Tuesday, November 18

Q&A

Tuesday, November 18

Hey y'all! Vandaag beantwoord ik de vragen die jullie hebben gesteld op Instagram en op mijn blog. Er zitten een paar hele leuke tussen! Ik heb ook nog een kleine melding voor jullie over komende week, en mijn afwezigheid de afgelopen dagen)


Waarschijnlijk is het al wel ergens op je blog te vinden, maar toch vraag ik het even, welke camera gebruik je eigenlijk?
De Nikon D3100 met de kitlens of de 50 mm lens 1.8

Wat is nou jouw ultieme vakantie bestemming?
Thailand. En leuke steden zoals Londen, Berlijn (Nog nooit geweest maar daar wil ik zo graag naartoe) en ik wil een keertje naar Italië.

Oja, ik vraag me trouwens af waarom je een blog bent begonnen en wie of wat je geïnspireerd heeft om er eentje aan te maken?
Heel veel verschillende bloggers hebben me geinspireerd. Ik vond het zo'n gaaf idee dat je iets kon schrijven en mensen het konden lezen! Dus daarom ben ik er eentje begonnen. Een paar bloggers die me hebben geïnspireerd zijn Aline (Paper Boats) en Sara (This is not another Blog, die wonderbaarlijk een van mijn blogvriendinnen werd, dat is zo apart en zo leuk! Had ik een jaar geleden ECHT niet gedacht). Ik ben nog steeds ontzettend blij met mijn keuze om dit te gaan doen, gewoon weg omdat het mijn zelfvertrouwen en leven echt geholpen heeft.

Wat is op dit moment je favoriete kledingstuk?  En hoe combineer je die?
Lastig. Ik denk mijn nieuwe jurkje die jullie nog niet hebben gezien. Een shift dress met een prachtige minimalistische print. Of mijn velvet jeans, omdat die zo lekker zitten! Hoe ik ze combineer is moeilijk te zeggen, daarvoor moet je de komende weken mijn blog checken op outfits :)

Welk vakkenpakket/profiel heb je? En wat zijn je favoriete vakken? :)
Ik heb E&M als profiel, met Economie, geschiedenis, Aardrijkskunde, Natuurkunde, Wiskunde B, Drama, Extra Engels (Cambridge diploma) en verder de verplichte vakken als Frans, Duits, Engels etc. Jammer genoeg heb ik dus het maximaal aantal uren in een week. In plaats van dat ik je vertel wat mijn favoriete vakken zijn, zal ik je maar vertellen welke ik niet leuk vind. Wiskunde B, for sure (Ik kan je vertellen dat ik geen 1 had voor mijn proefwerk, maar een 4) en Economie. Soms dan. Natuurkunde kan ook vervelend zijn en de rest vind ik allemaal leuk! Al heeft elk vak natuurlijk zijn minpunten.

Ik vroeg me af, hoevaak ben je al in B&B wat gaan eten? (Aangezien dat woord al erg vaak op je blog is verschenen.)
Tjaaa. Moeilijk. Alleen al de afgelopen weken heeeeeel erg vaak. (Een record poging) Maar ik denk aan veel. Heel veel.

Van wat voor soort films hou je, wat is je favoriete film?
Mijn favoriete film is Notting Hill, denk ik. Of eigenlijk heb ik geen favoriete film, want er zijn zoveel films op de wereld en er komen elke maand nog heel veel nieuwe uit. Dus het is lastig te zeggen. Als je zou kijken naar van wat voor een soort films ik hou dan denk ik aan gezelligheidsfilms/komedie's. Van die films waarbij je samen met je vriendinnen (of alleen in je bed) lekker op de bank gaat zitten met een bak popcorn en een bak chips en je voorbereid op een heel leuk 'lach' avondje. Horrorfilms? Mij niet gezien.Wat ga je allemaal doen in de winter?
Schaatsen, ook al ben ik er helemaal niet goed in. Ook ben ik van plan heel veel chocolade te eten, candy canes te kopen, te netflixen (ja, dat is mijn werkwoord ervoor) en mezelf cadeaus geven. Omdat het kan.

Wat zorgt er voor dat je niet stopt met bloggen? 
Jullie! Jullie reageren zo lief, lezen mijn artikelen, wat ik geweldig vind. Maar zelfs als jullie dat niet zouden doen dan zou ik doorgaan, omdat ik het gewoon zo ontzettend leuk vind om te doen.

Als je echt moest kiezen, zou je dan voor altijd broeken/shorts of rokjes/jurkjes dragen?
Waarom deze vraag. Zo lastig! Ik denk dat ik dat toch voor de broeken ga. Nee, maar jurkjes en rokjes vind ik geweldig. *Geen antwoord*

Ik wil wel weten wat je favoriete Brandy kledingstuk is :) 
Typisch een Nina vraag, nee grapje, haha. Ik denk een van mijn rokjes, en als ik binnenkort een vest heb van Brandy (waar ik al 3 jaar over droom) dan zou dat mijn favoriete kledingstuk zijn. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik Brandy de laatste tijd wel minder draag en er al 2 maanden niet binnen ben geweest. Expres.
  Wat is jouw droombaan, naast natuurlijk fulltime blogger of iets in de fashion.
  Ik weet überhaupt niet eens of ik wel iets in de fashion wil doen! Vind het zo ontzettend gaaf, maar er zijn zoveel meer dingen op de wereld die je kan doen. Ik zou graag de wereld willen verbeteren, dingen willen doen met milieu maar helaas ben ik daar niet zo goed in. Journalistiek lijkt me ook heel gaaf, een eigen tijdschrift zoals 'Vogue' of zoiets hebben kan ook wel mijn droom zijn. Maar ik weet gewoon niet wat voor een persoon ik ben en waar ik goed in ben, het is zo lastig!

  Wat is je grootste droom?
  Gelukkig zijn! Cliché misschien, maar het lijkt me gewoon fijn dat de wereld om me heen gelukkig is. Is het nu ook al, haha. Ik weet het echt niet, net zoals in de vraag hierboven, dromen zijn moeiljk voor me. Ik moet het allemaal even uitvogelen.

  Wat is je favo geurkaars?

  Zoetige of frisse gezelligheidsgeuren, in zo'n kerstsfeertje. Momenteel vind ik die marshmellow geur van Yankee Candle echt g-e-w-e-l-d-i-g. Helaas vinden mijn ouders en broertje het niet zo leuk als ik geurkaarsen aandoe, omdat dan gelijk het hele huis ernaar ruikt en ze nou niet bepaald van geuren houden.

  Op welke school zit je?
  Dat ga ik je helaas niet vertellen. Maar wat ik je wel kan vertellen is dat ik op een categoraal gymnasium zit in Amsterdam, in de 4e klas. Is dat genoeg? :)

  Welke blogger zou je een keer willen meeten? 
  Aline, van Paper Boats. Ze lijkt me zo'n lieve meid, ze is lief, schrijft geweldig, maakt de mooiste foto's en tja, ze lijkt me gewoon een geweldig persoon. Ik had de kans om haar te ontmoeten, ze ging namelijk foto's van mensen maken, maar ik had niet zoveel geld en deed het toch maar niet. Jammer, erg jammer. Had ik maar wat eerder meer gespaard.


  IMPORTANTE: 
  *Tu di du* 
  Volgende week maandag heeft Naomi haar eerste PTA (Tentamen). Haar motivatie is niet meer zo perfect, dus nu kan Naomi niet meer bloggen voor een week. Een artikel is dus mogelijk een week vertraagd. Excuses voor het ongemak.

  Ik herhaal:
  Volgende week maandag heeft Naomi haar eerste PTA (Tentamen). Haar motivatie is niet meer zo perfect, dus nu kan Naomi niet meer bloggen voor een week. Een artikel is dus mogelijk een week vertraagd. Excuses voor het ongemak.
  *Tu du di*

  Sorry, ik vond het even leuk om te spelen alsof we het op het station waren.

  Weet jij al wat je later wilt doen?

  Liefs,
  Naomi

  24 comments :

  Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

  Liefs,

  1. Aah haha, als je datzelfde vest als ik gaat kopen word dat sowieso je favoriete kledingstuk :))

   ReplyDelete
  2. Aaaah wat lief dat ik je ooit geïnspireerd heb om te gaan bloggen, dat wist ik helemaal niet! Ik ontdekte je blog ooit een keer omdat je een reactie had achtergelaten en vond het leuk dat we dezelfde niet-helemaal-serieuze manier van bloggen hebben. We moeten trouwens snel weer een keer wat afspreken om de Bagels onveilig te gaan maken en fotograferen. :))

   ReplyDelete
   Replies
   1. Vind ik een fantastisch plan. En dat had ik al een keertje gezegd, toch? Anders zie je het dan zo :) En ja, ik hou echt van die niet-helemaal-serieuze manier van bloggen.
    X

    Delete
  3. Leuk om te lezen! Ik vind het ook altijd zo knap om te zien hoe je blog telkens weer groeit. Je hebt een super leuke manier van schrijven, plus de foto's zijn geweldig. You go gurl ;) x

   ReplyDelete
  4. Leuk om te lezen! Die marshmellow kaars van Yankee Candle lijkt me zoo lekker! Leuke blog heb je trouwens, ik volg je op Bloglovin! xx

   ReplyDelete
  5. Superleuk om te lezen. Wat een lastig vakkenpakket heb je (vind ik), haha. Paper boats is zo'n geweldige blog<3 Hahaha dat einde, heel veel succes met je PTA!! (Mijn eerste tentamenweek krijg ik voor de kerstvakantie, nog even niet aan denken dus)
   Xo Emma

   ReplyDelete
  6. Leuke vragen & wat heb je ze leuk ingevuld! Leuk om zo meer over je te weten te komen! :) Succes met je eerste tentamen!

   ReplyDelete
  7. I love your blog! Je inspireert me echt heel erg! Ik doe ook E&M met frans en drama maar dan op havo, en ik heb het nu al superdruk! Ik snap niet dat je nog tijd hebt om alles bij te houden hihi :) En trouwens ook superleuk dat je mijn vraag hebt beantwoord! Liefsx Fab.

   ReplyDelete
   Replies
   1. Het is druuuuuk, ja. En thanks! Ik weet zelf ook niet hoe ik alles bij hou (vooral nu ik enorm verslaafd ben aan netflix), haha. En alsjeblieft!
    Liefs,

    Delete
  8. Oh, wat een leuke vragen allemaal! En de antwoorden zijn natuurlijk ook erg tof!

   ReplyDelete
  9. Ik kom voor het eerst op je blog en dit is al heel leuk om te lezen! Succes met je tentamen (:

   ReplyDelete
  10. Ah wat ik later wil, nou ja om even niet realistisch te zijn: een professionele blogger worden, of mee helpen bij een andere blog of gewoon de droom van ieder meisje (toch?!!!) werken bij Vogue. Maar goed, waarschijnlijk word niks daarvan waar. Brandy Melville is trouwens echt wel mijn love - heb ik weer veertien euro uitgegeven aan twee armbandjes, so bad, maar zo leuk!

   Liefs,
   Joyce

   ReplyDelete
   Replies
   1. Als ik niet realistisch was dan zouden dat inderdaad geweldige banen zijn. Maar helaas ;). Brandy Melville is leuk he! Alleen inderdaad een beetje duur. Heb de afgelopen jaren er al veeeel geld aan uitgegeven.

    Liefs,

    Delete
  11. Leuk om te lezen! Leren we je ook ineens wat beter kennen :) Heel veel succes met je tentamen!

   ReplyDelete
  12. Ahh wat leuk om te lezen!! Wiskunde B is inderdaad verschrikkelijk haha... Liefs

   ReplyDelete
  13. hahah ah wat een leuke antwoorden!

   Ik ben nu ook (weer) begonnen met studeren en ik weet nog steeds niet wat ik wil :') Alleen is de studie die ik nu doe altijd al m'n hobby geweest dus easy as ha.

   ReplyDelete
  14. Ahh, leuk dat je mijn vraag heb beantwoord! :)

   ReplyDelete
  15. Haha, je hebt er zelfs 2 beantwoord kom ik net achter! Hou van je blog :)

   ReplyDelete
  16. Ahaha, ik zit ook in de 4e klas en had precies hetzelfde cijfer voor wiskunde B !
   Leuk artikel trouwens, lijkt mij leuk om vaker te zien!
   Liefss

   ReplyDelete
  17. Ontzettend leuk weer, vooral je trein mededeling hahaha! :)

   ReplyDelete
  18. Ah, fijne post :) Ik heb je trouwens genomineerd voor de Sunshine award, vind je blog erg leuk http://sylviakuijsten.com/2014/11/22/the-sunshine-award/

   ReplyDelete
  19. Aah wat leuk dat je m'n vraag hebt beantwoord ^^
   Ook stel ik voor dat we het werkwoord 'netflixen' opnemen in het woordenboek. Mag zelfs wel het woord van het jaar zijn, ik kan me er helemaal in vinden! :)

   ReplyDelete
  © LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio