Wednesday, November 12

SPAM JE BLOG, Q&A EN EEN KLEIN KLETSPRAATJE

Wednesday, November 12
Deze foto's zijn gemaakt met de superslechte camera van mijn laptop.

Hoihoi! Ik zit op dit moment in mijn 3 tussenuren in de bagels and beans. Vind ik fijn, eventjes tijd voor mezelf (even weer geld uitgeven, foei) en mezelf even verwennen. Deze komende weken heb ik het vrij rustig, het is zo anders! Ik heb het gemist met al die proefwerken! Het gaat goed hoor! Maar ik kan je wel vertellen dat...

ik mijn wiskunde proefwerk gisteren heb opgefokt, en nee, niet zo van, 'Ik ga echt een 1 halen', met zo'n zeurderig toontje, maar 'F*ck, ik haal ECHT een 1', als je begrijpt wat ik bedoel. Als ik stiekem toch een 5 heb dan ga ik juichen, want het is vrijwel onmogelijk. En ik sta sowieso mijn eerste onvoldoende, hoezee! Ik heb dus maar een cadeautje voor mezelf gekocht (een nieuwe mascara, want die was toch op) om mezelf een beetje op te vrolijken. Want tja, ik kon serieus wel huilen gister (en misschien heb ik ook wel een beetje gehuild, maar wil ik het niet toegeven). En dus mag ik van mezelf ook heel eventjes in de Bagels & Beans zitten. Kost mij (maar) 2.95, en ik vind het onwijs fijn. (Als ik dat nog niet had gezegd). En trouwens, zelf iets kopen, laten inpakken in de winkel omdat het een 'cadeautje' is, en daarna uitpakken is het leukste wat er is.

Maargoed, nu eventjes naar het doel van dit artikel:

Ik weet dat jullie allemaal hele onwijs leuke blogs hebben, en ik zou het superleuk vinden als jullie even zouden spammen! Veel ken ik er al (omdat ik iedereen die een reactie plaatst even uitcheck) maar een deel van jullie ook nog niet. Kom maar op met die leuke blogs!

Ik heb wel een paar voorwaarden, omdat ik het super stom vind als je alleen een linkje achter laat (wat ben ik toch weer erg zeg, sjesus)
- SPAM JE BLOG
- Vertel wat over jezelf, wie ben je, wat doe je?
- Heb je altijd al iets willen weten, laat NU je vraag(en!) achter, dan beantwoord ik ze vanmiddag (of morgen, een extra artikel is altijd leuk) in een artikel. (Eigenlijk is dit verplicht, haha)

Voor als je het interessant vind om te weten, ik drink een Chai Latte en eet een (ONGELOFELIJK) lekker dadeltaartje. Edit: alleen die Chai Latte kost 2.95, en samen wel een stuk meer (6 euro). Denk er aan dat dat dadeltaartje enorm groot is en heel machtig ;)

Dus, ga je gang!

26 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Awh, balen dat je wiskunde zo slecht ging! Maar af en toe een onvoldoende is helemaal niet erg, ook al kan het eerst wel even vervelend zijn...

  En wat leuk dat we onze blogs mogen spammen!
  Ik ben Lydia, 14 jaar en ik houd een lifestyleblog bij. Hier plaats ik dingen die ik doe, of die me interesseren. En dit met een klein persoonlijk tintje (tenminste, dat is de bedoeling..). Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn blog!

  En heb ik nog een vraag? Ja. Waarschijnlijk is het al wel ergens op je blog te vinden, maar toch vraag ik het even, welke camera gebruik je eigenlijk? :)

  ReplyDelete
 2. Oh.. de keren dat ik huilend boven mijn wiskundeboeken heb gehangen. Gelukkig is die tijd voorbij :). Hoewel de tentamenweken tijdens mijn studie Diergeneeskunde nog een graadje erger waren. Dat waren echt toetsweken-on-steroïds

  Mijn vraag aan jou: Wat wil jij gaan doen als je later groot bent? ;)

  Ik wist al vanaf mijn 10e dat ik dierenarts wilde worden. Maar om nou te zeggen dat ik een realistische kijk had op het beroep... neh. Nu wel, en over deze realistische kan blog ik op http://www.nachtmerriesvaneendierenarts.nl

  ReplyDelete
 3. Wat leuk! Ik ben Frederieke en blog over de dingen die ik leuk vind, voornamelijk fashion en fotografie. Ook teken ik youtubers. Www.donutit.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. ha ik herken dat gevoel van een 1 - denken - te halen. Ik hoop dat er toch nog een 5,5 je uitkomt ;') (Als ik dacht dat ik een 1 haalde was het vaak een 2 of een 3. Altijd jammer.)

  Maar hé, wat heb jij gegeten bij de bagels voor 2.95 want ik betaal heel veel waardoor ik er nooit naartoe ga?

  En ok. 18 jarig meisje, studentje aan de HKU waar ze later hoopt harry potter op bezemstelen rond te kunnen laten vliegen!
  (hehwhat.nl)

  joe!

  ReplyDelete
 5. Wat een leuk initiatief!
  Mijn blog: www.beauty-unboxing.nl
  Me: 24 jaar, Beauty addict, Startende blogger
  Vraag: Wat is nou jouw ultieme vakantie bestemming?

  ReplyDelete
 6. Wat lief dat we mogen 'spammen' en leuk natuurlijk om weer nieuwe blogs te leren kennen. Mijn naam is Anouk en ik schrijf op www.befitandfashionable.com. Zoals de naam ‘be fit and fashionable’ al een klein beetje verklapt voel ik me graag fit en fashionable. Ik geniet van lekker en gezond eten, sporten en natuurlijk mijn grootste hobby shoppen. Gezond eten is dan ook een soort van levensstijl geworden, sporten doe ik bijna dagelijks en shoppen minimaal eens in de week. Slik ‘eens in de week’.. dat voelt als een confession. Maar ach, ieder zijn passie toch? Nou genoeg gekletst! Klinkt dit jouw bekend in de oren of liggen jou interesses ook bij fashion, fitness en healthy food? Neem dan gerust een kijkje op mijn blog en vergeet me niet te volgen (natuurlijk volg ik je terug)

  Heel veel liefs,
  Anouk

  ReplyDelete
 7. Wat rot dat je proefwerk is tegengevallen! Dan zou ik mezelf ook proberen op te vrolijken met geld uitgeven haha!

  Ik blog trouwens op mijn persoonlijke beautyblog http://enjoyan.wordpress.com/, ik doe dit nu al wel een goede 8 maanden met erg veel plezier! Mijn blog is mijn grootste passie!

  Oja, ik vraag me trouwens af waarom je een blog bent begonnen en wie of wat je geïnspireerd heeft om er eentje aan te maken?

  ReplyDelete
 8. Oh, ik moet echt nog een keer naar de Bagles & Beans, het ziet er altijd zo leuk uit! Leuk dat we mogen spammen (: Ik blog samen met mijn vriendin Jolijn op www.randomstuff.nl over fashion, beauty en random dingen die wij leuk vinden! Er verschijnen outfits (vandaag nog eentje online gekomen haha), reviews, trends, fotografieartikelen en nog veel meer leuke dingen (: We vinden het super leuk als je een kijkje komt nemen en een reactie achterlaat!
  Oh, en mijn vraag is: wat is op dit moment je favoriete kledingstuk?
  xx Hillene

  ReplyDelete
 9. Balen van wiskunde zeg :( alleen Bagels&Beans helpt dan, herkenbaar.

  Ik blog op nienkephotos.blogspot.com, wat echt de meest creatieve url ooit is. Ik hou van fotografie, kleding en eten en dat zie je op mijn blog. Als je nog een url weet, let me knowww want ik ben W A N H O P I G. Dus.

  Welk vakkenpakket/profiel heb je? En wat zijn je favoriete vakken? :)

  ReplyDelete
 10. Ahhhw balen van wiskunde :( Ik herken de situatie, komt wel weer goed;)

  En YAAAY we mogen spammen! Haha, mijn blog kende je natuurlijk al, maar omdat ik het toch wel leuk vind dat ik kan spammen maak ik daar even gebruik van^^
  Ik ben Isabella, 15 jaar oud, verslaafd aan kleding en trends. Als ik hoor dat er ergens iets nieuws uit is moet en zal ik het kopen/het uitproberen/iets in die richting. Verder kan ik heel blij worden van iets simpels als een nieuwe lippenbalsem van EOS (verklaar me voor gek, ik heb er zeven..) en andere producten in die categorie. Verder heb ik het typische blogger-trekje dat ik het liefst overal foto's van maak.. Als ik het de moeite waard vind dan natuurlijk. Mijn blog is dan ook een verzameling van dingen die ik leuk vind: Just Stuff I Like. Gewoon, omdat ik het leuk vind om dat met de rest van de wereld te delen^^
  Blog: www.just-stuff-i-like.blogspot.nl

  Wat ik nog wil weten/wil berichten: in de kerstvakantie (oh-zo-ver-weg, maar ik zeg het alvast even) ben ik van plan om nog eens naar A'dam te gaan.. Misschien kunnen we weer wat afspreken? En Laura vroeg me een tijdje geleden ook al om af te spreken, het lijkt me zo leuk om dan met jullie te meeten! De laatste keer in september alweer (ö time flies) vond ik echt heel leuk!

  ReplyDelete
 11. Wat leuk! Ik ben Milou en ik blog op www.louleeft.nl over alles wat ik leuk vind. Van fashion & beauty tot interieur en lifestyle. Maar altijd alles met een persoonlijk randje. Ik ben ook te vinden op Twitter @louleeft en Instagram @louleeftnl.

  Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen!

  ReplyDelete
 12. Awh, ik voel je pijn. Ik heb, na al mijn bijlessen, een 2,8 voor wiskunde teruggekregen en daarnaast vieren voor frans en duits, dus bij mij zijn er ook tranen gevallen. Maar het komt allemaal goed, bij mij en bij jou.

  Om, nu ik toch reageer, ook even te spammen. Mijn blog heet Hannah Aletta, net als ik, want ik was te onorigineel voor een leuke blognaam. Ik schrijf echt over van alles, maar vooral over mijn eigen leventje in combinatie met wat fotografie hier en daar. Ook mode en muziek komt nog eens voorbij. Nou ja, veel meer valt er niet over te zeggen want de helft van de tijd heb ik zelf geen idee wat voor gebrabbel ik neerzet op mijn blog.

  ReplyDelete
 13. Awh, ik zeg het ook vaak dat ik een slecht cijfer zal halen, maar meestal valt het dan mee. Jammer dat dat bij jou niet het geval was voor een keer! Lijkt me op zich wel gezellig in B&B wat bloggen, haha.

  Ik vroeg me af, hoevaak ben je al in B&B wat gaan eten? (Aangezien dat woord al erg vaak op je blog is verschenen.)

  Ik ben Britt, een meisje van 14 jaar. Mijn blog is http://www.radianto.be/ Een blog waarop ik alles deel wat me bezighoudt. Hoe ik denk over dingen. Wat ik leuk vind. Ik geef je dus een kijkje recht in mijn gedachten. Een soort van persoonlijk dagboekje dat ik vol schrijf naar hartenlust. Met een positieve, stralende kijk erop. Want dat is wat de naam weerspiegelt.

  ReplyDelete
 14. Jammer van wiskunde! Maar het komt goed! :) (ik denk heel vaak dat ik een 6 heb maar dan heb ik een 4, maar no worries, het komt goed, :) )

  Ik ben Val, ik ben 13 jaar, en ik blog anoniem, haha!
  Ik blog over beauty fashion en lifestyle!
  De reden dat ik blog is omdat je veel mensen leert kennen, en het is mijn hobby! (ohja, fotograferen is ook nog een pluspunt! :) )
  (mijn blog: http://valblogin.blogspot.nl )

  Mijn vraag:
  Wat zorgt er voor dat je niet stopt met bloggen? En hoe ben jij in contact gekomen met andere bloggers?


  Liefs,
  Val
  ReplyDelete
 15. Zo herkenbaar van die wiskunde toets... Oh well, het is wiskunde maar!

  Wat lief dat we mogen spammen!
  Vera is tha name, 16 jaartjes oud en ik blog over van alles wat me interesseert, maar vooral over fashion! Ik zou het super vinden als je een bezoekje brengt aan m'n blog, Verally! (En me zou volgen op Bloglovin'... Ik bedoel, nu we toch bezig zijn :))

  Dan nog een vraagje aan jou: Als je echt moest kiezen, zou je dan voor altijd broeken/shorts of rokjes/jurkjes dragen?

  Liefs! x

  ReplyDelete
 16. Ik had vorige week ook een wiskunde proefwerk en ik dacht dat ie best wel goed ging... Ik heb een 4,6 :( Ik kon ook wel huilen, haha!

  Nu wat over wie ik ben. Ik ben Liselotte en heb sinds ongeveer een half jaar een blog. Ik plaats hier allerlei artikelen over dingen die ik leuk vind, vooral lifestyle. Wat ik leuk vind om te doen is dansen, bloggen, fotograferen en (youtube) filmpjes kijken. Ik zou het heel leuk vinden als je een kijkje neemt!

  Mijn vraag aan jou: Wat vind je het allerleukste aan bloggen en hoelang denk je dat je nog zult bloggen?
  Xoxo

  ReplyDelete
 17. Heey Naomi,
  Jammer van je wiskunde! Ik heb mijn laatste wiskunde So ook een beetje verpest! Maar ja, volgens mij sta jij voor de rest van de dingen super hoog! Je komt er wel overheen.

  Ik heb zelf ook een blog, (maar dat wist je al). Ik blog op happydzp.wordpress.com, eigenlijk blog ik wel over alles, school, eten, fotografie, en leuke andere dingen, er is van alles wat! Ik blog inmiddels al weer meer dan een half jaar, maar ik heb niet zo veel volgers. Maar dat kan mij niet zo veel schelen, want ik blog voor mezelf en de paar mensen die het lezen, en daar wordt ik al gelukkig van!

  Liefs,
  Anna

  ReplyDelete
 18. Ah balen van je toets! Herkenbaar, helaas... Ik ben Eilish, 20 jaar en blog op www.artisticstateofmind.nl ! Media, beauty & fashion zijn de 3 hoofdonderwerpen op mijn blog!

  --> Welke extreme sport zou je nog wel eens willen doen ?

  ReplyDelete
 19. http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik graag mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) wil laten zien en hopelijk andere mensen mee kan inspireren.

  Daarnaast schrijf ik over alle dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
  Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

  ReplyDelete
 20. Jammer dat wiskunde zo slecht ging, ik had er laatst een 9,7 voor gehaald. (ja ik sta zelf ook nog versteld) Maar ook ik heb een blog. :)

  Ik ben Joyce en momenteel zit ik in de derde klas, niet bepaald het juiste moment om juist nu lekker te bloggen - denk aan een toetsweek. Maar goed, mijn blog gaat over fashion en lifestyle, psst.. ook wel een beetje over beauty. ;) Hier probeer ik allerlei tips te geven maar ook komen er veel shoplogs voorbij (oeps) en outfits. Naja, hopelijk neem je een kijkje!

  Liefs,
  Joyce

  ReplyDelete
 21. Ah ik hoop dat je alsnog een 5 (of hoger) haalt! Ik wil wel weten wat je favoriete Brandy kledingstuk is :) Ik ben benieuwd naar alle antwoorden! Liefs

  ReplyDelete
 22. ahw wat leuk dit!
  ik ben ishara, ik refereer meestal naar mezelf als ish haha ik zit nu in 6 vwo en ben 17 jaar.
  ik wil niks liever dan geneeskunde studeren en daarom heb ik ook een NT NG dubbelprofiel, ik zuig in wiskunde b (afelopen toetsweek een 3 maar thank god voor herkansingen) maar ben erg goed in engels (vorige toetsweek een 10) ik ben erg serieus maar ook erg gestoord en ik heb jaren lang met liefde gedanst (ballet, hip hop en modern) ik ben daar afgelopen maand mee gestopt in verband met school, profielwerkstuk, bijbaantje en algemene 'oh god ik zit in examenjaar' stress.

  verder hou ik van bakken, muziek (heel erg), films/series en ik ga door het leven als eeuwig 'gesisterzoned' *bloospoppetje*

  ik ben erg benieuwd wat jouw droombaan is, naast natuurlijk fulltime blogger of iets in de fashion

  xx ish
  tiny-heart-beats.blogspot.com

  ReplyDelete
 23. Fijn even zo'n momentje voor jezelf, ondanks dat wiskunde niet zo goed ging!

  Mijn naam is Rosanne, ik ben nog niet eerder op je blog geweest maar kom hier nu via het spam artikel van Dagmar ;-)! Ik blog op Lifebyrosie.nl over alle leuke, fijne, kleine dingen in het leven. Veel DIY, recepten, ik vertel alles over mijn bruiloft (ik ben nu 5 maandjes getrouwd, de tijd gaat SNEL haha) en voor de rest deel ik veel van wat er zich in mijn persoonlijke leven afspeelt.

  Mijn doel is dat iedereen die mijn blog bezoekt blijer weggaat als dat hij/zij gekomen is!

  Een vraag voor jou: wat is je favo geurkaars?! :D

  Liefs! XX

  ReplyDelete
 24. Altijd leuk om te spammen :) Ik vind jouw blog echt een van de leukste Nederlandse blogs die er zijn Naomi, blijf alsjeblieft doorgaan!

  Ik heet Femke, ik ben 15 jaar en ik blog ( in het engels) over alles wat er in mijn hoofd omgaat en wat me bezighoudt wat betreft fashion, beauty en lifestyle! Ik hoop dat jullie een kijkje nemen op mijn blog en zou het super vinden als je een reactie achterlaat! x

  ReplyDelete
 25. Hey! Ik ben Evy en ik schrijf artikelen op www.mbfl.blogspot.com. Mijn artikelen gaan over make-up, beauty, fashion en lifestyle, dus je kan dingen vinden als reviews, shoplogs, OOTD's, DIY's, beautytips en verhalen over mijn danswedstrijden (Mijn team is dit jaar nog Nederlands kampioen geworden!!) en andere creatieve dingen waar ik mee bezig ben. Ik geef af en toe ook tips over het leven (,heel filosofisch natuurlijk), zoals manieren om te ontspannen of te genieten van de herfst. Ik geloof dat mijn schrijfstijl redelijk uniek is, dus ik hoor graag wat jij ervan vindt. :) Ik zou het tof vinden als je een kijkje neemt.
  xxx

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio