik droeg mijn nieuwe top, Charlotte had me een paar weken geleden al overgehaald om hem te kopen, en ik heb geen spijt! De kleur is prachtig, iets tussen bordeaux en bruin in, ik vind het wat specialer. Ik wil trouwens nog steeds een Londen/collective haul (wat haat ik dat woord shoplog toch) doen (in een filmpje?!) maar denk dat het te laat is, en jullie hebben toch al veel gezien op mijn blog. Niet alles, maar wel veel. Willen jullie nog iets zien met alles wat ik de afgelopen maanden heb gekocht of is het goed zo?

Cashmere cardigan Repeat | Top F21 | Jeans American Apparel | Shoes H&M | Choker Primark |Wat vinden jullie van deze outfit? En willen jullie een haul zien?

Liefs,
Naomi

18 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Deze outfit staat je zo leuk! Gezellig dat jullie hadden gemest en ja en haul zou zo leuk zijn want waarschijnlijk is alles wat je hebt gekocht perfect :)

  ReplyDelete
 2. Aah ik ben wel benieuwd naar je haul :) en super mooie foto's. Het rode van je top zit ook een beetje in de achtergrond soms dat ziet er echt mooi uit! Liefs

  ReplyDelete
 3. Super leuke outfit en het staat je zo goed! (eigenlijk staat alles jou volgens mij wel! :). En ook prachtige foto's!!!

  ReplyDelete
 4. Wat een leuke outfit! Echt typisch jou vind ik. Ik vind het niet erg om alles nog een keer in een filmpje te zien hoor.

  ReplyDelete
 5. De foto's zijn echt mega gaaf :) En ik wil je broek hahaha

  ReplyDelete
 6. leuke outfit! en de foto met z'n drieën is erg leuk!
  xx ish

  ReplyDelete
 7. Leuke outfit! Je staat er goed mee, ik zag al enkele foto's voorbij komen. Een filmpje zou leuk zijn, het is denk ik niet te laat hoor :)

  ReplyDelete
 8. Wauw! Echt prachtige foto's! En je shirtje is inderdaad super mooi! Hele speciale kleur! En je hebt je choker om! :) Een collective haul zou super leuk zijn! Liefs

  ReplyDelete
 9. Mooi hoor! De choker necklace vind ik je super staan:) Ik zou best een haul willen zien! X

  ReplyDelete
 10. Supertoffe outfit! Die kleur van je top is heel mooi, lekker herfstig. :) Prachtige foto's ook. Een haul zou heel erg leuk zijn!

  ReplyDelete
 11. Ik zou het erg leuk vinden als je een filmpje maakt! Mooie broek! :o

  ReplyDelete
 12. Wat gezellig! De outfitfoto's zijn echt zooo mooi, je outfit is ook echt heel tof. Het lijkt me heel leuk om nog een shoplog te zien.

  ReplyDelete
 13. Mooie outfit! En een haul is heel leuk om te zien! X

  ReplyDelete
 14. Ik kijk nu net 1 minuut naar je blog en ik vind hem nu al leuk💕 ik heb zelf ook een blog maar ik denk dat ik overnieuw ga beginnen ik heb 0 kijkers😳 ahah

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inderdaad! Zoals Jill hierboven zegt, ga gewoon door! Iedereen begint met 0 kijkers, ik ook!
   Liefs,

   Delete
 15. Een haul lijkt mij leuk :). Je post is echt leuk!
  Liefs xx

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio